ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ;

 

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΗ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ

Όταν η φυλή θα βλέπει το πρόβλημά της με διαύγεια, τότε θα δρα με σοφία και θα εκπαιδεύει προσεκτικά τους Παρατηρητές και τους Μεταδότες της. Αυτοί θα είναι άντρες και γυναίκες στους οποίους η ενόραση θα έχει αφυπνισθεί με την εντολή μίας επιτακτικής διανόησης. Θα είναι άνθρωποι των οποίων οι διάνοιες θα είναι τόσο υποταγμένες στο ομαδικό καλό και τόσο ελεύθερες από κάθε αίσθηση χωριστικότητας, ώστε δεν θα παρουσιάζουν δυσχέρειες στην επαφή με τον κόσμο της πραγματικότητας και της εσώτερης αλήθειας.

Δεν θα είναι απαραίτητα άνθρωποι, που θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν σαν «θρησκευόμενοι» , με την κοινή έννοια της λέξης, αλλά θα είναι άνθρωποι καλής θέλησης, υψηλής διανοητικής ολκής, με διάνοιες καλά προικισμένες κι εξοπλισμένες. Θ’ είναι απαλλαγμένοι από προσωπική φιλοδοξία και ιδιοτέλεια, υποκινούμενοι από αγάπη για την ανθρωπότητα και από επιθυμία να βοηθήσουν τη φυλή. Ένας τέτοιος άνθρωπος είναι ένας πνευματικός άνθρωπος.

Πηγή ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΗ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ – Alice Bailey

 

Επιμέλεια

Δήμητρα Αλαγκιόζογλου

 

Σχετικά με τον Αρθρογράφο

ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΛΑΓΚΙΟΖΟΓΛΟΥ

Ονομάζομαι Δήμητρα Αλαγκιόζογλου και είμαι Πτυχιούχος Πολιτικός Μηχανικός.

Ο κύκλος αυτός της εργασίας τελείωσε και τώρα είμαι εθελόντρια σε μία Μ.Κ.Ο που υποστηρίζει και συμπαρίσταται σε οικογένειες και παιδιά κυρίως Ρομά αλλά και άλλων εθνικοτήτων.

Ασχολούμαι κυρίως με παιδιά βοηθώντας τα στα μαθήματα τους.

Τα ενδιαφέροντα μου άπτονται θέματα όπως Φιλοσοφία, Εσωτερική Αστρολογία, Εσωτερική Θεραπευτική, αλλά και θέματα σύγχρονων Επιστημών, όπως η Αστροφυσική, θεωρία των κβάντα και άλλοι συναφείς κλάδοι.

Προσθήκη σχολίου

Γράψτε ένα σχόλιο


CAPTCHA Image
Reload Image

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.