ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΥΖΩΙΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

 

ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΥΖΩΙΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

 

Εκπαίδευση Tong Ren Pet & Συμπεριφορισμός 
για την απόλυτη ευζωϊα των ζώων σας.

Με τη Δήμητρα Μακρυγιάννη, τον Γαβριήλ Φωτόπουλο, Εκπροσώπους της θεραπευτικής μεθόδου Tam Healing System σε Ελλάδα & Κύπρο & με τη συμμετοχή της Marilyn Peters, ειδικός συμπεριφοράς και πρόνοιας ζώων

Με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνουμε ότι στις 3 Απριλίου 2016, θα πραγματοποιηθεί η εκπαίδευση του θεραπευτικού συστήματος Tong Ren Pet & Συμπεριφορισμός για την απόλυτη ευζωϊα των ζώων σας.

Η εκπαίδευση που θα λάβουν οι συμμετέχοντες του σεμιναρίου αφορά την εφαρμογή θεραπειών για την ανθρώπινη αλλά και των ζώων σωματική, συναισθηματική, πνευματική και ψυχική υγεία

Λίγα λόγια για το Tong Ren

Το Τong Ren, αποτελεί θεραπευτική μέθοδο του Tam Healing System. Συνδυάζει την κατανόηση της ανατομίας του φυσικού σώματος μέσω της δυτικής ιατρικής, τη γνώση της ανατολίτικης σοφίας μέσω της κινεζικής ιατρικής σε συνδυασμό με τη δύναμη του συλλογικού ασυνειδήτου κάτι για το οποίο μεγάλοι επιστήμονες έχουν τοποθετηθεί και στη συγκεκριμένη μέθοδο, εκφράζεται μέσω της καθοδηγούμενης ενέργειας.

Το Tong Ren προκάλεσε το ενδιαφέρον της επιστημονικής κοινότητας και των media καθώς με την εφαρμογή του, παρουσίασε πάρα πολύ μεγάλη βελτίωση ή θεραπεία, σε ένα τεράστιο εύρος νόσων ή συμπτωμάτων, ακόμα και όταν αυτές ήταν εκφυλιστικές ή φαινομενικά ανίατες.

Ενσωματώνει τη δυτική επιστήμη με την ανατολίτικη σοφία αλλά δεν είναι απλά το άθροισμα των δύο επιστημών . Η θεραπευτική του δύναμη κάνει ένα κβαντικό άλμα χρησιμοποιώντας άλλη μια φυσική τάση που όλοι έχουμε παρατηρήσει στη φύση : τη συγχρονικότητα.

Αποτελεί μία θεραπευτική μέθοδο η οποία εφαρμόζεται σε ανθρώπους και σε ζώα όπως ο σκύλος, η γάτα, το άλογο.

Οι Κινέζοι ανακάλυψαν ότι τα ζώα έχουν παρόμοιους μεσημβρινούς και αντανακλαστικά σημεία με τον άνθρωπο.

Μεθοδολογία

Η μεθοδολογία του Tong Ren βασίζεται στην ιδέα ότι όλα τα σώματα διαθέτουν τη φυσική ικανότητα να αυτοθεραπεύονται, όταν η ενέργεια (qi ) στο σώμα κυκλοφορεί ανεμπόδιστη.

Πολλές ασθένειες προκαλούνται από φυσικά μπλοκαρίσματα τα οποία με τη σειρά τους διακόπτουν τη φυσική ροή της ζωτικής ενέργειας στο σώμα qi, η οποία δεν είναι άλλη από τον βιοηλεκτρισμό τον οποίο χρειαζόμαστε για να διατηρήσουμε την υγεία σε κάθε κύτταρο και όργανο του σώματός μας.

Όταν ένα ζώο είναι άρρωστο, υπάρχει μια ανισορροπία ή η παρεμβολή στη φυσιολογική ροή της ενέργειας Qi.

Το Tong Ren ψάχνει να απελευθερώσει αυτά τα μπλοκαρίσματα επαναφέροντας στο σώμα τη φυσική του ικανότητα να αυτοθεραπεύεται ακόμα και όταν η ασθένεια είναι χρόνια, εκφυλιστική ή και φαινομενικά ανίατη.

Ο practitioner του Tong Ren, στέλνει θεραπευτική ενέργεια στα μπλοκαρισμένα σημεία του θεραπευόμενου, καθοδηγούμενος από μία κατανόηση του χάρτη των οδών του νευρικού συστήματος του ανθρώπου με βάση τη δυτική ιατρική σε συνδυασμό με την κινέζικη ιατρική και τους μεσημβρινούς.

Η θεραπευτική ενέργεια (qi) από μόνη της έρχεται από μια ασυνείδητη παγκόσμια κοινότητα, την οποία συχνά αναφέρει ο Carl Jung και άλλοι ως το συλλογικό ασυνείδητο.

Οι practitioner του Tong Ren εφαρμόζουν θεραπεία σε συγκεκριμένα σημεία σε ένα μοντέλο με ένα ελαφρύ μαγνητικό σφυράκι, συγκεντρώνοντας το συνειδητό τους νου σε σημεία τέτοια που ανταποκρίνονται στα μπλοκαρίσματα του θεραπευόμενου.

Το ρυθμικό και με συγκεκριμένη συχνότητα χτύπημα παράγει μια σύνδεση μεταξύ του υποσυνειδήτου του θεραπευτή και των σημείων τα οποία αντιδρούν στο χτύπημα στο σώμα του ασθενή με στόχο το ξεμπλοκάρισμα.

Εφαρμογές

– Σε όλα τα ζωτικά όργανα
– Σε όλα τα Συστήματα του οργανισμού
– Τοξικότητα, απώλεια βιοηλεκτρισμού από φτωχή θρέψη
– και οξυγόνο, ιοί που έχουν προκληθεί από επιθέσεις στο
– DNA όπως παθογόνα βακτήρια, δημιουργία όγκων
– ( καρκίνο)
– Ορμονική εξισορρόπηση
– Εξισορρόπηση του ασβεστίου στον οργανισμό
– Εξισορρόπηση και μεγιστοποίηση οξυγόνωσης
– Συναισθηματική Διαταραχή
– Απελευθέρωση των ενεργειακών (τσάκρα) από
– μπλοκαρίσματα

Η αληθινή φύση του ζώου: Η απόκτηση της ισορροπίας

Σε αυτό το σεμινάριο θα μάθετε ότι χρειάζεται για να προσφέρετε σε ζώο υπό την προστασία σας, μια ήρεμη και ισορροπημένη ύπαρξη στον ανθρώπινο κόσμο στο οποίο ζει. Ο κόσμος μας είμαι ξένος για τα ζώα και πολλές φορές εκφοβιστικός.

Για να αισθάνεται καλά, λοιπόν, μέσα στην καθημερινότητα μας πρέπει να εκπληρώνονται όλες του οι βασικές βιολογικές και ενεργειακές του
ανάγκες, αναλόγως με το είδος του (θα εστιάσουμε στον σκύλο και στην γάτα).

Επιπλέον είναι απαραίτητο να υπάρχει ανοιχτό πεδίο επικοινωνίας για την ανεμπόδιστη και ξεκάθαρη ανταλλαγή της πληροφορίας. Προσφέροντας του όλα αυτά θα έχετε ένα πιο συναισθηματικά, ψυχολογικά, και ενεργειακά ισορροπημένο και ικανοποιημένο ζώο το οποίο συνεπώς θα έχει ενισχυμένο
ανοσοποιητικό σύστημα με λιγότερες πιθανότητες να ασθενήσει.

Πιο συγκεκριμένα θα μάθετε:

1. Τις βασικές βιολογικές ανάγκες τους και πως να τους τις παρέχετε, ανάλογα με το
DNA τους.

2. Τον ενεργειακό τους κόσμο

Τις δυνατότητες και ανάγκες τους
Την ενεργειακή ανατομία τους

3. Πως να διευρύνετε την επικοινωνία μαζί τους:

Την γλώσσα του σώματος και την κατανόηση των συναισθημάτων τους
Την διαισθητική επικοινωνία και πως να συνδεθείτε και να επικοινωνήστε ενεργειακά με ένα ζώο

4. Στρες και πόνος

Πως επηρεάζονται από το στρες μας, πως το διαχειρίζονται
και πως το δείχνουν.

Πώς ξέρουμε ότι πονάνε

Ημ/νία και Διάρκεια Σεμιναρίου :

Κυριακή 3 Απριλίου 10:00 πμ – 18:00 μ.μ

Κόστος Σεμιναρίου : 100 ευρώ

Για όσους είναι ήδη Tong Ren Practitioners το κόστος συμμετοχής είναι 50 ευρώ.

Όλοι οι συμμετέχοντες οι οποίοι συγκατοικούν με κάποιο ζώο καλό είναι να φέρουν και μία φωτογραφία του

Το κόστος του σεμιναρίου δεν περιλαμβάνει τα εργαλεία εφαρμογής της θεραπείας (βελονιστικό κουκλάκι, μαγνητικό σφυράκι).

Το κόστος των Εργαλειών Εφαρμογής Θεραπείας είναι 70 ευρώ και μπορείτε να τα προμηθευτείτε στο χώρο μας

Χώρος Διεξαγωγής Σεμιναρίου :

Κέντρo Συμβουλευτικής,Ψυχοθεραπείας & Συμπληρωματικών Θεραπειών Esofos Center

Μακρυγιάννη 4 – Καλύβια Θορικού Αττικής

Δυνατότητα μεταφοράς από τη στάση metro – προαστικού Κορωπίου προς το χώρο μας κατόπιν εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Παρακαλούμε επικοινωνείστε στο 6972944137 ή στο 22990 49556 για να δηλώσετε συμμετοχή

Για επικύρωση της συμμετοχής προαπαιτείται μια προκαταβολή των 30 ευρώ.

Οργάνωση Σεμιναρίου Κέντρο Esofos

Σχετικά με τον Αρθρογράφο

ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ – ΓΑΒΡΙΗΛ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ – ΓΑΒΡΙΗΛ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ

Ονομάζομαι Δήμητρα Μακρυγιάννη γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα.Είμαι παντρεμένη με τον Γαβριήλ Φωτόπουλο και έχουμε δύο παιδιά, το γιο μας και την κόρη μας.

Σπούδασα δημοσιογραφία αλλά οι εσωτερικές μου αναζητήσεις από μικρή με έβρισκαν να ξεφυλλίζω βιβλία ψυχολογίας . Καθώς αντίκριζα τον πόνο, τη δυστυχία, την αδικία γύρω μου αναρωτιόμουν γιατί οι άνθρωποι συμπεριλαμβανομένου και μένα δεν ψάχνουμε να βρούμε νέους τρόπους σκέψης ώστε ο κόσμος να αλλάξει. Πάντα πίστευα ότι κάτι βαθύτερο φταίει στο εκδηλωμένο αποτέλεσμα.

Αυτό το κάτι βαθύτερο προσπάθησα να βιώσω με την πρώτη εμπειρία του reiki usui ερχόμενη σε επαφή με την ενέργεια που διέπει τα πάντα και για πρώτη φορά ένιωσα το άνοιγμα σε ναι μεν νέους άγνωστους κόσμους αλλά και σε συνάμα τόσο γνώριμους. Στη διαδρομή της επιστροφής εκεί όπου το σπίτι μου βρίσκεται , εκεί όπου ψυχή μου ενώνεται με τα πάντα…στην απόλυτη αγάπη ….όπου όλα καθίστανται δυνατά, οι άγγελοι ήταν δίπλα μου προσφέροντάς μου τη βοήθειά τους με την παρουσία τους. To angelic reiki μου επέτρεψε να αφεθώ στα φτερά των αγγέλων και μαζί να προσφέρουμε θεραπείες μέσα από την αίσθηση της γαλήνης, της εμπιστοσύνης, της μαγείας.

Σπούδασα στη συνέχεια ηλεκτροβελονισμό και η μελέτη των μεσημβρινών του σώματος με έκαναν να ανακαλύψω νέες οδούς θεραπείας και επαναφοράς της ισορροπίας και της ζωτικότητας στο σώμα. Στη συνέχεια το pranic healing με βοήθησε να μπορώ να αποκρυπτογραφώ τα συμπτώματα που το σώμα παρουσιάζει ώστε να ακολουθώ θεραπευτικές τεχνικές προς την αποκατάστασή του. Το SRT (Spiritual Response Therapy) μου αποκάλυψε έναν καινούργιο κόσμο, παρουσιάζοντας μου την ύπαρξη του ανθρώπου, της ψυχής του και του πνεύματός του, στην ιστορία του χρόνου και του απείρου. Μου έκανε σαφές ότι αφού τα πάντα είναι ενέργεια, όλα όσα βιώσαμε από όλες μας τις ενσαρκώσεις, από όλα μας τα περάσματα σε όλες τις διαστάσεις , παίζουν κάποιο ρόλο στον τρόπο που σήμερα σκεπτόμαστε και νιώθουμε και στις αντίστοιχες καταστάσεις και ανθρώπους που έλκουμε.

Στη συνέχεια το EFT (Emotional Freedom Techniques) και η υπνοθεραπεία με δίδαξαν υπέροχες, γρήγορες και αποτελεσματικές τεχνικές που μπορούν να ξεγελάσουν τα παιχνίδια του μυαλού μας και να μας λυτρώσουν από πεποιθήσεις του υποσυνειδήτου που εμποδίζουν την εξέλιξή μας σε διάφορους τομείς της ζωής μας. Συνοδοιπόροι σε όλες τις προαναφερθείσες θεραπείες πάντα λάμβαναν χώρα οι ενέργειες των κρυστάλλων είτε παίζοντας το ρόλο του θεραπευτή είτε με τη σιωπηλή τους παρουσία στο χώρο, να παίζουν το δικό τους διακριτικό αλλά υποστηρικτικό ρόλο. Άλλες θεραπείες που εφαρμόζονται στο Έσωφως είναι το ηχομασάζ όπου οι ήχοι των ηχογαβαθών προσφέρουν δονήσεις απόλυτης εναρμόνισης στο σώμα κάνοντας την βίωμα της θεραπείας μοναδική εμπειρία. Το Theta Healing έκανε το αδύνατο δυνατό, προσφέροντας θεραπείες άμεσες , θα τολμούσα να πω θαυματουργές σε σωματικά, ψυχικά θέματα με τη δύναμη του Δημιουργού.

Η πεποίθηση ότι η πίστη κάνει θαύματα αγκυροβολήθηκε μέσα μου αντικρίζοντας ραγδαίες αλλαγές σε συναισθήματα και τρόπους σκέψης. Παρατηρώντας την έξαρση των αυτοάνοσων νοσημάτων σε πολλούς θεραπευόμενους που επισκέπτονταν το Έσωφως, άρχισα τις αναζητήσεις μου ερευνώντας για τεχνικές που ίσως δεν είχαν ακόμα πέσει στην αντίληψή μου και ίσως να μπορούσαν να δώσουν νέα ελπίδα και οπτική. Όταν διάβασα για το Tong Ren ενθουσιάστηκα με την ευκολία του, τη φιλοσοφία του αλλά πάνω από όλα με την αποτελεσματικότητά του. Το εύρος των εφαρμογών του είναι τεράστιο και Βλέποντας σε πολλές περιπτώσεις ασθενειών σημαντικά θετικά αποτελέσματα, αποφασίσαμε με το σύζυγό μου να το διαδώσουμε στην Ελλάδα. Εύχομαι να το αγαπήσετε όσο εμείς ώστε το μήνυμα, ότι η θεραπεία δεν έχει όρια, να διαδοθεί παντού.

Γαβριήλ Φωτόπουλος

Ονομάζομαι Γαβριήλ Φωτόπουλος. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα. Είμαι παντρεμένος με τη Δήμητρα Μακρυγιάννη και έχουμε μαζί δύο υπέροχα παιδιά. Σπούδασα διοίκηση επιχειρήσεων ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου με μεταπτυχιακό στον ίδιο τομέα. Επί σειρά ετών εργάστηκα σε διάφορες εταιρίες στα πεδία της επικοινωνίας, του marketing και του εμπορίου. Κατά τη διάρκεια της πορείας αυτής ανακάλυψα ότι ήθελα να ασχοληθώ με αντικείμενα που θα είχαν επίκεντρο τον άνθρωπο και ταυτόχρονα θα είχα την ευκαιρία μέσα από αυτή η διαδρομή να γνωρίσω πραγματικά τον εαυτό μου, την ψυχή μου ανοίγοντας όλα τα παράθυρα της εσωτερικής μου ύπαρξης.

Ξεκίνησα τη διαδρομή αυτή με το αγγελικό ρέικι που με τη βοήθεια της αγγελικής ενέργειας άρχισε η οπτική μου να διευρύνεται, τα διαισθητικά μου κέντρα να ανοίγουν και θέματα που είχα να δουλέψω στον εαυτό μου να αποκαλύπτονται. Για πρώτη φορά ως άνθρωπος της λογικής επέτρεψα στον εαυτό μου να αφεθώ στη μυστηριακή σχέση με το Θεό, τη σοφία και τη δύναμη της δημιουργίας. Άρχισα να μελετώ το ανθρώπινο σώμα , τα ενεργειακά του κέντρα και τη σημασία τους στο επίπεδο της καλής σωματικής, ψυχικής υγείας. Μέσα από τη γνώση του pranic healing έμαθα τρόπους αντιμετώπισης μπλοκαρισμάτων στο ανθρώπινο σώμα με εύκολες και αποτελεσματικές τεχνικές. Η κατανόηση όμως του ανθρώπινου τρόπου σκέψης πάντα αποτελούσε ένα μυστήριο για μένα για αυτό και η γνώση της υπνοθεραπείας άνοιξε σε μένα ένα δρόμο μαγικό για τον τρόπο που ο ανθρώπινος εγκέφαλος λειτουργεί καθώς και για τις δυνατότητες που έχει.

Ερευνώντας λόγους και αιτίες κατά τις οποίες οι άνθρωποι νοσούν με τη σύζυγό μου, ανακαλύψαμε άρθρα για τη θεραπεία Tong Ren για την οποία πρώην ασθενείς εκφράζονταν με λόγια ενθουσιασμού και ευγνωμοσύνης για το αποτέλεσμα που είχαν μέσω αυτής. Όντας πάντα ανοιχτοί σε νέες ιδέες και προσεγγίσεις αλλά και συνάμα ερευνητικοί, ανακαλύψαμε ότι η προσέγγιση του Tong Ren όπως και οι μαρτυρίες θεραπευμένων ανθρώπων έχουν διεγείρει το ενδιαφέρον της επιστημονικής κοινότητας. Ασκώντας οι ίδιοι τη θεραπεία στους εαυτούς μας και στους άλλους και μελετώντας παγκοσμίως τα ευεργετικά της οφέλη αποφασίσαμε τη γνώση αυτή να τη μοιραστούμε μαζί σας και να βοηθήσουμε όλο και περισσότερους ανθρώπους να επέλθουν σε κατάσταση ευεξίας χαράς και αρμονίας.

Προσθήκη σχολίου

Γράψτε ένα σχόλιο


CAPTCHA Image
Reload Image

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.