ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

Ποια είναι η επίδραση των σύγχρονων θεραπευτών ;

Η ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΥΣΗ ΤΗΣ ΙΕΡΑΡΧΙΑΣ
ΣΠΕΡΜΑΤΙΚΟΙ ΟΜΙΛΟΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ (συνέχεια)

Δ. Εκείνοι οι θεραπευτές στους οποίους έχει εδραιωθεί η ψυχική επαφή και οι οποίοι εργάζονται μέσα από την ψυχή των ανθρώπων, που τους επιτρέπει:

α. Να σταθούν σε πνευματική ύπαρξη
β. Να εργαστούν ελεύθερα από την πλάνη
γ. Να επιτύχουν αληθινή προοπτική πάνω στο φυσικό πεδίο
δ. Να συγχρονίσουν την προσωπικότητα και την ψυχή έτσι ώστε η θέληση του εσωτερικού πνευματικού ανθρώπου να μπορεί να εκτελεστεί πάνω στο φυσικό πεδίο.
Ε. Εκείνους οι οποίοι μπορούν να εργαστούν οριστικά σαν προωθημένα φυλάκια της συνείδησης της Ιεραρχίας των Διδασκάλων. Αυτό το έργο θα γίνει σε ομαδικό σχηματισμό και με ενωμένη σύνθετη προσπάθεια.

Επομένως η προσωπική επίδραση τέτοιων θεραπευτών είναι η εξής:

  1. Να συντονίσουν την προσωπικότητα του ασθενούς. Αυτοί οι ίδιοι είναι συντονισμένοι.
  2. Να επιφέρουν επαφή με την ψυχή, από τη μεριά του ασθενούς. Αυτοί οι ίδιοι είναι ζωτικά σ’ επαφή.
  3. Να συγχωνεύσουν και ν’ αναμείξουν την προσωπικότητα και την ψυχή κι έτσι να προσφέρουν ένα όργανο για τη διανομή της πνευματικής ενέργειας. Οι ίδιοι είναι συγχωνευμένοι μ’ αυτό τον τρόπο.
  4. Να κατανοήσουν και να χρησιμοποιήσουν τους νόμους της αληθινής πνευματικής θεραπείας μέσα από τη νοήμονα δραστηριότητα πάνω στο νοητικό πεδίο, μέσα από την απελευθέρωση από τη θυμική αυταπάτη και μέσα από μία τέτοια ορθή χρήση δυνάμεων, που το όργανο της ψυχής γίνεται ζωτικά μαγνητικό.

Μία τέτοια προσπάθεια στα πρώτα στάδια καταλήγει στην ανάπτυξη ενός κριτικού πνεύματος. Αλλά αυτή η φάση είναι προσωρινή και οδηγεί σε μία διαρκή σχέση και στην ανάδυση του αληθινού μαγνητικού δεσμού και της αγάπης που πρέπει να θεραπεύσει, να ανυψώσει και να διεγείρει όλα όσα με τα οποία έρχεται σ’ επαφή.

Συνεχίζεται …

Πηγή Η ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΥΣΗ ΤΗΣ ΙΕΡΑΡΧΙΑΣ – Alice Bailey

 

Επιμέλεια

Δήμητρα Αλαγκιόζογλου

 

Σχετικά με τον Αρθρογράφο

ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΛΑΓΚΙΟΖΟΓΛΟΥ

Ονομάζομαι Δήμητρα Αλαγκιόζογλου και είμαι Πτυχιούχος Πολιτικός Μηχανικός.

Ο κύκλος αυτός της εργασίας τελείωσε και τώρα είμαι εθελόντρια σε μία Μ.Κ.Ο που υποστηρίζει και συμπαρίσταται σε οικογένειες και παιδιά κυρίως Ρομά αλλά και άλλων εθνικοτήτων.

Ασχολούμαι κυρίως με παιδιά βοηθώντας τα στα μαθήματα τους.

Τα ενδιαφέροντα μου άπτονται θέματα όπως Φιλοσοφία, Εσωτερική Αστρολογία, Εσωτερική Θεραπευτική, αλλά και θέματα σύγχρονων Επιστημών, όπως η Αστροφυσική, θεωρία των κβάντα και άλλοι συναφείς κλάδοι.

Προσθήκη σχολίου

Γράψτε ένα σχόλιο


CAPTCHA Image
Reload Image

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.