ΤΟ ΦΩΣ ΤΩΝ ΑΣΤΕΡΙΩΝ

ΠΛΑΝΗΤΙΚΑ ΤΡΙΓΩΝΑ & ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΕΞΕΛΙΞΗ

 

ΕΣΩΤΕΡΑ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ – Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΩΝ ΤΡΙΓΩΝΩΝ

Δεν πρέπει να λησμονείται ότι ο Λέων σημαδεύει το ύψος της επότευξης για την ανθρώπινη ψυχή κι αυτή διεγείρεται σήμερα απ’ τη Σαμπαλλική δύναμη που εισρέει τώρα στο κέντρο της ανθρωπότητας. Η εισροή αυτή θα συνεχίσει το κρίσιμο έργο της μέχρις ότου στην Υδροχοϊκή Εποχή, η προσηλωμένη στάση του ατόμου του Λέοντα καταστεί η διευρυμένη συνείδηση και η αποκεντρωμένη στάση του Υδροχοϊκού ανθρώπου. Μπορείτε κατά συνέπεια να δείτε πόσο ελπιδοφόρο είναι το μέλλον.

Στην Υδροχοϊκή Εποχή η δύναμη του πλανήτη Αφροδίτη γίνεται κυρίαρχος παράγοντας στον τελευταίο δεκανό,(τρίτο δεκαήμερο).

Μας ειπώθηκε ότι η Αφροδίτη είναι ο πλανήτης που ευθύνεται για την εμφάνιση της ατομικοποιημένης συνείδησης στον άνθρωπο, αυτό σε συνδυασμό με άλλες επιρροές και δυνάμεις. Στην Υδροχοϊκή Εποχή θα έχει μία ανάλογη επίδραση με τη μόνη διαφορά ότι η ανάδυση σε εκδήλωση ενός αυξημένου ατομικισμού και αυτοσυνείδητης αντίληψης θα υποταχθεί στην εμφάνιση των πρώτων σταδίων μίας διευρυμένης συνείδησης σ’ όλο το ανθρώπινο γένος, τη συνείδηση της ομαδικής ευθύνης.

Επομένως πίσω απ’όλα αυτά τα γεγονότα μπορεί να ιδωθεί το αμυδρό περίγραμμα ενός μικρότερου τριγώνου ενέργειας, που είναι ένα μείγμα της ενέργειας τριών πλανητών: ΑΦΡΟΔΙΤΗ – ΟΥΡΑΝΟΣ – ΓΗ

Αυτοί δημιουργούν ένα συνδυασμό των ενεργειών της:

Ακτίνας 3 – Ενεργός Νοημοσύνη

Ακτίνας 7 – Τελετουργική τάξη

Ακτίνας 5 – Συγκεκριμένος νους

Στην ομάδα τριών σειρών τριγώνων, που είναι:

Λέων-Κρόνος-Σαμπάλλα

Ιχθύες-Ουρανός-Ιεραρχία

Αιγόκερως-Ερμής-Ανθρωπότητα

και τις μικρότερες τριγωνικές σχέσεις έχετε σ’ ένα «μυστήριο δυναμικοτήτων» ολόκληρη την ιστορία της ανθρώπινης εξέλιξης.

Πηγή ΕΣΩΤΕΡΑ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ – Alice Bailey

 

Επιμέλεια

Δήμητρα Αλαγκιόζογλου

 

Σχετικά με τον Αρθρογράφο

ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΛΑΓΚΙΟΖΟΓΛΟΥ

Ονομάζομαι Δήμητρα Αλαγκιόζογλου και είμαι Πτυχιούχος Πολιτικός Μηχανικός.

Ο κύκλος αυτός της εργασίας τελείωσε και τώρα είμαι εθελόντρια σε μία Μ.Κ.Ο που υποστηρίζει και συμπαρίσταται σε οικογένειες και παιδιά κυρίως Ρομά αλλά και άλλων εθνικοτήτων.

Ασχολούμαι κυρίως με παιδιά βοηθώντας τα στα μαθήματα τους.

Τα ενδιαφέροντα μου άπτονται θέματα όπως Φιλοσοφία, Εσωτερική Αστρολογία, Εσωτερική Θεραπευτική, αλλά και θέματα σύγχρονων Επιστημών, όπως η Αστροφυσική, θεωρία των κβάντα και άλλοι συναφείς κλάδοι.

Προσθήκη σχολίου

Γράψτε ένα σχόλιο


CAPTCHA Image
Reload Image

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.