ΒΙΟΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ

Πως λειτουργεί ο MWO – Πολυκυματικός Ταλαντωτής

Ο ιδιοφυής Georges Lakhovsky συνέλαβε και διατύπωσε την άποψη ότι όλα τα κύτταρα εμφανίζουν χαρακτηριστικά ηλεκτρονικών κυκλωμάτων (ωμική αντίσταση, μαγνητική επαγωγή και χωρητικότητα ηλεκτρικών φορτίων).

Τα κυκλώματα αυτά λόγω κατασκευαστικών χαρακτηριστικών εκπέμπουν και λαμβάνουν συγκεκριμένο εύρος ηλεκτρομαγνητικών παλμών το οποίο θεωρείται το ιδανικό για αυτά (κατάσταση σφρίγους και νεανικής υγείας).

Ο Lakhovsky διατύπωσε επίσης ότι ο “πόλεμος” μεταξύ παθογόνων και κυττάρων είναι ηλεκτρομαγνητικός. Όσο τα κύτταρά μας έχουν ισχυρό υγιή παλμό, υπερσκελίζουν τους παλμούς των παθογόνων. Ωστόσο, με την πάροδο του χρόνου και του τρόπου ζωής, ο υγιής αυτός παλμός πέφτει. Οι ηλεκτρομαγνητικές “ασπίδες” των κυττάρων πέφτουν και ανοίγει το δρόμο της βακτηριακής / ιικής προσβολής.

Ο MWO εκπέμπει έναν ωκεανό παλμών σε μεγάλο εύρος συχνοτήτων ταυτόχρονα. Με τον τρόπο αυτό συντονίζονται όλες οι βιολογικές δομές – η καθεμία στη δική της ιδιοσυχνότητα. Η διαδικασία μοιάζει με το κούρδισμα ενός μουσικού οργάνου καθώς και όλων των μουσικών οργάνων μιας συμφωνικής ορχήστρας. Τα κύτταρα, τα οργανίδια, το DNA, τα μόρια ακόμα και τα άτομα “κουρδίζονται” σύμφωνα με την αρχή της Συμπαθητικής Αντήχησης. Η κυτταρική μνήμη υγείας επανέρχεται και συνολικά ο οργανισμός δυναμώνει, παίρνει τα “ηνία” και αξιοποιεί την ενδογενή σοφία και ισχύ του στην επίτευξη της ομοιόστασης και της καταπολέμησης των παθογόνων παραγόντων.

Η ύπαρξη ισχυρών ηλεκτρικών πεδίων επιβεβαιώθηκε και χαρτογραφήθηκε πειραματικά από τον Καθηγητή Raoul Kopelman στο Πανεπιστήμιο του Michiganm με τη βοήθεια νανοβολτόμετρων, επιβεβαιώνοντας την σύλληψη του Lakhovsky 80 χρόνια πριν:

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC1929021/

Η χρήση του MWO ήταν πολύ διαδεδομένη στα Νοσοκομεία της Ευρώπης και της Αμερικής τη “χρυσή δεκαετία” 1920-1930 μέχρι που παραγκωνίστηκε με την ανάπτυξη της πετροβιομηχανίας φαρμάκων μετά τον 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο.

Από το αρχικό μοντέλο του Lakhovsky έχουν γίνει πολλές βελτιώσεις κυρίως στην ισχύ και την τάση εξόδου καθώς και στα κυκλώματα ελέγχου της τάσης για μέγιστη ασφάλεια και αποτελεσματικότητα.

Στο “Βιοκύτταρο” ενισχύουμε την ευεργετική επίδραση του MWO με το σωστό σχεδιασμό του χώρου, τη βελτίωση του αέρα καθώς και άλλα “μυστικά” που περιμένουν να ανακαλύψετε!

 

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΔΑΡΑΔΗΜΟΣ

Βιολόγος BSc ΕΚΠΑ

MSc Διατροφής Ανθρώπου

 

Σχετικά με τον Αρθρογράφο

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΔΑΡΑΔΗΜΟΣ

Διεύθυνση: Φυγαλείας 60, 11147 Γαλάτσι
Τηλεφωνο: 6986267188

Σπουδές

2016 – 2017
Σπουδές στη Ρεφλεξολογία Άκρου Πόδα στο Natural Health Science

2005 – 2007
Μεταπτυχιακές Σπουδές στη Διαχείριση Ποιότητας και Διασφάλιση Υγιεινής Τροφίμων
στο Τμήμα Επιστήμης / Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής Ανθρώπου του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών

1996 – 2002
Πτυχίο Βιολόγου στο Τμήμα Βιολογίας της Σχολής Θετικών Επιστημών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών

Σεμινάρια – Πρακτικές

4 – 5/3/2017
Σεμινάριο Ορθομοριακής Διατροφικής Ιατρικής της Ελληνικής Εταιρείας Ορθομοριακής Διατροφικής Ιατρικής

2017 – σήμερα
Θεραπευτής Κοσμοενεργειακής
Θεραπευτής Mvoce & 50 Seals 1st Level

https://www.facebook.com/nikolaos.daradimos

Προσθήκη σχολίου

Γράψτε ένα σχόλιο


CAPTCHA Image
Reload Image

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.