ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

4 Aces

 

4 Aces

Αntistress:

Ολοκληρωμένη μεθοδολογία ψυχικής ανάταξης. Βοηθά στην αποβολή του άγχους και ενισχύει την ισορροπημένη συμπεριφορά / διαχείριση των απαιτήσεων της καθημερινότητας

Αποτοξίνωση:

Ολοκληρωμένα φυσικά πρωτόκολλα ήπιας και εντατικής αποτοξίνωσης στα οποία ενισχύονται τα αποτοξινωτικά όργανα ενώ στη συνέχεια γίνεται επιτάχυνση της αποβολής των τοξινών με συνδυασμό βοτάνων και άλλων φυσικών θεραπευτικών μεθόδων.

Αδυνάτισμα:

Ολοκληρωμένα πρωτόκολλα γυμναστικής και διατροφής με σκοπό τη σωματική αναδόμηση (recomposition) υγιούς μυικού ιστού σε ισορροπία με την ανάπτυξη καρδιοαναπνευστικής αντοχής.

Αντιγήρανση

Ολοκληρωμένα πρωτόκολλα διατροφικής υποστήριξης και καλλυντικών εφαρμογών με σκοπό τη σωστή ενυδάτωση και την θρέψη των κυττάρων της επιδερμίδας καθώς και την ενίσχυση παραγωγής κολλαγόνου και ελαστίνης.

 

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΔΑΡΑΔΗΜΟΣ
Βιολόγος BSc ΕΚΠΑ
MSc Διατροφής Ανθρώπου ΓΠΑ
Σύμβουλος Ευεξίας
Δ/ντης Προγράμματος 4 Aces of Health

Φυγαλείας 60, 11147 Γαλάτσι
6986267188

 

Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Lifehub

Το LifeHub είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα ενημέρωσης, πληροφόρησης, δικτύωσης και συνεργασίας με ανθρώπους που ενδιαφέρονται και αγαπούν το χώρο της ολιστικής θεραπευτικής. Μέσα από το LifeHub μπορείτε να επικοινωνήσετε τις ιδέες σας, να αντλήσετε πληροφόρηση από καταξιωμένους συνεργάτες στο χώρο, να βρείτε καλές πρακτικές για την καθημερινή σας ζωή, να εμπνευστείτε από ιστορίες επιτυχίας ή αποτυχίας, να γνωρίσετε ανθρώπους από την Ελλάδα και το εξωτερικό, να παρευρεθείτε σε διάφορες εκδηλώσεις και σεμινάρια. Απολαύστε μια πηγή πλούσια σε πληροφορίες και άρθρα!

Προσθήκη σχολίου

Γράψτε ένα σχόλιο


CAPTCHA Image
Reload Image

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Τα καλύτερα της Κατηγορίας!