Η ΖΩΗ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ

ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΛΕΟΝΤΑ

ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΛΕΟΝΤΑ 2014

Το mandra της Πανσελήνου

Καθάρισε όλα τα γνωστά αλλά ασυνείδητα patterns που έχουν προσδιορίσει για αιώνες την συμπεριφορά της Ψυχής μέσα στις σχέσεις της με τους άλλους, οικογένεια, σχέση συναισθηματική, φυλή, κόσμος, Σύμπαν. Βρες τη θέση σου μέσα σε όλα αυτά και παρουσίασε την όσο πιο ξεκάθαρα και ανεξάρτητα μπορείς τότε θα έχεις γεφυρώσει συνειδησιακά, πνευματικά αλλά και φυσικά τον άξονα Λέοντα – Υδροχόου και θα έχεις εκπληρώσει στο μέγιστο το ζητούμενο αυτής της Πανσελήνου…

Βρες τη θέση σου χωρίς να χάνεις την ατομικότητά σου, βρες τη Χρυσή Τομή μεταξύ της Ατομικότητάς και της Εγωιστικής Θέλησης/Στάσης ( το δράμα μου, η ιστορία μου, το τραύμα μου, η μεγαλοσύνη μου, η γενναιοδωρία μου… Λέων) Διατήρησε σε καθαρή οπτική στο Φως του Πνεύματος την αποστολή σου και το στόχο σου στην Ενσάρκωση (όχι όλα για όλους, όλα να τα μοιραστούμε ακόμα και τη διαχείριση του Εαυτού ώστε η Φυλή να με αναλάβει σαν περιούσιο παιδί Υδροχόος, ώστε να απελευθερωθώ από την ατομική ευθύνη να με μεγαλώσω).

Η Υδροχοική Συνείδηση δεν ζητά , ούτε απαιτεί πολύ περισσότερο, κατάλυση του Εαυτού έχει στη βάση της τη σωστή διαχείριση μεταξύ του Εγώ και οι Άλλοι, έχει να κάνει με το ότι : << .. ότι κάνει ο άλλος και σκέφτεται επηρεάζει και εμένα διότι ζούμε σε ΕΝΑ ΣΥΜΠΑΝ, δεν είμαστε ξεχωριστοί αλλά κατά βάση ΕΝΑ , στο εξωτερικό όμως εκδηλωμένο φυσικό πεδίο είμαι ισάξιο και αυτεξούσιο μέρος του όλου αλλά και συνάμα διακριτό και ξεχωριστό και ο ΠΑΤΕΡΑΣ/ΗΛΙΟΣ/ΘΕΟΣ με αγαπά το ίδιο όπως και τα αδέρφια μου τους Λέοντες, οπότε δεν χρειάζεται να πασχίζω να τους πάρω τη λάμψη διότι έχω τη δική μου απλά χρειάζεται να <<προσδιορίσω>> και να <<εξατομικεύσω>> τι έχω έρθει να προσφέρω, να συν-εισφέρω στο σύνολο, ως γνήσιος Υδροχόος.

Ο Υδροχόος έχει να κάνει με τις σχέσεις, όλα είναι σχέσεις για αυτόν, επίσης είναι η έκφραση του Αγίου Πνεύματος της τρίτης όψης της Θεότητας, η Ενεργός Νοημοσύνη στην Πράξη για αυτό και η Υδροχοοική Εποχή θα δει να εκπληρώνονται και να υλοποιούνται στην Πράξη όσα η Θέληση (1η όψη) και η Αγάπη (2η όψη) μαζί επιζητούν.

Αυτό είναι κυρίως το ύψιστο καθήκον και darma αν θέλετε αυτών που έχουν γεννηθεί στο ζώδιο ή με ωροσκόπο Υδροχόο και βέβαια είναι στο μονοπάτι της αυτοσυνείδησης και της αυτοπραγμάτωσης, έχουν δηλαδή ενσωματώσει στη συνείδησή τους την εμπειρία στον Λέοντα γνωρίζουν ότι είναι Ψυχές και έχουν ατομικοποιηθεί έχουν δηλαδή αναγνωρίσει και ξεκαθαρίσει πλήρως ποιοί είναι και ποιά είναι τα ασφαλή και ξεκάθαρα κίνητρα των πράξεων τους, εξ  αυτού του λόγου και η επιτακτική σε αυτήν την συγκεκριμένη χρονική περίοδο και σε αυτήν την έναρξη ενός καινούργιου 12ετή κύκλου με την Παρουσία του Δία στο Λέοντα (Διδασκάλου της 2ης ακτίνας της Αγάπης Σοφίας) ο οποίος σε συνεργασία με τον άλλο Δάσκαλο της 3ης Ακτίνας της Ενεργού Νοημοσύνης Κρόνο από τη θέση του στον Σκορπιό, χάραξη και σχεδίαση ενός ξεκάθαρου πλάνου ΖΩΗΣ.

Η συγκεκριμένη Πανσέληνος εκφράζει αυτό που λέμε εσωτερικά μια ουσιώδη κρίση και ευκαιρία ή να οπισθοχωρήσουμε και να κρυφτούμε στην ασφάλεια των ίδιων γεγονότων ή να προχωρήσουμε και να συνδημιουργήσουμε το ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ   Πιεζόμαστε να υλοποιήσουμε στην Πράξη αυτό που ο άξονας Λέοντα-Υδροχόου προσδιορίζει και εκφράζει αληθινά¨: την προβολή στο φυσικό πεδίο πλέον του καινούργιου , του πρωτοποριακού , αυτού που εμπεριέχει το ατομικό και το αναδεικνύει ως αμιγώς ξεκάθαρο και ακομπλεξάριστο μέρος του συλλογικού.

Και για να εκπληρώσουμε όπως απαιτεί ο Υδροχόος και να αναδείξουμε όπως απαιτεί το ζώδιο του Λέοντα το <<καινούργιο παιδί μας>> που είναι η υλοποίηση στο φυσικό πεδίο μιας συλλογικής (δεν θα δώσω περαιτέρω επίθετα στην προσπάθεια διότι έτσι προσθέτω στο καθαρό) προσπάθειας για την ενημέρωση πάνω στις εναλλακτικές θεραπείες και τη Νέα Συνείδηση μέσα από το LifeHub ώστε έμπρακτα και ζώντας στην Πράξη αυτά που πρεσβεύουμε εμείς από το LifeHubευχόμαστε να έχουμε μια ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟ.

 

Φωτεινή Καραελευθερίου

 

 

Σχετικά με τον Αρθρογράφο

ΦΩΤΕΙΝΗ ΚΑΡΑΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ

Έχω σπουδάσει Νομικά στο Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Το καλοκαίρι του 2003 εντελώς τυχαία παρακολούθησα ένα πενταήμερο σεμινάριο στη Μύρινα της Λήμνου . Το σεμινάριο αυτό άλλαξε τη ζωή μου. Από τότε ξεκίνησε ένα μεγάλο αλλά ουσιαστικό ταξίδι. Τον Οκτώβριο του ίδιου έτους ξεκίνησα να παρακολουθώ στο Κέντρο < , ένα τριετές πρόγραμμα με τίτλο <. της Α. Μπέιλι. Με απλά λόγια ένα σύστημα ατομικής ψυχολογίας και αυτοθεραπείας, που δόθηκε στις αρχές του αιώνα μέσω τηλεπαθητικής υπαγόρευσης από τον Αναληφθέντα Δάσκαλο TZBAΛ ΚΟΥΛ. Παράλληλα με την παρακολούθηση μου εκεί ανακάλυψα την Εσωτερική Αστρολογία , την Αστρολογία που στοχεύει στην γνώση της πορείας της Ψυχής.

Ο δρόμος αυτός σύντομα με οδήγησε στις εναλλακτικές θεραπείες, και το Ρέικι (έχω Γ΄ Βαθμό) καθώς και με τις αρχές και τους κανόνες της Εσωτέρας Θεραπευτικής. Έχω παρακολουθήσει από το 2003 έως και σήμερα σεμινάρια πάνω σε διάφορες μεθόδους αυτογνωσίας και αυτοίασης, όπως AURA SOMA, μέσω του Χορού, της Μουσικής και της Ζωγραφικής, Αναλυτικό Μουσικόδραμα, Εικαστική Ψυχοθεραπεία.

Από το 2008 κάνω συνεδρίες εσωτέρας αστρολογίας καθώς και μία ομάδα μελέτης Αστρολογίας. Γράφω κείμενα ενδυνάμωσης σε διάφορα sites και έχω δημιουργήσει σελίδα στο facebook με την ονομασία ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑΣ (ΓΙΝΕ Ο ΗΛΙΟΣ ΣΟΥ) απ όπου παρέχω συμβουλές ενδυνάμωσης, πληροφορίες για μεθόδους αυτογνωσίας, αστρολογικές συμβουλές και γενικά μηνύματα φωτός προκειμένου να εμ-ψυχωθούν και άλλοι στην αναζήτηση του ΗΛΙΟΥ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥ ΑΝΩΤΕΡΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΤΟΥΣ.

Παραδίδω μαθήματα εσωτερικής αστρολογίας και διοργανώνω ομιλίες και σεμινάρια με βάση την εσωτερική αστρολογία και την πολυεπίπεδη ερμηνεία του αστρολογικού χάρτη. Προτείνω άλλες θεραπευτικές μεθόδους με βάση αυτόν.A course in healing, ατομικές συνεδρίες ερμηνείας αστρολογικού χάρτη μέσω των χρωμάτων.

Ο αστρολογικός μας χάρτης είναι ένα παράθυρο στην ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ στιγμή της ψυχής, με κατάλληλη καθοδήγηση μέσω διαλογισμού και με χρήση των χρωμάτων η Ψυχή αποκαλύπτει τον τομέα της θεραπείας, έτσι ώστε ο θεραπευόμενος μπορεί άμεσα να ασχοληθεί με το θέμα που εκείνη τη στιγμή είναι στην άμεση προτεραιότητα.

ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑΣ : μέσα από την μακρόχρονη αυτοανάλυση (ατομική ψυχοθεραπεία, σεμινάρια, υπαρξιακής ψυχοθεραπείας, μαραθώνιος ψυχοθεραπείας) , την παρακολούθηση πολλών θεραπευτικών μεθόδων με προσωπική εμπειρία, τη βοήθεια του αστρολογικού χάρτη και το πολύτιμο εργαλείο των 7 ακτίνων, που είναι μία από τις κυριότερες μεθόδους αυτογνωσίας συμβουλεύω τους υποψηφίους θεραπευόμενους και αναζητητές της προσωπικής τους αλήθειας και ενδυνάμωσης για το ποια είναι η προσφορότερη και καταλληλότερη μέθοδο προσέγγισης του Εαυτού, σύμφωνα με τις ανάγκες τους, χωρίς να αναλώνονται και με ασφαλή οδηγό τον ατομικό τους χάρτη όπου είναι αποτυπωμένα όλα όσα χρειάζονται για να προχωρήσουν.

Προσθήκη σχολίου

Γράψτε ένα σχόλιο


CAPTCHA Image
Reload Image

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Τα καλύτερα της Κατηγορίας!