ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΩΡΑ ΓΙΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ SELF-SHIATSU ΚΑΙ MAKKO-HO ΜΕ ΤΗΝ ΚΩΝ. ΜΠΑΡΛΑ

 

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ SELF-SHIATSU ΚΑΙ MAKKO-HO ΜΕ ΤΗΝ ΚΩΝ. ΜΠΑΡΛΑ

 

Η Ομάδα LifeHub σας προσκαλεί

στο σεμινάριο SelfShiatsu και MakkoHo που διοργανώνει για εσάς στις 9 Μαίου 2015 στην Αθήνα

 

Θέλετε να μάθετε πως με απλές αλλά αποτελεσματικές τεχνικές μπορούμε να βελτιώσουμε  την  καθημερινότητα μας;

Εάν ναι, ελάτε στο σεμινάριο που διοργανώνει για εσάς η Ομάδα του LifeHub για να μάθουμε μαζί πως με απλές ασκήσεις και πιέσεις σημείων του σώματος μας, χρησιμοποιώντας την πανάρχαια Ιαπωνική μέθοδο Shiatsu, μπορούμε μόνοι μας να καταπολεμήσουμε το άγχος και να ενεργοποιήσουμε τη φυσική αντίδραση χαλάρωσης και αυτο-ίασης του οργανισμού σας!

 

Ασκήσεις MakkoHo

Παράλληλα θα μάθουμε μια ακόμη τεχνική που βασίζεται σε απλές διατατικές ασκήσεις, Makko – Ηo,  με  στόχο την εξασφάλιση της ομαλής ροής της ενέργειας των μεσημβρινών του σώματος.

Δώδεκα μεσημβρινοί, έξι ασκήσεις που η καθημερινή τους εφαρμογή βοηθά στην αποσυμφόρηση των ενεργειακών αυτών καναλιών καθώς και στην ομαλή ροή των λειτουργιών του σώματος μας.

 

Η τεχνική Sefl-Shiatsu και οι ασκήσεις Makko-Ho είναι κατάλληλες για όλους, ανεξάρτητα από την ηλικία, και λειτουργούν συνδυαστικά με όποιες εμπειρίες μας, με άλλες θεραπευτικές μεθόδους.

Την παρουσίαση και την πρακτική εφαρμογή των τεχνικών εισηγείται η Κωνσταντίνα Μπαρλά, ολιστική θεραπεύτρια εξειδικευμένη στο Shiatsu και μόνιμη συνεργάτιδα του LifeHub.

 

Σας περιμένουμε το Σάββατο 9/5/2015  και ώρες 17:30μμ – 21:00μμ

στο  ArtMatter CENTER – Δέφνερ 18, Μετς, όπου θα απολαύσουμε και το καφεδάκι μας με σπιτικές λιχουδιές!

 

Το κόστος του σεμιναρίου είναι € 20/άτομο

 

Τηλέφωνα επικοινωνίας για κράτηση θέσεων: 6937003306 & 6937709042

 

 

 

photo youtube

Σχετικά με τον Αρθρογράφο

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΜΠΑΡΛΑ

Γεννήθηκα στην Αθήνα και σπούδασα Διοίκηση και Οικονομία στα ΤΕΙ Πειραιά.

Η αναζήτησή μου στον ολιστικό χώρο θεραπειών άρχισε από πολύ μικρή ηλικία.

Το 2003 ξεκίνησα την επαγγελματική μου εκπαίδευση στο Shiatsu, στην Ευρωπαϊκή Σχολή Σιάτσου (EIOM). Παράλληλα με τη φοίτησή μου, υπήρξα βοηθός εκπαίδευσης και στη συνέχεια παρακολούθησα την εκπαίδευση διδασκάλων στην ίδια σχολή.

Έχω παρακολουθήσει σεμινάρια Shiatsu με αξιόλογους θεραπευτές όπως οι Wataru Ohashi, Clifford Andrews, George Dellar, κ.ά.

Έχω ολοκληρώσει την εκπαίδευσή μου σε: Rejuvance (φυσικό λίφτινγκ προσώπου), Αγιουρβεδικό μασάζ σώματος, προσώπου και κεφαλής, Vasti, Mόξα, Kινέζικη ιατρική, Ωτοβελονισμό, Βεντούζες σώματος και προσώπου, Οn Site massage, Sotai, Yoga (200 ώρες anusara yoga), Aura Soma Beamer (1ο επίπεδο), Aura Soma practitioner (2ο επίπεδο), Shamanic healing (Medicine Wheel).

Το 2010 ολοκλήρωσα την επαγγελματική μου εκπαίδευση ως Rebirther με την Fanny Van Laere στην Om (πρώην ΕΙΟΜ).

Η αναζήτησή μου συνεχίζεται με εκπαίδευση Watsu (σιάτσου στο νερό), όπου έχω ολοκληρώσει το 2ο επίπεδο, καθώς επίσης συνεχίζω να παρακολουθώ σεμινάρια Shiatsu, μέσω ίντερνετ, με τον Clifford Andrews

Προσθήκη σχολίου

Γράψτε ένα σχόλιο


CAPTCHA Image
Reload Image

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.