ΤΟ ΦΩΣ ΤΩΝ ΑΣΤΕΡΙΩΝ

ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΗΛΙΟΣΤΑΣΙΟ

 

ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΗΛΙΟΣΤΑΣΙΟ-ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ- ΚΡΟΝΟΣ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ

Είμαστε πνευματικά όντα στριμωγμένα σε μια τρισδιάστατη πραγματικότητα, δεν γνωρίζουμε και δεν ξεχωρίζουμε, για την ακρίβεια, πού αρχίζουμε εμείς και πού τελειώνουν οι άλλοι . Είμαστε συνδεδεμένοι και αλληλοεξαρτώμενοι και αυτή είναι η <<Μοίρα μας>> , όχι βέβαια με την έννοια της μοιρολατρίας, όχι με την έννοια της <<Ανάγκης>>, αλλά με την έννοια της χωρίς συναισθηματισμούς αποδοχής της αλήθειας και της διάκρισης που αυτή επιφέρει.

Πολλές φορές από κακώς εννοούμενη παιδιάστικη παντοδυναμία, από παρόρμηση συναισθηματική δρούμε ή αντιδρούμε πιστεύοντας και νομίζοντας τον κόσμο γονείς μας. Μας κυριαρχεί το παιδί που δεν έχει μεγαλώσει ορθά και σοφά μέσα μας και δυστυχώς μας ελέγχει, μας οδηγεί απαιτώντας το ένα και το άλλο, συνεχώς και εμείς σαν απλόχερες ή ακόμα χειρότερα σαν ενοχικές μητέρες ή πατέρες προσφέρουμε απλόχερα και χωρίς διάκριση.

Έρχεται μια μέρα όμως που το παιδί μεγαλώνει-ενηλικιώνεται, πώς γιατί δεν έχει σημασία και δεν εννοούμε ηλικιακά, αλλά συνειδησιακά , και αντιλαμβάνεται ότι είναι ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ <<αναγκασμένο>> από την συμφωνία που έχει κάνει να υπάρξει να ζήσει και να εκδηλωθεί, να προχωρήσει, να μεγαλώσει κυρίως να ΔΕΙ όπως ποτέ πριν, να αποδεχτεί όπως ποτέ πριν, να συνεργαστεί όπως ποτέ πριν και εν τέλει να αγαπήσει όπως ποτέ πριν.

Γιατί ; μα γιατί χρειάζεται πρώτα να επιβιώσει και μετά να ζήσει με χαρά. Θέλει και έχει ανάγκη και τα δύο δεν μπορεί να τα χωρίσει, μόνο επιβίωση χωρίς χαρά θα το σκοτώσει κάποια στιγμή από ψυχολογικό στρες, οπότε για να τα πετύχει και τα δύο επιλέγει συνειδητά να αφήσει ότι του κρατά τα χέρια, αναμνήσεις, εμπόδια, βάρη και να τα απλώσει για να κρατηθεί από τους διπλανούς του. Είναι τότε ακριβώς που συνειδητά επιλέγει ξανά να γεννηθεί αυτή τη φορά επιλέγοντας την συνεργασία αντί της απομόνωσης, τη διαχείριση αντί την κατάργηση, το γάμο αντί την εργένικη ζωή, τη δέσμευση αντί την περιπλάνηση. Και τώρα πια το θέλει και το επιθυμεί διακαώς, το μάτι της σοφίας άργησε αλλά άνοιξε…

Κρόνος στον Τοξότη το παιδί μέσα μας που είναι καιρός να μεγαλώσει Νέα Σελήνη στην μηδενική του Αιγόκερω, θάνατος των εγωιστικών απαιτήσεων και συμμόρφωση σε ένα αγαθό και δίκαιο πατέρα αλλιώς η τιμωρία είναι απλά το αποτέλεσμα της ασυλλόγιστης συμπεριφοράς, που ο Αιγόκερως με κυβερνήτη τον Δάσκαλο Κρόνο δεν συγχωρεί ιδιαίτερα όταν διελαύνει τις τελευταίες μοίρες του αυτοκαταστροφικού ζωδίου του Σκορπιού. Τέλος εποχής, τέλος εγωισμού θα έλεγα, τέλος της μορφής που δεν περικλείει σοφία και αγάπη.

Ένας νέος κύκλος ανοίγει .. για όποιον κατάλαβε, για όποιον όχι δεν έχει σημασία, η ζωή συνεχίζεται να βιώνεται.. όπως και πριν α-συνείδητα (χωρίς συνείδηση/φως, αλλά και χωρίς συνείδηση/συνέπεια). Το ίδιο είναι…

 

Φωτεινή Καραελευθερίου

 

 

Σχετικά με τον Αρθρογράφο

ΦΩΤΕΙΝΗ ΚΑΡΑΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ

Έχω σπουδάσει Νομικά στο Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Το καλοκαίρι του 2003 εντελώς τυχαία παρακολούθησα ένα πενταήμερο σεμινάριο στη Μύρινα της Λήμνου . Το σεμινάριο αυτό άλλαξε τη ζωή μου. Από τότε ξεκίνησε ένα μεγάλο αλλά ουσιαστικό ταξίδι. Τον Οκτώβριο του ίδιου έτους ξεκίνησα να παρακολουθώ στο Κέντρο < , ένα τριετές πρόγραμμα με τίτλο <. της Α. Μπέιλι. Με απλά λόγια ένα σύστημα ατομικής ψυχολογίας και αυτοθεραπείας, που δόθηκε στις αρχές του αιώνα μέσω τηλεπαθητικής υπαγόρευσης από τον Αναληφθέντα Δάσκαλο TZBAΛ ΚΟΥΛ. Παράλληλα με την παρακολούθηση μου εκεί ανακάλυψα την Εσωτερική Αστρολογία , την Αστρολογία που στοχεύει στην γνώση της πορείας της Ψυχής.

Ο δρόμος αυτός σύντομα με οδήγησε στις εναλλακτικές θεραπείες, και το Ρέικι (έχω Γ΄ Βαθμό) καθώς και με τις αρχές και τους κανόνες της Εσωτέρας Θεραπευτικής. Έχω παρακολουθήσει από το 2003 έως και σήμερα σεμινάρια πάνω σε διάφορες μεθόδους αυτογνωσίας και αυτοίασης, όπως AURA SOMA, μέσω του Χορού, της Μουσικής και της Ζωγραφικής, Αναλυτικό Μουσικόδραμα, Εικαστική Ψυχοθεραπεία.

Από το 2008 κάνω συνεδρίες εσωτέρας αστρολογίας καθώς και μία ομάδα μελέτης Αστρολογίας. Γράφω κείμενα ενδυνάμωσης σε διάφορα sites και έχω δημιουργήσει σελίδα στο facebook με την ονομασία ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑΣ (ΓΙΝΕ Ο ΗΛΙΟΣ ΣΟΥ) απ όπου παρέχω συμβουλές ενδυνάμωσης, πληροφορίες για μεθόδους αυτογνωσίας, αστρολογικές συμβουλές και γενικά μηνύματα φωτός προκειμένου να εμ-ψυχωθούν και άλλοι στην αναζήτηση του ΗΛΙΟΥ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥ ΑΝΩΤΕΡΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΤΟΥΣ.

Παραδίδω μαθήματα εσωτερικής αστρολογίας και διοργανώνω ομιλίες και σεμινάρια με βάση την εσωτερική αστρολογία και την πολυεπίπεδη ερμηνεία του αστρολογικού χάρτη. Προτείνω άλλες θεραπευτικές μεθόδους με βάση αυτόν.A course in healing, ατομικές συνεδρίες ερμηνείας αστρολογικού χάρτη μέσω των χρωμάτων.

Ο αστρολογικός μας χάρτης είναι ένα παράθυρο στην ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ στιγμή της ψυχής, με κατάλληλη καθοδήγηση μέσω διαλογισμού και με χρήση των χρωμάτων η Ψυχή αποκαλύπτει τον τομέα της θεραπείας, έτσι ώστε ο θεραπευόμενος μπορεί άμεσα να ασχοληθεί με το θέμα που εκείνη τη στιγμή είναι στην άμεση προτεραιότητα.

ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑΣ : μέσα από την μακρόχρονη αυτοανάλυση (ατομική ψυχοθεραπεία, σεμινάρια, υπαρξιακής ψυχοθεραπείας, μαραθώνιος ψυχοθεραπείας) , την παρακολούθηση πολλών θεραπευτικών μεθόδων με προσωπική εμπειρία, τη βοήθεια του αστρολογικού χάρτη και το πολύτιμο εργαλείο των 7 ακτίνων, που είναι μία από τις κυριότερες μεθόδους αυτογνωσίας συμβουλεύω τους υποψηφίους θεραπευόμενους και αναζητητές της προσωπικής τους αλήθειας και ενδυνάμωσης για το ποια είναι η προσφορότερη και καταλληλότερη μέθοδο προσέγγισης του Εαυτού, σύμφωνα με τις ανάγκες τους, χωρίς να αναλώνονται και με ασφαλή οδηγό τον ατομικό τους χάρτη όπου είναι αποτυπωμένα όλα όσα χρειάζονται για να προχωρήσουν.

Προσθήκη σχολίου

Γράψτε ένα σχόλιο


CAPTCHA Image
Reload Image

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.