ΑΠΟΨΕΙΣ ΕΣΩΤΕΡΑ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΕΣΩΤΕΡΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΩΡΑ ΓΙΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΣΘΕΝΕΙΑ;

 

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΣΘΕΝΕΙΑ;

 

Η ασθένεια είναι μια εξαγνιστική διαδικασία που διεξάγεται για να επιφέρει μια αγνότερη έκφραση, ένα άρωμα ζωής, μια επίδραση και χρησιμότητα της ψυχής.

Η ασθένεια μπορεί να είναι μια βαθμιαία και βραδεία διαδικασία θανάτου για την απελευθέρωση της ψυχής.

Στην περίπτωση αυτή η θεραπεία δεν είναι δυνατή αν και πρέπει να χρησιμοποιηθούν και βελτιωτικά μέτρα. Η διάρκεια της ζωής μπορεί τότε να παραταθεί αλλά αποκλείεται μια διαρκής και τελική θεραπεία. Αυτό ο συνήθως νοητικός θεραπευτής δεν κατορθώνει να το κατανοήσει.

Θεωρούν το θάνατο σαν κάτι φρικτό, ενώ στην πραγματικότητα ο θάνατος είναι ένας ευεργετικός φίλος.

  • Η ασθένεια μπορεί να είναι η αιφνίδια και τελική κλήση προς το σώμα να εγκαταλείψει την ψυχή και να την απελευθερώσει για άλλη υπηρεσία.
  • Η ασθένεια είναι ένα γεγονός μέσα στη φύση
  • Ο νόμος του κάρμα κυβερνά κάθε ασθένεια
  • Ο νόμος του κάρμα περιλαμβάνει το ατομικό, ομαδικό, το εθνικό και το ολικό κάρμα της ανθρωπότητας
  • Η ασθένεια μας βοηθά στην εξέλιξη διότι μας υποδεικνύει μια λανθασμένη εστίαση την οποία πρέπει να μετουσιώσουμε

ΑΙΤΙΕΣ

Σε γενικές γραμμές η ασθένεια οφείλεται στις παρακάτω αιτίες :

  1. Ατομική ασθένεια που οφείλεται σε εσωτερικές συνθήκες του εξοπλισμού του ανθρώπου, στην νοητική του κατάσταση ή στην συγκινησιακή του.
  2. Η ασθένεια είναι συμφυής στην ανθρωπότητα, στο σύνολο της. Υπάρχουν ορισμένες ασθένειες στις οποίες όλοι οι άνθρωποι είναι επιρρεπείς. Τα σπέρματα των ασθενειών αυτών βρίσκονται σε λανθάνουσα κατάσταση στους φυσικούς φορείς της πλειονότητας των ανθρώπων και περιμένουν μόνο τις κατάλληλες συνθήκες. Μπορούν να θεωρηθούν ως ομαδικές ασθένειες.
  3. Ασθένειες που είναι, πράγμα αρκετά περίεργο, συμπτωματικές. Είναι ασθένειες μολυσματικού και μεταδοτικού χαρακτήρα.
  4. Ασθένειες που ενυπάρχουν στο έδαφος. Οι ασθένειες αυτές εκδηλώνονται κατά διαφορετικό τρόπο σε κάθε βασίλειο, ενώ βασικά οφείλονται στα ίδια αίτια.
  5. Ασθένειες που προσβάλλουν του ζηλωτές και μαθητές του κόσμου. Μπορεί να συσχετιστούν σε κάθε περίπτωση με την διάχυση ενέργειας μέσο των κέντρων που δεν είναι αρκετά προετοιμασμένα ή επαρκώς ανεπτυγμένα για να χειριστούν την δύναμη.

photo www.diakonima.gr

 

Ε.ΦΙ.Μ – “Αλίκη Μπέιλη”

 

 

Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Lifehub

Το LifeHub είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα ενημέρωσης, πληροφόρησης, δικτύωσης και συνεργασίας με ανθρώπους που ενδιαφέρονται και αγαπούν το χώρο της ολιστικής θεραπευτικής. Μέσα από το LifeHub μπορείτε να επικοινωνήσετε τις ιδέες σας, να αντλήσετε πληροφόρηση από καταξιωμένους συνεργάτες στο χώρο, να βρείτε καλές πρακτικές για την καθημερινή σας ζωή, να εμπνευστείτε από ιστορίες επιτυχίας ή αποτυχίας, να γνωρίσετε ανθρώπους από την Ελλάδα και το εξωτερικό, να παρευρεθείτε σε διάφορες εκδηλώσεις και σεμινάρια. Απολαύστε μια πηγή πλούσια σε πληροφορίες και άρθρα!

Προσθήκη σχολίου

Γράψτε ένα σχόλιο


CAPTCHA Image
Reload Image

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.