SU JOK

ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ SUJOK

 

ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ SUJOK

με το Νίκο Σαββανή

8 έως 15 Σεπτεμβρίου

 

Είναι εξαιρετικά δύσκολο για κάθε άνθρωπο να διατηρεί τις ισορροπίες του μέσα στην καθημερινότητά του, να μην επηρεάζεται από το έντονο άγχος και να μπορεί να διατηρήσει την ψυχική του ηρεμία. Άτομα όλων των ηλικιών παρασύρονται από τους απαιτητικούς αυτούς ρυθμούς της σύγχρονης ζωής με αποτέλεσμα, πολλές φορές να απειλούνται  από διάφορες σοβαρές ασθένειες.

Το ανθρώπινο σώμα είναι ένας μηχανισμός στον οποίο όλα τα μέρη λειτουργούν με μια συνεχή αλληλοσύνδεση. Σε όλα τα μέρη του σώματος εισέρχονται πληροφορίες για την κατάσταση όλων των μερών του σώματος και παράλληλα εκπέμπονται πληροφορίες για τη δική του κατάσταση. Αυτή η ανταλλαγή πληροφοριών πραγματοποιείτε από τα συστήματα αντιστοιχίας. Όταν κάποιο όργανο ή μέρος του σώματος νοσήσει, σε κάθε σύστημα αντιστοιχίας,  (στο σημείο που αντιστοιχεί το μέρος του σώματος που έχει νοσήσει), λίγο κάτω από το δέρμα, δημιουργούνται ένας ή περισσότεροι μικροσκοπικοί σφαιρικοί όγκοι. Επειδή όταν πιέζουμε το σημείο αυτό υπάρχει μια ενόχληση, το ονομάζουμε ευαίσθητο σημείο. Η επίδραση όμως πάνω σε αυτό το σημείο έχει θεραπευτικό αποτέλεσμα.

Το Su Jok με την δική του φιλοσοφία και πρακτική καταφέρνει να ανακουφίσει από το ψυχικό βάρος και το φορτίο ολόκληρης της ημέρας και να αποβάλλει τους πόνους που αυτό επιφέρει στο σώμα, διατηρώντας έτσι το άτομο ήρεμο και την ενέργειά του ισορροπημένη.

Στη Κορέα Su σημαίνει χέρι και Jok σημαίνει πόδι. Τα πλεονεκτήματα του συστήματος αυτού  είναι η απλότητα, η ασφάλεια και η αποτελεσματικότητα του. Η ταχύτητα της θεραπευτικής αντίδρασης είναι συχνά εντυπωσιακή. Όταν εφαρμόζεται σωστά τα αποτελέσματα είναι ορατά και πολύ γρήγορα.

Ο τρόπος εφαρμογής είναι με μικρό-βελόνες που εισχωρούν 1-2 χιλιοστά για να ρυθμίσουν το ενεργειακό σύστημα του οργανισμού.

Στόχος της εκπληκτικής αυτής μεθόδου θεραπείας είναι η ίαση ασθενειών (ακόμα και χρόνιων, σε έξαρση ή σε οξεία μορφή), μέσω των προβολών τους στα χέρια και στα πόδια.

Είναι αποτελεσματική μέθοδος όχι μόνο για κοινές ασθένειες αλλά πολλές φορές και σε ασθένειες που είναι δύσκολο να θεραπεύσει ακόμη και η πιο σύγχρονη ιατρική. Συχνά το θεραπευτικό αποτέλεσμα είναι άμεσο και αποδεικνύετε από την πρώτη συνεδρία στις περισσότερες των περιπτώσεων.

Οι παλάμες και τα πέλματα, αντιπροσωπεύουν ολόκληρο το σώμα μας. Υπάρχουν συγκεκριμένα σημεία για κάθε όργανο και κάθε μεσημβρινό του σώματος. Η εφαρμογή του και η εξισορρόπηση των μεσημβρινών, συνήθως πραγματοποιείται με την συμμετοχή διαφόρων μέσων, όπως είναι οι μικρό-βελόνες, οι σπόροι, η φωτεινή ακτινοβολία, το μασάζ , οι μαγνήτες, η moxa, κ.α.

Όταν εφαρμόζουμε τη SuJok, στόχος είναι η θεραπεία στη ρίζα του προβλήματος και όχι η συμπτωματική θεραπεία.

Το κόστος της συνεδρίας  είναι 25 € (ειδική τιμή θα ισχύσει σε ασθενείς ευαίσθητων και ευπαθών ομάδων, οικογένειες κλπ)

Περιορισμένος αριθμός συνεδριών

 

Οι συνεδρίες θα πραγματοποιηθούν στο ARTMATTER– Υπόθεση Τέχνης, Δέφνερ 18, Μετς.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Τηλέφωνο επικοινωνίας για συνεδρίες : 6948 589357

photo poreia-ygeias.gr

 

 

Σχετικά με τον Αρθρογράφο

ΝΙΚΟΣ ΣΑΒΒΑΝΗΣ

Ο Νίκος Σαββανής γεννήθηκε το 1981 στην Κέρκυρα στην οποία μένει και εργάζεται. Είναι παντρεμένος και έχει ένα παιδί. Το 2007 γνωρίζει τον Dr Mladen Teovanovic, έναν από τους πρώτους μαθητές του καθηγητή Park Joewoo που είχε ανακαλύψει το sujok, και λέκτορα της ακαδημίας sujokτης Μόσχας. Από τη στιγμή που τον γνώρισε τον ακολουθεί συνεχώς στα σεμινάριά του. Εκτός από την Κέρκυρα παρέχει συνεδρίες SuJok και στην Αθήνα σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Προσθήκη σχολίου

Γράψτε ένα σχόλιο


CAPTCHA Image
Reload Image

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Τα καλύτερα της Κατηγορίας!