THETA HEALING

ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΛΟΣ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΟΣΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ

 

Υπάρχει κάποιος καλός λόγος για όλα όσα μας συμβαίνουν

Ακούμε καθημερινά τον εαυτό μας ή κάποια άτομα γύρω μας να παραπονιούνται για την κατάστασή τους, για τη ζωή τους, για τους άλλους. Συνήθως οι άλλοι φταίνε για όσα μας συμβαίνουν ή εμείς δεν είμαστε αρκετά καλοί για να ανταπεξέλθουμε στην καθημερινότητά μας.

Η γνώση, ότι εμείς οι ίδιοι δημιουργούμε την πραγματικότητά μας μπορεί στην αρχή να μας ακούγεται παράλογη, ακόμη κι απειλητική, αλλά ουσιαστικά σημαίνει ότι εμείς οι ίδιοι μπορούμε και να την αλλάξουμε. Μπορούμε να πάρουμε την ευθύνη της ζωής μας στα χέρια μας, να δούμε τι κάνουμε και πώς σκεφτόμαστε καθημερινά, ποια πρότυπα επαναλαμβάνουμε και να αποφασίσουμε να τα μετασχηματίσουμε.

Όταν δεν ρίχνουμε τις ευθύνες στους άλλους για τις δυσκολίες στη ζωή μας, αλλά συνειδητοποιούμε ότι μπορεί να υπάρχει κάποιος αρνητικός υποσυνείδητος προγραμματισμός ή κάποια περιοριστική πεποίθηση που μας εμποδίζει, τότε μπορούμε να συνδεθούμε με την δύναμή μας και να αλλάξουμε τον προγραμματισμό ή την πεποίθηση με κάτι που μας εξυπηρετεί πλέον και θα μας οδηγήσει στην αγάπη, την ευτυχία, την πληρότητα.

Ιδιαίτερα αυτή την περίοδο αναδύονται όλα μας τα θέματα, και φυσικά όσα είμαστε έτοιμοι να επιλύσουμε οριστικά. Είναι πολύ σημαντικό να παραμένουμε εστιασμένοι στο στόχο μας, όποιος κι αν είναι αυτός. Είναι σύνηθες το φαινόμενου του πισωγυρίσματος πριν από το επόμενο άλμα. Έτσι λοιπόν είναι ιδιαίτερα σημαντικό να διατηρούμε την αισιοδοξία μας και να θυμόμαστε πάντα ότι μπορούμε να αλλάξουμε όλα όσα δημιουργήσαμε.

Όσοι είμαστε ήδη στο μονοπάτι της προσωπικής ανάπτυξης και εργαζόμαστε πάνω στην βελτίωση του εαυτού μας και της ζωής μας, οι λέξεις-κλειδί για την περίοδο αυτή είναι επιμονή και εστίαση. Μας περιμένει ένα μεγάλο άλμα που θα μας φέρει πιο κοντά στον προορισμό μας.

 

Ιωάννα Μπακρατσά

Εκπαιδεύτρια και Σύμβουλος ThetaHealing®,

Master & Certificate of Science της τεχνικής ThetaHealing®

www.thetahealinghellas.com

 

Σχετικά με τον Αρθρογράφο

ΙΩΑΝΝΑ ΜΠΑΚΡΑΤΣΑ

ΙΩΑΝΝΑ ΜΠΑΚΡΑΤΣΑ
Πιστοποιημένη Σύμβουλος και Εκπαιδεύτρια ThetaHealing®
Σπούδασα μετάφραση και διερμηνεία στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο. Όμως, το πάθος μου για την αυτογνωσία, την αυτοβελτίωση και την ενδυνάμωση με οδήγησαν σε μια τεχνική, με την οποία ασχολούμαι αποκλειστικά από το 2012 κι έπειτα. Έχω λάβει τον τίτλο της ThetaHealing Master & Certificate of Science, ο οποίος αποτελεί τον ανώτερο τίτλο εκπαίδευσης της τεχνικής.
Το εσωτερικό μου ταξίδι ξεκίνησε πριν από πολλά χρόνια και από τότε ασχολήθηκα με διάφορες μορφές φυσικών και εναλλακτικών θεραπειών. Ξεκίνησα με το Ρέικι, το Tai Chi, το Qi Gong, στη συνέχεια εκπαιδεύτηκα στο EFT και στο Chi Nei Chang Abdominal Massage.
Tο ThetaHealing, ήταν η τεχνική εκείνη που με βοήθησε να εισχωρήσω σε θέματα που ούτε υποψιαζόμουν ότι υπήρχαν, αφού βρισκόταν στον υποσυνείδητο νου, ο οποίος είναι εκείνος που διαμορφώνει τη ζωή μας. Διαπίστωσα ότι αλλάζοντας το συναίσθημα, απομακρύνονται οι αρνητικές σκέψεις και το σύστημά μας αποτοξινώνεται κυριολεκτικά από οτιδήποτε το επιβαρύνει.
Κατά τη διάρκεια των συνεδριών και των σεμιναρίων, στόχος μου είναι να καθοδηγώ άλλους ανθρώπους, προκειμένου να συνδεθούν με τον πυρήνα τους. Πιστεύω ότι η μεταμόρφωση του συναισθήματος και του τρόπου σκέψης, μπορεί να μας βοηθήσει να δημιουργήσουμε αρμονία και ευημερία στη ζωή μας. Νιώθω μεγάλη χαρά όταν βλέπω ανθρώπους να φεύγουν πιο δυνατοί, με νέα εφόδια και υπεύθυνοι για τη ζωή τους.
E-mail: ioanna@thetahealinghellas.gr
Γραφείο: 210 66 41 211, κινητό: 6937 067 936
Skype: ioanna.bakratsa2

Προσθήκη σχολίου

Γράψτε ένα σχόλιο


CAPTCHA Image
Reload Image

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.