ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΙ

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΛΙΘΟΙ

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΛΙΘΟΙ

 

Περίδοτο

Βοηθά στο άνοιγμα της εσωτερικής όρασης προς τα πνευματικά βασίλεια. Αναπτύσσει την εσωτερική όραση και την ικανότητα να βλέπει στο μέλλον. Εξουδετερώνει τα αρνητικά συναισθήματα.

Πυρίτης

Βοηθά στην καλή λειτουργία του κυκλοφοριακού, της όρασης, του εγκεφάλου και των ορμονών. Διευκολύνει την σωστή κυκλοφορία του οξυγόνου στο αίμα και τους πνεύμονες. Καταπολεμά προβλήματα της πέψης και γενικότερα του στομάχου.

Ροδοχρωσίτης

Λίθος πρώτων βοηθειών. Συγκρατεί τα ενεργειακά πεδία με τη βοήθεια του βασιλείου των Ντέβα. Εμπνέει συγχώρεση και θεραπεύει τα συναισθήματα. Ελκύει την αγάπη στην ζωή μας.

Ρουμπίνι

Πνευματική σοφία. Νοητική συγκέντρωση. Εμπιστοσύνη. Πέτρα της ζωής και της ενέργειας. Καταπολεμά τις φλεγμονές και τα συμπτώματα που προκαλούν άσθμα. Προστατεύει την καρδιά. Αυξάνει την ενεργητικότητα. Καθαρίζει το αίμα. Βοηθά σε περιπτώσεις υπερκόπωσης.

Σελενίτης

Καθαρότητα του νου. Ενεργοποιεί την πνευματική ενόραση.

 

Παρα Κελσος

photo orykta.gr

 

 

Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Lifehub

Το LifeHub είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα ενημέρωσης, πληροφόρησης, δικτύωσης και συνεργασίας με ανθρώπους που ενδιαφέρονται και αγαπούν το χώρο της ολιστικής θεραπευτικής. Μέσα από το LifeHub μπορείτε να επικοινωνήσετε τις ιδέες σας, να αντλήσετε πληροφόρηση από καταξιωμένους συνεργάτες στο χώρο, να βρείτε καλές πρακτικές για την καθημερινή σας ζωή, να εμπνευστείτε από ιστορίες επιτυχίας ή αποτυχίας, να γνωρίσετε ανθρώπους από την Ελλάδα και το εξωτερικό, να παρευρεθείτε σε διάφορες εκδηλώσεις και σεμινάρια. Απολαύστε μια πηγή πλούσια σε πληροφορίες και άρθρα!

Προσθήκη σχολίου

Γράψτε ένα σχόλιο


CAPTCHA Image
Reload Image

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.