ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

Η ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΑ ΑΚΑΣΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ

 

Συνέχεια του ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΑΚΑΣΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ;

Για την πρόσβαση στα Ακασικά Αρχεία χρησιμοποιούμε μία ιερή Προσευχή η οποία δόθηκε από το Πνεύμα και η οποία δρα σαν το κλειδί για την είσοδο μας στην περιοχή αυτή. Από την στιγμή που βρισκόμαστε στα Αρχεία κατευθυνόμαστε από τις Φωτεινές Οντότητες (τους Κυρίους των Αρχείων, τους Αγγέλους και τους Δασκάλους) ώστε να λάβουμε τις πληροφορίες που είναι πολύτιμες και κατάλληλες για μας και που αφορούν τις ερωτήσεις μας. Η επικοινωνία με τα Ακασικά Αρχεία μας δίνει την δυνατότητα να λάβουμε όχι μόνο απαντήσεις αλλά και κατευθείαν φώτιση και θεραπεία που ρέει διαρκώς από τους Κυρίους της Ακάσα.

Οι ερωτήσεις που υποβάλουμε έχουν μεγάλη σημασία. Όσο πιο ξεκάθαρη είναι η ερώτηση τόσο πιο συγκεκριμένη και πλήρης είναι η απάντηση. Με άλλα λόγια οι ερωτήσεις μας θα απαντηθούν κυριολεκτικά, χωρίς να ληφθεί υπόψη το «τι πραγματικά εννοούσαμε». Αν λάβουμε την απάντηση δεν είμαστε ακόμη ξεκάθαροι, επαναδιατυπώνουμε την ερώτηση και την επανυποβάλουμε. Συνεχίζουμε να ρωτάμε μέχρις ότου νοιώσουμε ότι είμαστε ικανοποιημένοι και η κατανόησή μας είναι πλήρης. Μία μέθοδος για να διατυπώνουμε τις ερωτήσεις μας είναι να ρωτήσουμε τον εαυτό μας: τι είναι αυτό που πραγματικά θέλω να μάθω;

Η υποβολή καλών ερωτήσεων είναι μία τέχνη και με την εξάσκηση γινόμαστε καλύτεροι στην τέχνη αυτή! Στην πορεία, σας βοηθάμε να διατυπώσετε τις ερωτήσεις σας καλύτερα με συμβουλές και ασκήσεις.

Πιο κάτω είναι οι ερωτήσεις που θα μπορούσατε να διατυπώσετε κατά τη διάρκεια ενός διαβάσματος Άκασικών Αρχείων:

*Πνευματική Ανάπτυξη

*Σχέσεις με φίλους και μέλη της οικογένειας

*Επαναλαμβανόμενα σχέδια σκέψεων, συναισθημάτων και συμπεριφοράς

*Θέματα υγείας

*Επιρροές από προηγούμενες ζωές.

*Ποιο είναι το μάθημα μου σε κάποιο συγκεκριμένο θέμα

*Ποιος είναι ο σκοπός της ζωής μου.

Καθώς αρχίζετε να λαμβάνετε απαντήσεις συνήθως ανακαλύπτετε όλο και περισσότερες ερωτήσεις που επιθυμείτε να υποβάλετε. Κι αυτό είναι καλό!

Συνεχίζεται ….

Επιμέλεια

 

ΠΑΡΑ ΚΕΛΣΟΣ

 

Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Lifehub

Το LifeHub είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα ενημέρωσης, πληροφόρησης, δικτύωσης και συνεργασίας με ανθρώπους που ενδιαφέρονται και αγαπούν το χώρο της ολιστικής θεραπευτικής. Μέσα από το LifeHub μπορείτε να επικοινωνήσετε τις ιδέες σας, να αντλήσετε πληροφόρηση από καταξιωμένους συνεργάτες στο χώρο, να βρείτε καλές πρακτικές για την καθημερινή σας ζωή, να εμπνευστείτε από ιστορίες επιτυχίας ή αποτυχίας, να γνωρίσετε ανθρώπους από την Ελλάδα και το εξωτερικό, να παρευρεθείτε σε διάφορες εκδηλώσεις και σεμινάρια. Απολαύστε μια πηγή πλούσια σε πληροφορίες και άρθρα!

Προσθήκη σχολίου

Γράψτε ένα σχόλιο


CAPTCHA Image
Reload Image

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.