ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΣΕ ΒΡΕΦΗ – ΠΑΙΔΙΑ

 

ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΣΕ ΒΡΕΦΗ – ΠΑΙΔΙΑ

Φυσικοθεραπευτική προσέγγιση σε βρέφη-παιδιά και νευρολογική αποκατάσταση

 

Ο Τομέας Υγείας και συγκεκριμένα η ειδικότητα Β. Φυσικοθεραπείας του Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας διοργανώνει ένα ενδιαφέρον και ιδιαίτερο σεμινάριο.

Τη Τετάρτη, 2 Μαρτίου 2016, στις 14:00,  ο Τομέας Υγείας του Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας, θα πραγματοποιήσει τη διάλεξη με τίτλο «Φυσικοθεραπευτική προσέγγιση σε βρέφη-παιδιά και νευρολογική αποκατάσταση». Η διάλεξη θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Διαλέξεων του Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας, Βαλαωρίτου 9, στη Θεσσαλονίκη.

Ο ομιλητής του σεμιναρίου θα είναι ο κος Αλέξανδρος Λαζαρίδης, Υπεύθυνος του Τμήματος Φυσικοθεραπείας στην Εταιρεία Σπαστικών Β. Ελλάδος (Ε.ΣΠ.Β.Ε.) και ένας από τους ελάχιστους Bobath NDT, PT στη Θεσσαλονίκη. Οι σπουδαστές και σπουδάστριες του Τομέα Υγείας θα έχουν την πολύτιμη ευκαιρία να παρακολουθήσουν την τεχνική εξειδίκευση Neurorehabilitation, εφόσον θα είναι και η πρώτη φορά που πραγματοποιείται σε σπουδαστές Β. Φυσικοθεραπείας στην Ελλάδα.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ!

 

Στους συμμετέχοντες θα χορηγηθεί Βεβαίωση Συμμετοχής για την ενίσχυση του βιογραφικού τους.

 

Πληροφορίες:

ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας, Βαλαωρίτου 9 – Θεσσαλονίκη, Τ: 2310 552406

www.iek-xini.edu.gr | iek@xinis.net | www.facebook.com/iekxinithessaloniki

 

 

Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Lifehub

Το LifeHub είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα ενημέρωσης, πληροφόρησης, δικτύωσης και συνεργασίας με ανθρώπους που ενδιαφέρονται και αγαπούν το χώρο της ολιστικής θεραπευτικής. Μέσα από το LifeHub μπορείτε να επικοινωνήσετε τις ιδέες σας, να αντλήσετε πληροφόρηση από καταξιωμένους συνεργάτες στο χώρο, να βρείτε καλές πρακτικές για την καθημερινή σας ζωή, να εμπνευστείτε από ιστορίες επιτυχίας ή αποτυχίας, να γνωρίσετε ανθρώπους από την Ελλάδα και το εξωτερικό, να παρευρεθείτε σε διάφορες εκδηλώσεις και σεμινάρια. Απολαύστε μια πηγή πλούσια σε πληροφορίες και άρθρα!

Προσθήκη σχολίου

Γράψτε ένα σχόλιο


CAPTCHA Image
Reload Image

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.