ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

ΠΩΣ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΕ ΑΚΟΥΝ!!!

ΠΩΣ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΕ ΑΚΟΥΝ!!!

6 συναντήσεις που θα πολλαπλασιάσουν τις ευκαιρίες
για επαγγελματική και προσωπική επιτυχία.

6 Σάββατα, ώρα 12.00-14.00 μμ, στο Ίδρυμα Β. & Μ. Θεοχαράκη 

Απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να βελτιώσουν την επιρροή τους σε επαγγελματικό και προσωπικό περιβάλλον μέσα από την ανάπτυξη βαθιάς και γεμάτης αυτοπεποίθηση φωνής.

Εισηγήτρια: Νίνα Καλούτσα – Ειδικός Φωνής

lifehub-seminaria-101Με τη μέθοδο ΦΩΝΗ & ΕΠΙΤΥΧΙΑ η βελτίωση της φωνής μπορεί να οδηγήσει σε ένα ταξίδι προσωπικής αλλαγής και μεταμόρφωσης. Μέσα από μία σειρά διαδραστικών ασκήσεων και συνειδητοποιήσεων ο ασκούμενος διδάσκεται πώς λειτουργεί ο μηχανισμός της αναπνοής του, μαθαίνει να «αντλεί από βαθιά», ενεργοποιώντας τον εγκέφαλο και «επαναπρογραμματίζει» το σώμα του με νέες σκέψεις και πεποιθήσεις, καθώς πλέον ολόκληρη η υπόστασή του στηρίζει τα λεγόμενά του και όχι μόνο ο λαιμός και ο νους.

Η πρώτη συνάντηση πραγματοποιείται με ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ.

Ημερομηνίες: 21, 28 Ιανουαρίου, 4, 11, 18 Φεβρουαρίου, 4 Μαρτίου 2017

Περισσότερες πληροφορίες για την εισηγήτρια, τις ενότητες, τη μέθοδο, τους προσκεκλημένους ομιλητές και τι είπαν κάποιοι από τους συμμετέχοντες, εδώ: https://ninakaloutsa.com/

 

Νίνα Καλούτσα
Ειδικός Φωνής

 

 

Σχετικά με τον Αρθρογράφο

ΝΙΝΑ ΚΑΛΟΥΤΣΑ

Η Ειδικός Φωνής Νίνα Καλούτσα είναι υψίφωνος, καθηγήτρια φωνητικής και κάτοχος master Καλών Τεχνών του Ωδείου Τσαϊκόφσκι της Μόσχας.

Συνεργάζεται με το Ίδρυμα Β. & Μ. Θεοχαράκη στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα ΦΩΝΗ & ΕΠΙΤΥΧΙΑ. Στο πρόγραμμα αυτό εργάζεται με ανθρώπους που επιθυμούν να αυξήσουν την επιρροή τους στο επαγγελματικό και προσωπικό περιβάλλον μέσα από την ανάπτυξη βαθιάς και γεμάτης αυτοπεποίθηση φωνής.

Το Σάββατο 10 Ιανουαρίου (12.00-1.30 μμ) ξεκινά νέος κύκλος συναντήσεων, ο οποίος συνεχίζεται τα Σάββατα 17, 24, 31 Ιανουαρίου, 7,14 Φεβρουαρίου 2015.

Η πρώτη συνάντηση πραγματοποιείται με ελεύθερη είσοδο.

Πληροφορίες: http://www.thf.gr/default.aspx?lang=el-GR&page=64&eventid=584

Προσθήκη σχολίου

Γράψτε ένα σχόλιο


CAPTCHA Image
Reload Image

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.