ΔΙΑΤΡΟΦΗ

ΚΥΤΤΑΡΙΚΗ ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΚΥΤΤΑΡΙΚΟ ΨΗΣΙΜΟ

Κάθε κύτταρο (είτε δικό μας, είτε του μικροβιώματος που κουβαλάμε), έχει τη δική του αυτόνομη νοημοσύνη. Κάθε κύτταρο πέρα από χημική μηνύματα (ορμόνες, νευροδιαβιβαστές κλπ) έχει τη δυνατότητα εκπομπής και λήψης ηλεκτρομαγνητικών σημάτων εξαιρετικά χαμηλής έντασης.
Σύμφωνα με τον Τιτάνα Georges Lakhovsky κάθε κύτταρο εμφανίζει ιδιότητες ηλεκτρικού κυκλώματος: ωμική αντίσταση, μαγνητική επαγωγή και χωρητικότητα ηλεκτρικού φορτίου. Αυτές οι ιδιότητες επιτρέπουν στο κύτταρο να εκπέμψει αλλά και να λάβει ηλεκτρομαγνητικά σήματα. Πάνω στην ηλεκτρική φύση του οργανισμού διαπρεπείς επιστήμονες έχουν κάνει απίστευτες ανακαλύψεις, όπως ο Robert O. Becker – The Electric Body.
Η ηλεκτρική φύση του οργανισμού εξηγεί την αποτελεσματικότητα της ηλεκτροθεραπείας, μαγνητοθεραπείας, γείωσης, λήψης μετάλλων και ιχνοστοιχείων. Επίσης εξηγεί και τα δυσάρεστα αποτελέσματα μη φυσιολογικών ηλεκτρομαγνητικών παλμών όπως τα WiFi, κινητά τηλέφωνα, λάμπες LED, τηλεοράσεις κλπ.
Ο σύγχρονος “πολιτισμός” έχει καταφέρει τα εξής:
  • Αποστράγγιση των τροφίμων από μέταλλα και ιχνοστοιχεία (εντατική καλλιέργεια – το υπέδαφος δεν προλαβαίνει να αναπληρώσει τα μέταλλα και τα ιχνοστοιχεία κάτι που γινόταν με την αγρανάπαυση). Οι βιταμίνες, τα αμινοξέα και τα λιπαρά οξέα/σάκχαρα αποτελούνται κυρίως από αέρια ατμοσφαιρικά στοιχεία (άνθρακας, οξυγόνο, υδρογόνο, άζωτο).
  • Διαμερίσματα (κλουβιά) με ηλεκτρική παροχή (στην ουσία ένα “κλουβί” σύρματος εναλλασσόμενου ρεύματος 50 ή 60Hz το οποίο συνεχίζει να εκπέμπει ακόμα και αν δεν έχει συνδεθεί στην πρίζα κάποια συσκευή).
  • Υποδήματα με συνθετική σόλα που αποκόπτει το σώμα από τον Απόλυτο Δωρητή Ηλεκτρονίων (αντιοξείδωση) που είναι η Γη.
  • Electromagnetic smog: το σύνολο των ηλεκτρομαγνητικών ακτινοβολιών που δεχόμαστε από ΟΛΕΣ τις ηλεκτρικές συσκευές στην καθημερινότητα (όχι μόνο από τις δικές μας αλλά και των γειτόνων κλπ)
  • Προώθηση των ηλεκτρικών αυτοκινήτων (μόνιμο ισχυρό ηλεκτρομανητικό πεδίο. Το voltage είναι ιδιαίτερα υψηλό φτάνοντας και τα 400V). Μια ακόμα πηγή διαταραχής του ηλεκτρικού συστήματος του οργανισμού.
  • Ασύρματα δίκτυα μεταφοράς δεδομένων 5G-6G με χρήση δορυφόρων διαμορφώνοντας έτσι μια ισχυρή πλανητική ηλεκτρομαγνητική “κουβέρτα”
  • Τακτικοί ψεκασμοί σε μεγάλο ύψος με δικαιολογία το μερικό μπλοκάρισμα των ηλιακών ακτίνων για την “υπερθέρμανση” του πλανήτη λόγω αερίων “θερμοκηπίου” (το πόσο ισχύει αυτό, είναι μια άλλη συζήτηση για μια άλλη φορά).
Αυτές οι εξελίξεις (κυτταρική πείνα και κυτταρικό “ψήσιμο”) είναι των τελευταίων 50 ετών χρονικό διάστημα που κατ’ αναλογία με την ηλικία της Γης είναι λιγότερο από ένα δευτερόλεπτο.
Προβληματισμός…

 

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΔΑΡΑΔΗΜΟΣ

Βιολόγος BSc ΕΚΠΑ
MSc Διατροφής Ανθρώπου

 

Σχετικά με τον Αρθρογράφο

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΔΑΡΑΔΗΜΟΣ

Διεύθυνση: Φυγαλείας 60, 11147 Γαλάτσι
Τηλεφωνο: 6986267188

Σπουδές

2016 – 2017
Σπουδές στη Ρεφλεξολογία Άκρου Πόδα στο Natural Health Science

2005 – 2007
Μεταπτυχιακές Σπουδές στη Διαχείριση Ποιότητας και Διασφάλιση Υγιεινής Τροφίμων
στο Τμήμα Επιστήμης / Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής Ανθρώπου του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών

1996 – 2002
Πτυχίο Βιολόγου στο Τμήμα Βιολογίας της Σχολής Θετικών Επιστημών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών

Σεμινάρια – Πρακτικές

4 – 5/3/2017
Σεμινάριο Ορθομοριακής Διατροφικής Ιατρικής της Ελληνικής Εταιρείας Ορθομοριακής Διατροφικής Ιατρικής

2017 – σήμερα
Θεραπευτής Κοσμοενεργειακής
Θεραπευτής Mvoce & 50 Seals 1st Level

https://www.facebook.com/nikolaos.daradimos

Προσθήκη σχολίου

Γράψτε ένα σχόλιο


CAPTCHA Image
Reload Image

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.