ΦΥΣΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

ΤΟ SUPER ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΟ

 

 

ΤΟ SUPER ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΟ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ!

Pycnogenol – Grape Seed extract – Ginko Biloba

Pycnogenol: Φυσικό εκχύλισμα που προέρχεται από το φλοιό του πεύκου Pinus Maritima στη νοτιοδυτική Γαλλία. Έχει 50 φορές ισχυρότερη αντιοξειδωτική δράση από τη βιταμίνη Ε και 20 φορές από τη Βιταμίνη C. Έχει χρησιμοποιηθεί στη θεραπεία πολλών παθήσεων όπως καρκίνος, καταρράκτης, κατάθλιψη, διαβήτης, ινομυαλγία, καρδιακές παθήσεις, αιμορροϊδες, αλλεργίες, αρτηριοσκλήρυνση, αρθρίτιδα, άσθμα, αθλητικές κακώσεις, κιρσοί, κ.α. Περιέχει ισχυρές ουσίες της κατηγορίας των βιοφλαβονοειδών -τις προανθοκυανίνες- οι οποίες είναι ισχυρά αντιοξειδωτικά και εξουδετερώνουν τις ελεύθερες ρίζες.

Ginkgo Biloba: Τα οφέλη του είναι πολλαπλά: διευρύνει τα αγγεία, βελτιώνει το μεταβολισμό, εμποδίζει την αρτηριοσκλήρυνση, ανακουφίζει από πονοκεφάλους και ημικρανίες που οφείλονται στην κακή κυκλοφορία, μειώνει τον κίνδυνο εμφράγματος, ενισχύει την αδύναμη μνήμη, συμβάλλει θετικά σε περιπτώσεις όπως κατάθλιψη, εμβοές, γεροντική άνοια και βοηθάει ώστε να διατηρούνται ζεστά τα άκρα.

Grape seed extract OPC (Εκχύλισμα σπόρων σταφυλιού): Περιέχει μεγάλη ποσότητα βιταμίνης Ε, φλαβονοειδή, φαινολικές προκυανιδίνες, πολυφαινόλες ρεσβερατρόλη κ.α. Έχει αντιοξειδωτική δράση προστατεύοντας τα … Δείτε περισσότερα

 

VitaMelia

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ 

ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΥΓΕΙΑΣ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

 

 

Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Lifehub

Το LifeHub είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα ενημέρωσης, πληροφόρησης, δικτύωσης και συνεργασίας με ανθρώπους που ενδιαφέρονται και αγαπούν το χώρο της ολιστικής θεραπευτικής. Μέσα από το LifeHub μπορείτε να επικοινωνήσετε τις ιδέες σας, να αντλήσετε πληροφόρηση από καταξιωμένους συνεργάτες στο χώρο, να βρείτε καλές πρακτικές για την καθημερινή σας ζωή, να εμπνευστείτε από ιστορίες επιτυχίας ή αποτυχίας, να γνωρίσετε ανθρώπους από την Ελλάδα και το εξωτερικό, να παρευρεθείτε σε διάφορες εκδηλώσεις και σεμινάρια. Απολαύστε μια πηγή πλούσια σε πληροφορίες και άρθρα!

Προσθήκη σχολίου

Γράψτε ένα σχόλιο


CAPTCHA Image
Reload Image

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.