Η ΖΩΗ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ

H ΧΑΜΕΝΗ ΜΑΓΕΙΑ

Μαγεία είναι η συν-δημιουργία με το Θεό. Επειδή υπάρχει μνήμη ή η παραπληροφόρηση ή οι πεποιθήσεις ή βεβαρημένο συλλογικό ασυνείδητο για το πώς κατευθύνεται ή ακόμα χειρότερα ελέγχεται η σκέψη, αρνούμαστε τις φυσικές μας ικανότητες και φυσικό είναι ότι είναι αναφαίρετο δικαίωμά μας. Και αναφαίρετο δικαίωμά μας και τέτοιο είναι αυτό που είχαμε πάντα, δηλαδή την επικοινωνία με τα ανώτερα πεδία τα πνευματικά και τον κόσμο των ιδεών απ όπου πάντα και ιδιαίτερα σε κρίσιμες περιόδους , όπως αυτή που διανύουμε αντλούσαμε διεξόδους έμπνευσης.

Το επιχείρημα που προβάλλεται σε αυτές τις περιπτώσεις από τους δήθεν <<ρεαλιστές>> και τους κατήγορους είναι ότι αυτός που ευαγγελίζεται πνευματική ανάπτυξη προβάλλει αυτό που είναι πολυτέλεια για τον άνθρωπο , όμως θα έλεγα το ακριβώς αντίθετο επικίνδυνο είναι να ξεχάσουμε και να <<λησμονήσουμε>> αυτό που είναι αναφαίρετο δικαίωμά μας της άντλησης έμπνευσης και δημιουργίας και χαράς για την προσωπική και εν τέλει τη συλλογική μας πρόοδο που θα επιτευχθεί μέσα από τη συν-δημιουργία με το Πνεύμα, με το Φως που υπάρχει μέσα σε κάθε άνθρωπο αρκεί να του επιτρέψουμε να ανάψει και να παραμείνει ανοιχτό να μην σπεύσουμε να το σβήσουμε..

Άρα αναζητείστε , επιδιώξτε την Μαγεία, χαρείτε σαν ένα παιδί που πλάθει όνειρα με το Θεό, αφήστε τα ελεύθερα να πετάξουν, μην φοβηθείτε, και αυτά θα έρθουν να σας συναντήσουν αρκεί να μην υψώσετε τα <<σκιάχτρα>> του μυαλού, της φοβισμένης κοινωνίας, που εκφράζεται μέσα από την τρομοκρατία των διαφόρων <<φόρων>> και τόσων άλλων που <<διώχνουν>> τα πουλιά των φρέσκων ιδεών και των υλοποιήσεων τους.

Μαγεία υπήρχε υπάρχει και θα υπάρχει όσο υπάρχουν άνθρωποι σε αυτόν τον τόσο όμορφο και ΜΑΓΙΚΟ ΠΛΑΝΗΤΗ.

 

Φωτεινή Καρελευθερίου

 

 

Σχετικά με τον Αρθρογράφο

ΦΩΤΕΙΝΗ ΚΑΡΑΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ

Έχω σπουδάσει Νομικά στο Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Το καλοκαίρι του 2003 εντελώς τυχαία παρακολούθησα ένα πενταήμερο σεμινάριο στη Μύρινα της Λήμνου . Το σεμινάριο αυτό άλλαξε τη ζωή μου. Από τότε ξεκίνησε ένα μεγάλο αλλά ουσιαστικό ταξίδι. Τον Οκτώβριο του ίδιου έτους ξεκίνησα να παρακολουθώ στο Κέντρο < , ένα τριετές πρόγραμμα με τίτλο <. της Α. Μπέιλι. Με απλά λόγια ένα σύστημα ατομικής ψυχολογίας και αυτοθεραπείας, που δόθηκε στις αρχές του αιώνα μέσω τηλεπαθητικής υπαγόρευσης από τον Αναληφθέντα Δάσκαλο TZBAΛ ΚΟΥΛ. Παράλληλα με την παρακολούθηση μου εκεί ανακάλυψα την Εσωτερική Αστρολογία , την Αστρολογία που στοχεύει στην γνώση της πορείας της Ψυχής.

Ο δρόμος αυτός σύντομα με οδήγησε στις εναλλακτικές θεραπείες, και το Ρέικι (έχω Γ΄ Βαθμό) καθώς και με τις αρχές και τους κανόνες της Εσωτέρας Θεραπευτικής. Έχω παρακολουθήσει από το 2003 έως και σήμερα σεμινάρια πάνω σε διάφορες μεθόδους αυτογνωσίας και αυτοίασης, όπως AURA SOMA, μέσω του Χορού, της Μουσικής και της Ζωγραφικής, Αναλυτικό Μουσικόδραμα, Εικαστική Ψυχοθεραπεία.

Από το 2008 κάνω συνεδρίες εσωτέρας αστρολογίας καθώς και μία ομάδα μελέτης Αστρολογίας. Γράφω κείμενα ενδυνάμωσης σε διάφορα sites και έχω δημιουργήσει σελίδα στο facebook με την ονομασία ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑΣ (ΓΙΝΕ Ο ΗΛΙΟΣ ΣΟΥ) απ όπου παρέχω συμβουλές ενδυνάμωσης, πληροφορίες για μεθόδους αυτογνωσίας, αστρολογικές συμβουλές και γενικά μηνύματα φωτός προκειμένου να εμ-ψυχωθούν και άλλοι στην αναζήτηση του ΗΛΙΟΥ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥ ΑΝΩΤΕΡΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΤΟΥΣ.

Παραδίδω μαθήματα εσωτερικής αστρολογίας και διοργανώνω ομιλίες και σεμινάρια με βάση την εσωτερική αστρολογία και την πολυεπίπεδη ερμηνεία του αστρολογικού χάρτη. Προτείνω άλλες θεραπευτικές μεθόδους με βάση αυτόν.A course in healing, ατομικές συνεδρίες ερμηνείας αστρολογικού χάρτη μέσω των χρωμάτων.

Ο αστρολογικός μας χάρτης είναι ένα παράθυρο στην ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ στιγμή της ψυχής, με κατάλληλη καθοδήγηση μέσω διαλογισμού και με χρήση των χρωμάτων η Ψυχή αποκαλύπτει τον τομέα της θεραπείας, έτσι ώστε ο θεραπευόμενος μπορεί άμεσα να ασχοληθεί με το θέμα που εκείνη τη στιγμή είναι στην άμεση προτεραιότητα.

ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑΣ : μέσα από την μακρόχρονη αυτοανάλυση (ατομική ψυχοθεραπεία, σεμινάρια, υπαρξιακής ψυχοθεραπείας, μαραθώνιος ψυχοθεραπείας) , την παρακολούθηση πολλών θεραπευτικών μεθόδων με προσωπική εμπειρία, τη βοήθεια του αστρολογικού χάρτη και το πολύτιμο εργαλείο των 7 ακτίνων, που είναι μία από τις κυριότερες μεθόδους αυτογνωσίας συμβουλεύω τους υποψηφίους θεραπευόμενους και αναζητητές της προσωπικής τους αλήθειας και ενδυνάμωσης για το ποια είναι η προσφορότερη και καταλληλότερη μέθοδο προσέγγισης του Εαυτού, σύμφωνα με τις ανάγκες τους, χωρίς να αναλώνονται και με ασφαλή οδηγό τον ατομικό τους χάρτη όπου είναι αποτυπωμένα όλα όσα χρειάζονται για να προχωρήσουν.

Προσθήκη σχολίου

Γράψτε ένα σχόλιο


CAPTCHA Image
Reload Image

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Τα καλύτερα της Κατηγορίας!