THETA HEALING

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ;

 

Πώς θα ξέρω ποια είναι η αποστολή μου στη ζωή;

Τώρα τελευταία πολλοί μιλούν για αυτό που ονομάζουμε αποστολή ή τον σκοπό της ζωής μας και είναι αυτό που επέλεξε η ψυχή μας να ολοκληρώσει σε αυτή μας τη διαμονή στη γη. Μερικοί άνθρωποι μπορεί να εγκλωβιστούν ή και να βιώνουν υπαρξιακά προβλήματα όταν νιώσουν ότι δεν γνωρίζουν ποιος είναι ο σκοπός τους σε αυτή τη ζωή.

Η αλήθεια είναι ότι όταν ξέρουμε ποια είναι αυτή η αποστολή, η ζωή μας αποκτάει άλλη βαρύτητα. Μπορούμε να αφιερωθούμε σε έναν σκοπό και να συμβάλλουμε με το δικό μας λιθαράκι στην βελτίωση αυτού του κόσμου. Οι δύσκολες και σκληρές εποχές που ζούμε προϋποθέτουν να έχουμε κάποια ιδέα για το δικό μας λιθαράκι που θα βοηθήσει στο να αλλάξει αυτός ο πλανήτης.

Τις περισσότερες φορές είμαστε ήδη μέσα στο μονοπάτι μας, άλλοτε με την τελική του μορφή και άλλες φορές σε μια παραλλαγή του. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν γίνεται να μην είμαστε στο μονοπάτι μας. Όλα όσα ζούμε, βιώνουμε και επιλέγουμε έχουν ως απώτερο σκοπό να μας διδάξουν ένα μάθημα, ακόμη κι όταν εμείς οι ίδιοι νιώθουμε αποκομμένοι από αυτό που έχουμε έρθει να κάνουμε.

Όταν διαβαίνουμε το μονοπάτι της αποστολής που έχει επιλέξει η ψυχή μας να ολοκληρώσει, αυτό το γνωρίζουμε, επειδή η καρδιά μας είναι χαρούμενη και πλήρης. Μπορούμε να αντλήσουμε όλα όσα χρειαζόμαστε μέσα από αυτό, χωρίς να μας ενδιαφέρουν πράγματα και καταστάσεις που πιθανότατα παλαιότερα θεωρούσαμε αναπόσπαστο κομμάτι της ευτυχίας μας.

Οι περισσότεροι άνθρωποι γνωρίζουν κατά κάποιο τρόπο το σκοπό της ζωής τους, τον οποίο κάποιες φορές φοβούνται και θεωρούν, ότι δεν θα καταφέρουν να ολοκληρώσουν ή ότι τους ξεπερνάει η βαρύτητά της αποστολής τους. Πολλές φορές όμως η διαδρομή για την συνειδητοποίηση και την καθαρή εικόνα της αποστολής μας μπορεί να είναι εξίσου σημαντική με την ίδια την αποστολή.

 

Ιωάννα Μπακρατσά

Εκπαιδεύτρια και Σύμβουλος ThetaHealing®,

Master & Certificate of Science της τεχνικής ThetaHealing®

www.thetahealinghellas.com

 

Σχετικά με τον Αρθρογράφο

ΙΩΑΝΝΑ ΜΠΑΚΡΑΤΣΑ

ΙΩΑΝΝΑ ΜΠΑΚΡΑΤΣΑ
Πιστοποιημένη Σύμβουλος και Εκπαιδεύτρια ThetaHealing®
Σπούδασα μετάφραση και διερμηνεία στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο. Όμως, το πάθος μου για την αυτογνωσία, την αυτοβελτίωση και την ενδυνάμωση με οδήγησαν σε μια τεχνική, με την οποία ασχολούμαι αποκλειστικά από το 2012 κι έπειτα. Έχω λάβει τον τίτλο της ThetaHealing Master & Certificate of Science, ο οποίος αποτελεί τον ανώτερο τίτλο εκπαίδευσης της τεχνικής.
Το εσωτερικό μου ταξίδι ξεκίνησε πριν από πολλά χρόνια και από τότε ασχολήθηκα με διάφορες μορφές φυσικών και εναλλακτικών θεραπειών. Ξεκίνησα με το Ρέικι, το Tai Chi, το Qi Gong, στη συνέχεια εκπαιδεύτηκα στο EFT και στο Chi Nei Chang Abdominal Massage.
Tο ThetaHealing, ήταν η τεχνική εκείνη που με βοήθησε να εισχωρήσω σε θέματα που ούτε υποψιαζόμουν ότι υπήρχαν, αφού βρισκόταν στον υποσυνείδητο νου, ο οποίος είναι εκείνος που διαμορφώνει τη ζωή μας. Διαπίστωσα ότι αλλάζοντας το συναίσθημα, απομακρύνονται οι αρνητικές σκέψεις και το σύστημά μας αποτοξινώνεται κυριολεκτικά από οτιδήποτε το επιβαρύνει.
Κατά τη διάρκεια των συνεδριών και των σεμιναρίων, στόχος μου είναι να καθοδηγώ άλλους ανθρώπους, προκειμένου να συνδεθούν με τον πυρήνα τους. Πιστεύω ότι η μεταμόρφωση του συναισθήματος και του τρόπου σκέψης, μπορεί να μας βοηθήσει να δημιουργήσουμε αρμονία και ευημερία στη ζωή μας. Νιώθω μεγάλη χαρά όταν βλέπω ανθρώπους να φεύγουν πιο δυνατοί, με νέα εφόδια και υπεύθυνοι για τη ζωή τους.
E-mail: ioanna@thetahealinghellas.gr
Γραφείο: 210 66 41 211, κινητό: 6937 067 936
Skype: ioanna.bakratsa2

Προσθήκη σχολίου

Γράψτε ένα σχόλιο


CAPTCHA Image
Reload Image

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.