ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΣΥΝΘΕΣΙΣ

 

Η ΣΥΝΘΕΣΙΣ , χώρος Πολιτισμού και Έρευνας , είναι μια Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία , που ιδρύθηκε τον Αύγουστο του 1995 στην Νέα Κούταλη της Λήμνου, από τον Ιωάννη Ψάρρα.

Δραστηριοποιείται στο πεδίο των Ενεργειακών Θεραπευτικών Τεχνών, με τριετή προγράμματα μαθητείας πάνω στις εξής κατευθύνσεις:

1. ΕΣΩΤΕΡΑ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ.

2. ΡΕΦΛΕΞΟΛΟΓΙΑ.

3. ΣΙΑΤΣΟΥ.

4. ΣΧΕΣΗ ‘ΘΕΡΑΠΕΥΤΗ’-‘ΘΕΡΑΠΕΥΟΜΕΝΟΥ’.

5. ΨΥΧΟΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ στην ΠΡΑΓΜΑΤΕΙΑ ΕΠΙ ΤΩΝ ΕΠΤΑ ΑΚΤΙΝΩΝ.

Από το 1995 μέχρι και την 1η Ιουνίου του 2009, λειτουργούσε στην οδό Μαρίνου Γερουλάνου 27 , στους Αμπελόκηπους. Από το 2009 μεταφέρθηκε στη Δωρίδος 20 και Δοϊράνης στο Αιγάλεω, όπου είναι πλέον και η μόνιμη έδρα της.

Η ΣΥΝΘΕΣΙΣ διευθύνεται από τετραμελές συντονιστικό σώμα που το απαρτίζουν οι εισηγητές των ανωτέρω σεμιναρίων και είναι οι:

Γιώργος Γκούμας, Νίκος Καμπίτης, Θεολογία Χριστοπούλου, Ιωάννης Ψάρρας.

 

ΣΥΝΘΕΣΙΣ

 

Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Lifehub

Το LifeHub είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα ενημέρωσης, πληροφόρησης, δικτύωσης και συνεργασίας με ανθρώπους που ενδιαφέρονται και αγαπούν το χώρο της ολιστικής θεραπευτικής. Μέσα από το LifeHub μπορείτε να επικοινωνήσετε τις ιδέες σας, να αντλήσετε πληροφόρηση από καταξιωμένους συνεργάτες στο χώρο, να βρείτε καλές πρακτικές για την καθημερινή σας ζωή, να εμπνευστείτε από ιστορίες επιτυχίας ή αποτυχίας, να γνωρίσετε ανθρώπους από την Ελλάδα και το εξωτερικό, να παρευρεθείτε σε διάφορες εκδηλώσεις και σεμινάρια. Απολαύστε μια πηγή πλούσια σε πληροφορίες και άρθρα!

Προσθήκη σχολίου

Γράψτε ένα σχόλιο


CAPTCHA Image
Reload Image

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Τα καλύτερα της Κατηγορίας!