ΔΙΑΤΡΟΦΗ

ΤΟ ΠΡΟΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΣ

 

ΤΟ ΠΡΟΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΣ: ΤΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ “ΜΟΤΙΒΑ” ΤΗΣ ΖΩΗΣ!

Dr. Harold Saxton Burr, Ph.D – 1972

Σε αυτό το θαυμάσιο βιβλίο, ο Dr. Burr και οι συνεργάτες του, ανακάλυψαν ότι τα σώματά μας καθώς και όλες οι μορφές ζωής στον πλανήτη μας (φυτά, ζώα) οργανώνονται κυτταρικά και κατευθύνονται από ηλεκτροδυναμικά πεδία τα οποία μπορούν να μετρηθούν αλλά και να χαρτογραφηθούν με ακρίβεια!

Μέσα από χιλιάδες πειράματα, ανακάλυψαν ότι όλα τα έμβια όντα, από τα ποντίκια μέχρι τον άνθρωπο και από τους σπόρους μέχρι τα δέντρα, αποτελούν το μορφοποιητικό αποτέλεσμα των ηλεκτροδυναμικών πεδίων τα οποία μπορούν να μετρηθούν και να χαρτογραφηθούν με χρήση μετρητών τάσης (βολτόμετρα).

Αυτά τα “Ζωντανά Πεδία” ή ‘fields of life,’ ή L-fields, είναι τα θεμελιώδη “προσχέδια” (blueprints) κάθε μορφής ζωής στον πλανήτη μας. Αν και εξαιρετικά πολύπλοκα (πέραν της δικής μας αντίληψης) αυτά τα L-fields, έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά με τα απλούστερα πεδία που γνωρίζουμε από τη Σύγχρονη Φυσική και διέπονται από τους ίδιους Συμπαντικούς Νόμους.

Τα μόρια και τα κύτταρα του σώματός μας συνεχώς αποδομούνται και νέα κύτταρα δημιουργούνται στη θέση τους. Για παράδειγμα, όλες οι πρωτεΐνες του σώματός μας “ανακυκλώνονται” κάθε έξη μήνες κατά μέσο όρο. Ωστόσο σε μερικά όργανα όπως το ήπαρ, αυτή η “ανακύκλωση” γίνεται πιο συχνά.

Όταν συναντάμε κάποιο φίλο μας, που δεν έχουμε δει για 6 μήνες, δεν υπάρχει ούτε ένα μόριο στο πρόσωπό του που να μην έχει ανανεωθεί. Ωστόσο εξακολουθούμε να αναγνωρίζουμε το πρόσωπο του φίλου μας, διότι η ανανέωση αυτή (που γίνεται συνεχώς) διεξάγεται σύμφωνα με τα μοτίβα του δικού του μοναδικού L-field!!! Αν δεν υπήρχε αυτό, τότε η ανανέωση θα γινόταν άναρχα και οι νέες μοριακές και κυτταρικές δομές θα τοποθετούνταν σε τυχαίες περιοχές στο σώμα του. Αυτό σημαίνει ότι το πριν και το μετά δε θα είχαν καμία σχέση. Άρα πρέπει να υπάρχει ένα “αρχιτεκτονικό σχέδιο” βάσει του οποίου γίνεται η μοριακή και κατ’ επέκταση η κυτταρική ανανέωση!

Παλαιότερες βιοχημικές μελέτες είχαν προτείνει ότι – μέσω της “καθοδήγησης” του DNA – τα μόρια γίνονται πληροφοριακά συστήματα! Ο Καθηγητής Burr βεβαίωσε ότι η χημεία είναι πολύ σημαντική και εξαιτίας αυτής, οι χημικές ιδιότητες της βενζίνης επιτρέπουν σε ένα κινητήρα αυτοκινήτου να λειτουργήσει.

Όμως σε ό,τι αφορά έναν ζωντανό οργανισμό, η χημεία δεν καθορίζει από μόνη της τη σύστασή του και τους εσωτερικούς λειτουργικούς του συσχετισμούς. Αυτό θα σήμαινε ότι αλλάζοντας μάρκα βενζίνης, ένα Ford θα γινόταν Ferrari!

Η χημεία παρέχει την κινητήριο δύναμη, αλλά τα φαινόμενα που σχετίζονται με τα ηλεκτροδυναμικά πεδία καθορίζουν την ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ προς την οποία θα κινηθεί η ενέργεια αυτή προκειμένου να κατασκευάσει και να συντηρήσει το ζωντανό οργανισμό! Συμπερασματικά τα L-fields είναι θεμελιώδους σημασίας στο να κατανοήσουμε τον οργανισμό καθώς και την ανάπτυξη και συντήρηση κάθε μορφής ζωής.

Τα L-fields είναι αόρατα και άυλα. Επίσης είναι δύσκολο να τα οραματιστούμε. Ωστόσο υπάρχει τρόπος έστω και πρόχειρος να δούμε πως διαμορφώνονται στο χώρο. Στο Γυμνάσιο οι πιο πολλοί από εμάς είχαμε κάνει ένα πείραμα στο οποίο πετούσαμε ρινίσματα σιδήρου σε ένα κομμάτι χαρτί κάτω από το οποίο υπήρχε ένας μαγνήτης. Υπό την επίδραση του μαγνητικού πεδίου τα ρινίσματα τοποθετούνταν πάνω στο χαρτί σύμφωνα με τις “δυναμικές γραμμές” (όπως τις λέγαμε) του. Και αν πετάγαμε τα παλιά ρινίσματα και βάζαμε καινούργια, πάλι θα διατάσσονταν με τον ίδιο τρόπο πάνω στο χαρτί. Κάτι παρόμοιο συμβαίνει και με το σώμα μας. Τα μόρια και τα κύτταρά του συνεχώς αποδομούνται και ανασυντίθενται με νέα υλικά από την τροφή που τρώμε (όχι μόνο από αυτήν αλλά δεν είναι τη παρούσης). Όμως λόγω της επίδρασης του ηλεκτροδυναμικού πεδίου ή L-field, τα νέα μόρια και κύτταρα αναδομούνται όπως τα “παλιά” και διατάσσονται με τον ίδιο τρόπο.

Με άλλα λόγια, το ηλεκτροδυναμικό πεδίο του σώματος εξυπηρετεί ως “μήτρα” ή “καλούπι” το οποίο διατηρεί το σχήμα κάθε υλικού που χύνεται μέσα σε αυτό, όσες φορές και να αντικατασταθεί το περιεχόμενό του!

Συνεχίζεται …

 

Νίκος Δαραδήμος
Βιολόγος BSc
MSc Διατροφής Ανθρώπου ΓΠΑ
Δ/ντης Συστήματος 4 Aces of Health

 

Σχετικά με τον Αρθρογράφο

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΔΑΡΑΔΗΜΟΣ

Διεύθυνση: Φυγαλείας 60, 11147 Γαλάτσι
Τηλεφωνο: 6986267188

Σπουδές

2016 – 2017
Σπουδές στη Ρεφλεξολογία Άκρου Πόδα στο Natural Health Science

2005 – 2007
Μεταπτυχιακές Σπουδές στη Διαχείριση Ποιότητας και Διασφάλιση Υγιεινής Τροφίμων
στο Τμήμα Επιστήμης / Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής Ανθρώπου του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών

1996 – 2002
Πτυχίο Βιολόγου στο Τμήμα Βιολογίας της Σχολής Θετικών Επιστημών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών

Σεμινάρια – Πρακτικές

4 – 5/3/2017
Σεμινάριο Ορθομοριακής Διατροφικής Ιατρικής της Ελληνικής Εταιρείας Ορθομοριακής Διατροφικής Ιατρικής

2017 – σήμερα
Θεραπευτής Κοσμοενεργειακής
Θεραπευτής Mvoce & 50 Seals 1st Level

https://www.facebook.com/nikolaos.daradimos

Προσθήκη σχολίου

Γράψτε ένα σχόλιο


CAPTCHA Image
Reload Image

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.