ΒΙΒΛΙΑ

ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ

 

Μόλις κυκλοφόρησε το βιβλίο «Το Ταξίδι», που συνέγραψε η Βιργινία Φατσή και εξέδωσε η Εταιρεία Γνώσης ΛΟΓΟΣ.

Έχουν γραφεί πολλές ιστορίες για  τον Οδυσσέα και διαβάζουμε επί αιώνες τις περιπέτειες και τα εμπόδια που συνάντησε και χρειάστηκε να υπερβεί για να επιστρέψει στην Ιθάκη.

Στο βιβλίο που βρίσκεται μπροστά σας υπάρχει ο Οδυσσέας, που άλλοτε μιλάει σε πρώτο πρόσωπο για τις δικές του αγωνίες και άλλοτε μιλάνε άλλοι για αυτόν, λέγοντας πράγματα που δεν είναι δυνατόν να ειπωθούν από τον ίδιο.

Μιλάει και η Πηνελόπη σε πρώτο πρόσωπο εκ μέρους των γυναικών, που δεν είχε ακουστεί η φωνή τους μέχρι να έρθει ο 20ος αιώνας και να αναδειχθεί η ισότητα των δύο φύλων.

Κατανοώντας σήμερα την Πηνελόπη, μπορούμε να κατανοήσουμε ακόμα περισσότερο τον Οδυσσέα. Ήταν ο αρχετυπικός ήρωας, που ταξιδεύει αιώνια για να επιστρέψει κάποτε στην Ιθάκη ή είναι ο ήρωας που επιστρέφει για να ξεκινήσει πάλι νέους αγώνες;

Σήμερα το τοπίο της ψυχής μας χρειάζεται ξανά τον Οδυσσέα και την Πηνελόπη, το περιβάλλον που τους διαμόρφωσε και τις δυνάμεις που διέθεταν.

Το βιβλίο «Το Ταξίδι» θα το βρείτε στα κεντρικά βιβλιοπωλεία, καθώς και στο βιβλιοπωλείο της Εταιρείας Γνώσης ΛΟΓΟΣ στο ίντερνετ.

Σας προτείνουμε ολόθερμα να το διαβάσετε και να το χαρείτε.

 

Copyright © 2019 Εταιρεία Γνώσης ΛΟΓΟΣ, All rights reserved.
ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟΥΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΕΣ
www.kinoniagnosis.com

Our mailing address is:
Εταιρεία Γνώσης ΛΟΓΟΣ
Dexamenis 7
Athens, Greece
Athens, PA 15235
Greece

 

Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Lifehub

Το LifeHub είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα ενημέρωσης, πληροφόρησης, δικτύωσης και συνεργασίας με ανθρώπους που ενδιαφέρονται και αγαπούν το χώρο της ολιστικής θεραπευτικής. Μέσα από το LifeHub μπορείτε να επικοινωνήσετε τις ιδέες σας, να αντλήσετε πληροφόρηση από καταξιωμένους συνεργάτες στο χώρο, να βρείτε καλές πρακτικές για την καθημερινή σας ζωή, να εμπνευστείτε από ιστορίες επιτυχίας ή αποτυχίας, να γνωρίσετε ανθρώπους από την Ελλάδα και το εξωτερικό, να παρευρεθείτε σε διάφορες εκδηλώσεις και σεμινάρια. Απολαύστε μια πηγή πλούσια σε πληροφορίες και άρθρα!

Προσθήκη σχολίου

Γράψτε ένα σχόλιο


CAPTCHA Image
Reload Image

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.