THETA HEALING

ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΜΕ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΥΣ

 

ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΜΕ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΥΣ

 

Αυτή η εκπληκτική τεχνική μας επιτρέπει να ταξιδέψουμε σε άλλες ζωές και να δούμε με μεγάλη λεπτομέρεια ποιοι είμαστε, τι κάνουμε και τι μαθαίνουμε. Η τεχνική αυτή μας δίνει την ευκαιρία να φέρουμε στην τωρινή μας ζωή θετικές αρετές και χαρακτηριστικά μιας άλλης εποχής, μέσα από την επίλυση θεμάτων που προέρχονται από άλλους χρόνους και άλλους χώρος.

Στη διαδικασία αυτή χρησιμοποιούμε ένα πλέγμα κρυστάλλων για τη δημιουργία μιας «σκουληκότρυπας», η οποία μας επιτρέπει να περάσουμε με ασφάλεια από τη μια πραγματικότητα στην άλλη.
Πολλοί άνθρωποι επηρεάζονται από επιλογές και γεγονότα που επαναλαμβάνονται ως πρότυπα ή εμφανίζονται σαν περιστατικά και μοιάζουν αδύνατο να επιλυθούν.

Μια συνεδρία με τη χρήση των κρυστάλλων, μας πάει στην πρωταρχική πηγή του προτύπου, λύνοντας τα ζητήματα που μας επηρεάζουν στο σήμερα και επιτρέποντάς μας να επιστρέψουμε με μαθήματα και δώρα από την εποχή εκείνη. Έτσι λοιπόν επιστρέφουμε με γνώσεις, δεξιότητες και χαρακτηριστικά που αποκτήσαμε σε άλλες ζωές, ενεργοποιώντας τα στο DNA μας τώρα. Με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να αναπτύξουμε το μέγιστο δυναμικό μας εύκολα και γρήγορα.

Ένα από τα μεγαλύτερα οφέλη που προσφέρει η τεχνική αυτή στους θεραπευτές είναι ότι βελτιώνει άμεσα τις διαισθητικές τους ικανότητες.
Οι κρύσταλλοι έχουν πολλές εκπληκτικές ιδιότητες, οι οποίες μπορούν να αποδειχτούν και επιστημονικά. Όταν τοποθετηθούν με σωστό τρόπο πάνω και γύρω από το σώμα μπορούν να προκαλέσουν μια βαθιά διαλογιστική κατάσταση, η οποία διατηρείτε σε όλη τη διάρκεια, προσφέροντας χαλάρωση και ικανότητα παρατήρησης στον ίδιο το θεραπευόμενο.

Επικοινωνήστε τηλεφωνικά ή ηλεκτρονικά μαζί μας εδώ για να προγραμματίσετε μια συνεδρία.

 

ThetaHealing®

Ιωάννα Μπακρατσά – Παναγιώτης Μοναχός

http://thetahealinghellas.com/

 

 

Σχετικά με τον Αρθρογράφο

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΟΝΑΧΟΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΟΝΑΧΟΣ
Πιστοποιημένος Σύμβουλος και Εκπαιδευτής ThetaHealing®
Σπούδασα Ιστορία στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο. Παράλληλα, από πολύ νωρίς, οι ανησυχίες μου, με οδήγησαν στη πολύχρονη μελέτη των αρχών της μεταφυσικής. Με το πέρασμα των χρόνων, στράφηκα στη μελέτη και στην εφαρμογή εναλλακτικών θεραπειών. Ξεκίνησα με το Ρέικι, εκπαιδεύτηκα στο Pranic Healing του Grand Master Choa Kok Sui και στο EFT.
Θεωρώντας ότι ο άνθρωπος πρέπει να προσεγγίζεται στην ολότητά του ως σώμα, νους και πνεύμα, αποφάσισα να ασχοληθώ με το θεραπευτικό μασάζ των εσωτερικών οργάνων γνωστό ως Chi Nei Tsang, αλλά και με τεχνικές απελευθέρωσης των εντάσεων της πλάτης και των μπλοκαρισμάτων που συνήθως συσσωρεύονται σε αυτήν.
Η ανάγκη μου για διαρκή ενημέρωση στις νέες θεραπευτικές μεθόδους και το όνειρό μου για γρήγορες και αποτελεσματικές θεραπείες, με οδήγησαν στο ΤhetaHealing, στο οποίο έχω λάβει τον τίτλο του ThetaHealing Master & Certificate of Science, ο οποίος αποτελεί τον ανώτερο τίτλο εκπαίδευσης της τεχνικής.
Η εκπαίδευσή μου ως εκπαιδευτή στο ThetaHealing, μου επιτρέπει να μεταδώσω με αγάπη, τη γνώση της υπέροχης αυτής τεχνικής σε όσο γίνεται περισσότερους ανθρώπους, ώστε να μπορούν μόνοι τους, να διευρύνουν τη συνειδητότητά τους και να μπορούν οι ίδιοι να βοηθήσουν τον εαυτό τους να απαλλαγεί από τους περιορισμούς, που τους κρατούν μακριά από την ανακάλυψη και αξιοποίηση του πλήρους δυναμικού τους.
Η μεγαλύτερη ικανοποίησή μου είναι το χαμόγελο χαράς των ανθρώπων μετά τη θεραπευτική συνεδρία, καθώς και η παρατήρηση των θεαματικών θετικών αλλαγών που συμβαίνουν στη ζωή των ανθρώπων, με τους οποίους εργάζομαι.

E-mail: panagiotis@thetahealinghellas.gr
Γραφείο: 210 66 41 211, κινητό: 6956 548 398
Skype: panagiotis.monaxos

Προσθήκη σχολίου

Γράψτε ένα σχόλιο


CAPTCHA Image
Reload Image

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.