ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΦΩΝΗΤΙΚΗ

ΦΩΝΗ & ΕΠΙΤΥΧΙΑ

 

ΦΩΝΗ & ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Φίλοι μου καλοί κι αγαπημένοι,
αυτό το Σάββατο 14/2 στις 12 το μεσημέρι που πραγματοποιηθεί η τελευταία συνάντηση του προγράμματος ΦΩΝΗ & ΕΠΙΤΥΧΙΑ στο Ίδρυμα Θεοχαράκη.
Όπως γνωρίζετε πια οι περισσότεροι, η αναπνευστική άσκηση είναι ένα από τα σπουδαιότερα κλειδιά για την βελτίωση της φωνής μας και κεντρικό κομμάτι των μαθημάτων μου.
Αυτό το Σάββατο λοιπόν θα δοκιμάσουμε όλοι αναπνευστικές ασκήσεις με γιόγκα του γέλιου με εισηγητή τον Ηλία Κουμπούνη.
Βέβαια το Σάββατο γιορτάζουν οι ερωτευμένοι! Και ερωτευμένος μπορεί να είναι κάποιος με την ίδια τη ζωή, με τη δράση, με το επάγγελμά του, με την προσφορά και χίλια δυο άλλα!
Έτσι όλοι οι ερωτευμένοι του εργαστηρίου θα λάβουν μέρος σε κλήρωση και θα κάποιοι θα κερδίσουν γούρια και κοσμήματα της Aelia by Fotini Kostouli. Για να θυμούνται την ημέρα και το εργαστήριό μας φυσικά.
Αλλά το σπουδαιότερο το άφησα για το τέλος: Η συνάντηση αυτή είναι ανοιχτή για όλους εσάς και τους φίλους σας, διότι πραγματοποιείται με ελεύθερη είσοδο.
Σας περιμένω!
Νίνα Καλούτσα
photo magazinemv

Σχετικά με τον Αρθρογράφο

ΝΙΝΑ ΚΑΛΟΥΤΣΑ

Η Ειδικός Φωνής Νίνα Καλούτσα είναι υψίφωνος, καθηγήτρια φωνητικής και κάτοχος master Καλών Τεχνών του Ωδείου Τσαϊκόφσκι της Μόσχας.

Συνεργάζεται με το Ίδρυμα Β. & Μ. Θεοχαράκη στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα ΦΩΝΗ & ΕΠΙΤΥΧΙΑ. Στο πρόγραμμα αυτό εργάζεται με ανθρώπους που επιθυμούν να αυξήσουν την επιρροή τους στο επαγγελματικό και προσωπικό περιβάλλον μέσα από την ανάπτυξη βαθιάς και γεμάτης αυτοπεποίθηση φωνής.

Το Σάββατο 10 Ιανουαρίου (12.00-1.30 μμ) ξεκινά νέος κύκλος συναντήσεων, ο οποίος συνεχίζεται τα Σάββατα 17, 24, 31 Ιανουαρίου, 7,14 Φεβρουαρίου 2015.

Η πρώτη συνάντηση πραγματοποιείται με ελεύθερη είσοδο.

Πληροφορίες: http://www.thf.gr/default.aspx?lang=el-GR&page=64&eventid=584

Προσθήκη σχολίου

Γράψτε ένα σχόλιο


CAPTCHA Image
Reload Image

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.