ΤΟ ΦΩΣ ΤΩΝ ΑΣΤΕΡΙΩΝ

ΤΡΙΓΩΝΑ ΔΥΝΑΜΗΣ ΚΑΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ

 

Συνέχεια του ΚΡΟΝΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ

ΕΣΩΤΕΡΑ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ – Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΩΝ ΤΡΙΓΩΝΩΝ

Σε σχέση με τα προηγούμενα τρίγωνα προβάλλουν επίσης ορισμένα αλληλοσυμπλεκόμενα τρίγωνα, όπως το ζωδιακό τρίγωνο του Λέοντα – Ιχθύων – Αιγόκερου και το συνδεόμενο πλανητικό τρίγωνο του Κρόνου – Ουρανού – Ερμή.

Τα δύο αυτά τρίγωνα διαχύνουν τα έξι ρεύματα δύναμής τους στα τρία πλανητικά μας κέντρα, ζωογονώντας και διεγείροντας το πλανητικό τρίγωνο της Σαμπάλλα – Ιεραρχίας – Ανθρωπότητας.

Πίσω από αυτά τα τρία στέκει ένα κοσμικό τρίγωνο που εκπορεύει τρία ρεύματα ενέργειας, τα οποία διαχύνονται εντός και δια των τριών μικρότερων τριγώνων, επηρεάζοντας έτσι δυναμικά κάθε βασίλειο στη φύση. Το κοσμικό αυτό τρίγωνο είναι εκείνο της Μεγάλης Άρκτου – Σειρίου – Πλειάδων.

Υπάρχουν ένα ή δύο επικουρικά σημεία που έχουν ενδιαφέρον για τον εσωτεριστή αστρολόγο και είναι τα εξής:

  1. Ο Κρόνος, δια του οποίου ρέει ενέργεια από το Λέοντα μέσω της Σαμπάλλα στην Ανθρωπότητα, κυβερνά δύο δεκανούς του Αιγόκερου, απ’ όπου και η ακραία του δυναμικότητα σήμερα στο τρίγωνο της Ανθρωπότητας. Ο Κρόνος με τη δύναμη της ενεργειακής του κρούσης συντρίβει τις υπάρχουσες συνθήκες, επιτρέποντας έτσι να εκφραστεί πληρέστερα η επίδραση του Ερμή.Τότε το όραμα μπορεί να συλληφθεί ενορατικά, όταν θα έχουν απομακρυνθεί τα εμπόδια.
  2. Ο Λέων είναι ένα από τα ζώδια γέννησης του ζωδιακού και υποδηλώνει τη γέννηση της αυτοσυνείδησης. Ο Αιγόκερως είναι επίσης ένα ζώδιο γέννησης, επειδή είναι μία όψη ή ένας από τους βραχίονες του θεμελιώδους Σταυρού, του Σταυρού εκείνου που μυεί ή φέρνει σε ύπαρξη. Αυτός έχει μία ιδιάζουσα σχέση με την Ανθρωπότητα.

Η γέννηση των δύο τύπων συνείδησης – αυτοσυνείδησης και Χριστικής συνείδησης – έρχεται στην προσοχή της Ανθρωπότητας από το γεγονός αυτής της δύναμης του Λέοντα, η οποία διαχύνεται δια του Κρόνου στην Ανθρωπότητα κι έτσι φέρνει τη Σαμπάλλα και την Ανθρωπότητα σε στενότερη σχέση μέσω του Αιγόκερου που είναι ενεργός δια του Ερμή.

Πηγή ΕΣΩΤΕΡΑ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ – Alice Bailey

 

Επιμέλεια

Δήμητρα Αλαγκιόζογλου

 

Σχετικά με τον Αρθρογράφο

ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΛΑΓΚΙΟΖΟΓΛΟΥ

Ονομάζομαι Δήμητρα Αλαγκιόζογλου και είμαι Πτυχιούχος Πολιτικός Μηχανικός.

Ο κύκλος αυτός της εργασίας τελείωσε και τώρα είμαι εθελόντρια σε μία Μ.Κ.Ο που υποστηρίζει και συμπαρίσταται σε οικογένειες και παιδιά κυρίως Ρομά αλλά και άλλων εθνικοτήτων.

Ασχολούμαι κυρίως με παιδιά βοηθώντας τα στα μαθήματα τους.

Τα ενδιαφέροντα μου άπτονται θέματα όπως Φιλοσοφία, Εσωτερική Αστρολογία, Εσωτερική Θεραπευτική, αλλά και θέματα σύγχρονων Επιστημών, όπως η Αστροφυσική, θεωρία των κβάντα και άλλοι συναφείς κλάδοι.

Προσθήκη σχολίου

Γράψτε ένα σχόλιο


CAPTCHA Image
Reload Image

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.