ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΣΙΑΤΣΟΥ

ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΣΙΑΤΣΟΥ

 

Το σιάτσου είναι μια θεραπευτική τεχνική που συνεχώς εξελίσσεται. Οι ρίζες της βρίσκονται στην Κίνα του 5ου αιώνα, φέροντας όμως την ονομασία anma. Με το πέρασμά της, στην πορεία του χρόνου, στην Ιαπωνία, παίρνει την ονομασία Shiatsu, που σημαίνει πίεση με τα δάκτυλα.

Πρόκειται για μια καθαρά θεραπευτική τεχνική που γίνεται με τον δεχόμενο ξαπλωμένο σε ειδικό στρώμα-φουτόν, πάντα ντυμένο με άνετα και βαμβακερά ρούχα. Πιέσεις, διατάσεις, κινητοποιήσεις συνθέτουν μια συνεδρία με μοναδικά «εργαλεία» τα δάκτυλα, τις παλάμες, τους αγκώνες, τα γόνατα, τα πέλματα.

Παρόλο που θεωρείται συμπληρωματική θεραπευτική τεχνική, τα οφέλη του σιάτσου είναι αρκετά και σημαντικά. Αντιμετωπίζονται θέματα όπως μυοσκελετικά, προβλήματα στομάχου, εντέρου, γυναικολογικά ζητήματα και πολλά άλλα.

Στο συγκεκριμένο σεμινάριο, θα διδαχθούμε τις βασικές αρχές του σιάτσου και θα «χτίσουμε» βήμα-βήμα μια ολοκληρωμένη συνεδρία που θα μπορούμε να εφαρμόσουμε άνετα, σε οικεία και υγιή άτομα του περιβάλλοντός μας.

Για την παρακολούθηση του σεμιναρίου, δεν απαιτείται  καμία ιδιαίτερη γνώση πάνω σε άλλες θεραπείες, παρά μόνο η διάθεσή σας για μάθηση και εξερεύνηση του ίδιου σας του εαυτού.

Η γνώση ανήκει σε όλους, αρκεί να την αναζητήσουμε.

 

Το ταξίδι μας ξεκινάει

Σάββατο 8 Ιουλίου 2017 (09:30 – 17:30 μμ)

Κυριακή 9 Ιουλίου 2017 (09:30 – 17:30 μμ)

Κόστος : 90 ευρώ

Διδάσκει η Κωνσταντίνα Μπαρλά

Χώρος διεξαγωγής : ArtMatter Center – Δέφνερ 18, Μετς

Τηλέφωνο επικοινωνίας 6981710817 – 6937003306

Email: kbarla@otenet.gr – lh@lifehub.gr

Περιορισμένος αριθμός θέσεων

Σχετικά με τον Αρθρογράφο

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΜΠΑΡΛΑ

Γεννήθηκα στην Αθήνα και σπούδασα Διοίκηση και Οικονομία στα ΤΕΙ Πειραιά.

Η αναζήτησή μου στον ολιστικό χώρο θεραπειών άρχισε από πολύ μικρή ηλικία.

Το 2003 ξεκίνησα την επαγγελματική μου εκπαίδευση στο Shiatsu, στην Ευρωπαϊκή Σχολή Σιάτσου (EIOM). Παράλληλα με τη φοίτησή μου, υπήρξα βοηθός εκπαίδευσης και στη συνέχεια παρακολούθησα την εκπαίδευση διδασκάλων στην ίδια σχολή.

Έχω παρακολουθήσει σεμινάρια Shiatsu με αξιόλογους θεραπευτές όπως οι Wataru Ohashi, Clifford Andrews, George Dellar, κ.ά.

Έχω ολοκληρώσει την εκπαίδευσή μου σε: Rejuvance (φυσικό λίφτινγκ προσώπου), Αγιουρβεδικό μασάζ σώματος, προσώπου και κεφαλής, Vasti, Mόξα, Kινέζικη ιατρική, Ωτοβελονισμό, Βεντούζες σώματος και προσώπου, Οn Site massage, Sotai, Yoga (200 ώρες anusara yoga), Aura Soma Beamer (1ο επίπεδο), Aura Soma practitioner (2ο επίπεδο), Shamanic healing (Medicine Wheel).

Το 2010 ολοκλήρωσα την επαγγελματική μου εκπαίδευση ως Rebirther με την Fanny Van Laere στην Om (πρώην ΕΙΟΜ).

Η αναζήτησή μου συνεχίζεται με εκπαίδευση Watsu (σιάτσου στο νερό), όπου έχω ολοκληρώσει το 2ο επίπεδο, καθώς επίσης συνεχίζω να παρακολουθώ σεμινάρια Shiatsu, μέσω ίντερνετ, με τον Clifford Andrews

Προσθήκη σχολίου

Γράψτε ένα σχόλιο


CAPTCHA Image
Reload Image

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.