ΤΟ ΦΩΣ ΤΩΝ ΑΣΤΕΡΙΩΝ

ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΗΣ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗΣ;

 

ΕΣΩΤΕΡΑ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ – Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΩΝ ΤΡΙΓΩΝΩΝ

Η έβδομη Ακτίνα του Τελετουργικού Νόμου και Τάξης εργάζεται δια του πλανήτη Ουρανού, που είναι σήμερα ο διαβιβαστής της Σειριακής δύναμης, μέσω των Ιχθύων, στην Ιεραρχία. Από αυτό «το μεσαίο κέντρο» περνά σ’ εκείνη την ευαίσθητη ομάδα μαθητών των οποίων οι καρδιές και τα χέρια είναι αφιερωμένα στο βαρύ έργο που συνεπάγεται η αναδιοργάνωση και η ανοικοδόμηση της συντριμμένης παγκόσμιας δομής.

Η έβδομη Ακτίνα αποκλήθηκε μερικές φορές με ένα περίεργο όνομα από τους Γνώστες. Θεωρείται η Ακτίνα της Τελετουργικής Ευπρέπειας. Βοηθά κι εγκαινιάζει την εμφάνιση της νέας παγκόσμιας τάξης που βασίζεται στην πνευματική ώθηση και έφεση, τη νοητική ελευθερία, την αγαπητική κατανόηση και σ’ ένα ρυθμό του φυσικού πεδίου που προσφέρει ευκαιρία για πλήρη δημιουργική έκφραση.

Για να γίνει αυτό, η ενέργεια από τη Σαμπάλλα (που ενσωματώνει τη θέληση-για-το-καλό) συγχωνεύεται και σμίγει με την οργανωτική ενέργεια της έβδομης Ακτίνας και μετά μεταφέρεται στην ανθρωπότητα πάνω στο ρεύμα της αγάπης, που εκπορεύεται από την ίδια την Ιεραρχία. Οι Ιχθύες κυβερνούν αυτή την προσπάθεια της Ιεραρχίας, επειδή η ανώτατη όψη των Ιχθύων, που μπορεί κατά κάποιο τρόπο να κατανοήσει σήμερα η ανθρωπότητα, είναι εκείνη της Διαμεσολάβησης.

Είναι η ενέργεια της μεσολάβησης, της ορθής σχέσης. Σήμερα, όπως ποτέ πριν, η Ιεραρχία στέκει σαν «ενδιάμεσος μεσολαβητής» μεταξύ:

1.Της Ανθρωπότητας και της Θέλησης του Θεού. Η αποκάλυψη της αληθινής σημασίας και του σκοπού αυτής της θέλησης, καθώς στέκει πίσω από τα παγκόσμια γεγονότα, είναι αναγκαία όσο ποτέ πριν. Μπορεί να έρθει με τη στενότερη σχέση ανάμεσα στην Ιεραρχία και την Ανθρωπότητα.

2.Της Ανθρωπότητας και του κάρμα της, γιατί είναι εξίσου ουσιαστικό να συλληφθούν καθαρά οι νόμοι της μετουσίωσης του κάρμα σε ενεργό τωρινό καλό.

3.Της Ανθρωπότητας και του Κοσμικού Κακού, που εστιάζεται για χιλιετίες σε ό,τι αποκλήθηκε Μαύρη Στοά. Οι εικασίες σχετικά με αυτή τη Στοά και τις δραστηριότητές της είναι τόσο άσκοπες όσο κι επικίνδυνες.

Πηγή ΕΣΩΤΕΡΑ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ – Alice Bailey

 

Επιμέλεια

Δήμητρα Αλαγκιόζογλου

 

Σχετικά με τον Αρθρογράφο

ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΛΑΓΚΙΟΖΟΓΛΟΥ

Ονομάζομαι Δήμητρα Αλαγκιόζογλου και είμαι Πτυχιούχος Πολιτικός Μηχανικός.

Ο κύκλος αυτός της εργασίας τελείωσε και τώρα είμαι εθελόντρια σε μία Μ.Κ.Ο που υποστηρίζει και συμπαρίσταται σε οικογένειες και παιδιά κυρίως Ρομά αλλά και άλλων εθνικοτήτων.

Ασχολούμαι κυρίως με παιδιά βοηθώντας τα στα μαθήματα τους.

Τα ενδιαφέροντα μου άπτονται θέματα όπως Φιλοσοφία, Εσωτερική Αστρολογία, Εσωτερική Θεραπευτική, αλλά και θέματα σύγχρονων Επιστημών, όπως η Αστροφυσική, θεωρία των κβάντα και άλλοι συναφείς κλάδοι.

Προσθήκη σχολίου

Γράψτε ένα σχόλιο


CAPTCHA Image
Reload Image

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.