ΒΙΟΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ

ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΓΙΑ ΟΜΟΡΦΙΑ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ

 

ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΓΙΑ ΟΜΟΡΦΙΑ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ ΒΙΟΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ!

 

Η συσκευή DeVita-Cosmo είναι μία μοναδική συσκευή ηλεκτρομαγνητικής και κβαντικής κοσμετολογίας.

Η επιδερμίδα είναι ο καθρέφτης των περισσοτέρων προβλημάτων υγείας του οργανισμού.

Μία επιδερμίδα κουρασμένη, καταπονημένη, ξερή και ερεθισμένη καταδεικνύει ότι κάτι στον οργανισμό δεν λειτουργεί σωστά.

Η συσκευή DeVita-Cosmo, η πρώτη συσκευή κοσμετολογίας της σειράς Deta, συντελεί στην απομάκρυνση της κούρασης, στην αντιμετώπιση του εκνευρισμού μίας δύσκολης ημέρας ή απλά στη βελτίωση της διάθεσής μας.

Η συσκευή παρουσιάζει ριζικά νέα προσέγγιση για την πρόληψη των προβλημάτων της επιδερμίδας και της εξωτερικής εμφάνισης του ανθρώπου.

Πολλές επιστημονικές έρευνες έδειξαν πως η επιδερμίδα είναι ένα εξαιρετικό μέσο για να κατανοήσουμε πολλά από τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζουμε. Πολλοί από εμάς έχουμε την δυνατότητα να καταλάβουμε έναν άρρωστο άνθρωπο με την πρώτη ματιά.

Όταν η επιδερμίδα ενός ατόμου φαίνεται κουρασμένη, ταλαιπωρημένη, ξερή με έλλειψη ενυδάτωσης, η ερεθισμένη σε κάποια σημεία αυτό είναι σημάδι πως κάτι στον οργανισμό μας δεν πάει καλά.

Η συσκευή DeVita-Cosmo καταπολεμά την κούραση, αντιμετωπίζει τον εκνευρισμό και βελτιώνει την διάθεση μας παρέχοντας καλύτερη υγεία και ευεξία.

Το εξάρτημα Quantum είναι αυτό το οποίο κάνει την διαφορά στην συσκευή, αφού πρόκειται για την συσκευή DeVita-Ritm με επιπλέον το καλώδιο με το ειδικό φως και πλέον με 20 προγράμματα θεραπείας!

Μείνετε νέοι με την συσκευή DeVita-Cosmo Η συσκευή αναλαμβάνει την επαναφορά των οργάνων στην φυσιολογική τους λειτουργία και παράλληλα το Quantum αναλαμβάνει να εξαλείψει τις διάφορες ατέλειες που έχει δημιουργήσει στην επιδερμίδα η μη σωστή λειτουργία κάποιων από τα όργανα.

Ο συνδυασμός της ηλεκτρομαγνητικής θεραπείας και παράλληλα της Quantum θεραπείας επιτυγχάνει άμεσα αποτελέσματα.

Η συσκευή διαθέτει 20 πλέον προεγκατεστημένα προγράμματα και δεν επιδέχεται επαναπρογραμματισμό. Τα συγκεκριμένα προγράμματα διαθέτουν εξαιρετικές δυνατότητες και αντιμετωπίζουν ένα τεράστιο φάσμα ασθενειών.

Μαζί με την συσκευή υπάρχει ένα βιβλίο οδηγιών χρήσεως στα Ελληνικά το οποίο θα σας βοηθήσει με την συσκευή. Υγιές δέρμα μέσα από την συσκευή DeVita-Cosmo

Η συσκευή DeVita-Cosmo είναι υπεύθυνη για μία τεράστια σειρά θεραπείας ασθενειών, οι σημαντικότερες αυτών είναι η λείανση των ρυτίδων, η τόνωση του προσώπου, η ρύθμιση του ενδοκρινικού συστήματος, καθώς και βελτίωση λειτουργίας ζωτικών οργάνων όπως το ήπαρ, το στομάχι, τα νεφρά, η σπλήνα, το πάγκρεας και ο θυρεοειδής αδένας.

Επαναφέρει σε άψογη λειτουργία το καρδιαγγειακό και το νευρικό σύστημα.

Η συσκευή τέλος διαθέτει μία σειρά προγραμμάτων για την βελτίωση της όρασης τα οποία θα σας αφήσουν έκπληκτους με τα αποτελέσματα που επιτυγχάνουν.

Συσκευή DeVita-Cosmo, υγεία και ομορφιά Πρόκειται για μία συσκευή με εκπληκτικές δυνατότητες η οποία δεν πρέπει να λείπει από κανέναν. Συνδυάστε την υγεία με την ομορφιά, δείξτε άμεσα ομορφότεροι και πιο υγιείς.

Με τη βοήθεια της συσκευής «DeVita – Cosmo» από την άνεση του σπιτιού σας μπορείτε να πραγματοποιήσετε προληπτική ρύθμιση της λειτουργίας των οργάνων του σώματος σας και ταυτόχρονα να κάνετε κοσμετολογικές εφαρμογές.

Αναλυτικά τα 20 προγράμματα ηλεκτρομαγνητικής και κβαντικής κοσμετολογίας που βοηθούν στην πρόληψη και θεραπεία διαφόρων ασθενειών: 1. Δέρμα χωρίς ρυτίδες 2. Τόνωση προσώπου 3. Υγεία των γυναικών 4. Υγεία των ανδρών 5. Λειτουργία του ήπατος 6. Ζήσε αρμονικά 7. Ρύθμιση της λειτουργίας του στομάχου 8. Πέψη 9. Κυκλοφοριακό σαν ρολόι 10. Ενίσχυση των νεφρών 11. Θυρεοειδής 12. Καρδιοαγγειακό σύστημα 13. Λειτουργία της σπλήνας 14 Το κλειδί της ζωής 15 Καλή όραση 16 Καθαρό δέρμα 17 Ωραία μαλλιά 18 Περιποίηση των χεριών 19 Πρόσωπο χωρίς ατέλειες 20 Τρυφερές φτέρνες

Η ομορφιά λοιπόν είναι ουσιαστικά ένα κομμάτι της υγείας μας αφού αρκετές ασθένειες αφορούν το δέρμα μας, το βασικό βέβαια κομμάτι είναι η ψυχολογία μας αφού όταν κάποιος νιώθει όμορφος αυτόματα αισθάνεται και πολύ καλύτερα.

Οι δυνατότητες της συσκευής είναι ασύλληπτες για τον ανθρώπινο νου , πραγματικά ότι κι αν γράψουμε σε λίγες γραμμές, θα είναι εξαιρετικά λίγο.

Η συσκευή αυτή είναι κάτι το εξαιρετικό και θα μπορούσαμε να μιλάμε για αυτήν για εβδομάδες.

Τις πραγματικές δυνατότητες ακόμα και όσοι την χρησιμοποιούν δεν τις έχουν ανακαλύψει έχουμε όμως εντυπωσιαστεί με αυτά που βλέπουμε ανάμεσά μας να συμβαίνουν.

Ακόμα και εμείς πιστεύαμε ότι τέτοια αποτελέσματα μόνο με νυστέρι και μέσω της πλαστικής χειρουργικής θα μπορούσαμε να δούμε. Εδώ μιλάμε για μία εντελώς φυσική μέθοδο χωρίς τον ελάχιστο πόνο η οποία ουσιαστικά βοηθά τον οργανισμό να λειτουργεί σωστά όπως πρέπει.

Η εφαρμογή της μεθόδου είναι εξαιρετικά απλή.

Αφήστε την συσκευή να δουλέψει για εσάς.

Φανταστική συσκευή……. Φανταστική προσφορά!!!! Για τον μήνα Νοέμβριο, η μοναδική πατενταρισμένη συσκευή κοσμετολογίας, με τα φανταστικά αποτελέσματα, στην λείανση των ρυτίδων και στην σωστή ρύθμιση των οργάνων του σώματος, η συσκευή αυτή Υγείας και Ομορφιάς, DeVita-Cosmo, στην εκπληκτική τιμή των 535 ευρώ με έκπτωση 15% !!!

Για περισσότερες πληροφορίες για την μέθοδο του Βιοσυντονισμού, επισκεφτείτε την σελίδα:

https://www.facebook.com/groups/viosyntonismos/?fref=ts

και για μία Δωρεάν εφαρμογή, με την συσκευή, επικοινωνήστε μαζί μου στο 6909150945

Με εκτίμηση

 

Χρήστος Σούρβαλος

 

 

Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Lifehub

Το LifeHub είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα ενημέρωσης, πληροφόρησης, δικτύωσης και συνεργασίας με ανθρώπους που ενδιαφέρονται και αγαπούν το χώρο της ολιστικής θεραπευτικής. Μέσα από το LifeHub μπορείτε να επικοινωνήσετε τις ιδέες σας, να αντλήσετε πληροφόρηση από καταξιωμένους συνεργάτες στο χώρο, να βρείτε καλές πρακτικές για την καθημερινή σας ζωή, να εμπνευστείτε από ιστορίες επιτυχίας ή αποτυχίας, να γνωρίσετε ανθρώπους από την Ελλάδα και το εξωτερικό, να παρευρεθείτε σε διάφορες εκδηλώσεις και σεμινάρια. Απολαύστε μια πηγή πλούσια σε πληροφορίες και άρθρα!

Προσθήκη σχολίου

Γράψτε ένα σχόλιο


CAPTCHA Image
Reload Image

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.