ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

ΠΩΣ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΕ ΑΚΟΥΝ!

 

ΠΩΣ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΕ ΑΚΟΥΝ!

 

Με τη μέθοδο ΦΩΝΗ & ΕΠΙΤΥΧΙΑ , η βελτίωση της φωνής μπορεί να οδηγήσει σε ένα ταξίδι προσωπικής αλλαγής και μεταμόρφωσης. Μέσα από μία σειρά διαδραστικών ασκήσεων και συνειδητοποιήσεων ο ασκούμενος θα διδαχτεί πως λειτουργεί ο μηχανισμός της αναπνοής του, θα μπορεί να “αντλεί από βαθιά”, ενεργοποιώντας τον εγκέφαλο και θα “επαναπρογραμματίσει” το σώμα του με νέες σκέψεις και πεποιθήσεις, καθώς ολόκληρη η υπόστασή του θα στηρίζει τα λεγόμενά του και όχι μόνο ο λαιμός και ο νους.

 

Αγαπητοί φίλοι,

με χαρά σας ανακοινώνω την έναρξη νέου κύκλου έξι συναντήσεων: 6 Σάββατα από 12.00-13.30 το Ίδρυμα Β. & Μ. Θεοχαράκη (Βασ. Σοφίας 9 & Μέρλιν 1, μ. Σύνταγμα) για όσους επιθυμούν να βελτιώσουν την επιρροή τους στο επαγγελματικό και προσωπικό περιβάλλον μέσα από την ανάπτυξη βαθιάς και γεμάτης αυτοπεποίθηση φωνής. Η πρώτη συνάντηση πραγματοποιείται με ελεύθερη είσοδο. Αξία επένδυσης: 100 ευρώ.

{Σημ.: Σε περίπτωση που κάποιος δεν μπορέσει να παρακολουθήσει ένα ή περισσότερα μαθήματα, υπάρχει η δυνατότητα αναπλήρωσης στο επόμενο κύκλο του Οκτωβρίου 2016.}

Όπως πάντοτε εκτός από εμένα, στις 4 από τις 6 συναντήσεις υπάρχουν προσκεκλημένοι ομιλητές, οι οποίοι ρίχνουν φως σε πολύ διαφορετικές πτυχές του θέματος ΦΩΝΗ, όπως: Ρητορική Τέχνη στην Αρχαία Ελλάδα, Φωνή & Στρες, Μέθοδος TOMATIS, αναπνευστικές ασκήσεις ευεξίας γέλιου κ.ά. Τα ονόματα και οι ημερομηνίες θα ανακοινωθούν εν καιρώ.

Περισσότερες πληροφορίες για το ΦΩΝΗ & ΕΠΙΤΥΧΙΑ, καθώς και άρθρα γύρω από τη φωνή και αναπνοή στο www.ninakaloutsa.com, στην ιστοσελίδα του Ιδρύματος Θεοχαράκη http://www.thf.gr/default.aspx?lang=el-gr&page=64&eventid=718 και στο flyer που επισυνάπτω.

Είμαι στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία.

 

Με εκτίμηση

 

Νίνα Καλούτσα

Ειδικός Φωνής

t: 6977507230

e-mail: nina@kaloutsa.gr

www.ninakaloutsa.com

 

 

Σχετικά με τον Αρθρογράφο

ΝΙΝΑ ΚΑΛΟΥΤΣΑ

Η Ειδικός Φωνής Νίνα Καλούτσα είναι υψίφωνος, καθηγήτρια φωνητικής και κάτοχος master Καλών Τεχνών του Ωδείου Τσαϊκόφσκι της Μόσχας.

Συνεργάζεται με το Ίδρυμα Β. & Μ. Θεοχαράκη στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα ΦΩΝΗ & ΕΠΙΤΥΧΙΑ. Στο πρόγραμμα αυτό εργάζεται με ανθρώπους που επιθυμούν να αυξήσουν την επιρροή τους στο επαγγελματικό και προσωπικό περιβάλλον μέσα από την ανάπτυξη βαθιάς και γεμάτης αυτοπεποίθηση φωνής.

Το Σάββατο 10 Ιανουαρίου (12.00-1.30 μμ) ξεκινά νέος κύκλος συναντήσεων, ο οποίος συνεχίζεται τα Σάββατα 17, 24, 31 Ιανουαρίου, 7,14 Φεβρουαρίου 2015.

Η πρώτη συνάντηση πραγματοποιείται με ελεύθερη είσοδο.

Πληροφορίες: http://www.thf.gr/default.aspx?lang=el-GR&page=64&eventid=584

Προσθήκη σχολίου

Γράψτε ένα σχόλιο


CAPTCHA Image
Reload Image

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.