ΒΙΟΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ

DeVita Ap – DeVita Ritm

 

DeVita ApDeVita Ritm

 

Η Deta-Elis ξεκίνησε την εορταστική Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα με την ανακοίνωση των παρακάτω εκπληκτικών προσφορών μηνός Δεκεμβρίου:

1) Το σετ DeVita Ap και DeVita Ritm μπορείτε να το προμηθευτείτε στην απίστευτη τιμή των 810 ευρώ (έκπτωση 25%) !!!
Υπενθυμίζουμε ότι η κανονική τιμή και των δύο προϊόντων είναι συνολικά 1080 ευρώ, έχετε δηλαδή κέρδος μέσω αυτής της προσφοράς της τάξεως των 270 ευρώ!!!
Ουσιαστικά η κάθε μία συσκευή τιμάται με την προσφορά αυτή στα 405 ευρώ από 540 ευρώ κανονική τιμή!!!

2) Σας παρέχεται η δυνατότητα να εξασφαλίσετε και τις τρεις συσκευές:
DeVita-Ap + DeVita-Ritm + De-Info, (στικάκι προγραμματισμού συσκευών αξίας 250€) όλα μαζί με έκπτωση 15%, ήτοι στην τιμή των 1130 ευρώ!!!

3) Η εταιρεία παρατείνει και μας δίνει την ευκαιρία για ακόμα ένα μήνα, με μία ακόμα επιπλέον προσφορά στην μοναδική φανταστική συσκευή κοσμετολογίας που συνδυάζει βιοσυντονιστική θεραπεία και εμφανές κοσμετολογικό αποτέλεσμα.
Αναφερόμαστε φυσικά στην DeVita COSMO!!!

Η DETA ELIS κάνει μια πολύ δυνατή κίνηση και μας προσφέρει για όλο τον Δεκέμβριο δύο επιλογές σχετικά με την προμήθεια της εντυπωσιακής αυτής συσκευής:

α) Η τιμή Δεκεμβρίου για το DeVita COSMO διαμορφώνεται στα 535 ευρώ (έκπτωση 15%)!!!
Υπενθυμίζουμε ότι η κανονική τιμή της συσκευής είναι 630 ευρώ, έχετε δηλαδή κέρδος μέσω αυτής της προσφοράς της τάξεως των 95 ευρώ!

β) Όποιος αποκτήσει την συσκευή DeVita COSMO στην κανονική τιμή των 630 ευρώ κερδίζει μαζί το απόλυτο σετ ομορφιάς, δώρο το Travel Kit, (προϊόντα καλλυντικών νανοτεχνολογίας DeLor) αξίας 250 ευρώ!

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ, ΚΑΛΕΣ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ,
DETA ELIS HOLDING – MΕ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!
ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΩΡΟ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΥΓΕΙΑ!!!
ΒΙΟΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ

 

Με εκτίμηση

 

Χρήστος Σούρβαλος

 

 

Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Lifehub

Το LifeHub είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα ενημέρωσης, πληροφόρησης, δικτύωσης και συνεργασίας με ανθρώπους που ενδιαφέρονται και αγαπούν το χώρο της ολιστικής θεραπευτικής. Μέσα από το LifeHub μπορείτε να επικοινωνήσετε τις ιδέες σας, να αντλήσετε πληροφόρηση από καταξιωμένους συνεργάτες στο χώρο, να βρείτε καλές πρακτικές για την καθημερινή σας ζωή, να εμπνευστείτε από ιστορίες επιτυχίας ή αποτυχίας, να γνωρίσετε ανθρώπους από την Ελλάδα και το εξωτερικό, να παρευρεθείτε σε διάφορες εκδηλώσεις και σεμινάρια. Απολαύστε μια πηγή πλούσια σε πληροφορίες και άρθρα!

Προσθήκη σχολίου

Γράψτε ένα σχόλιο


CAPTCHA Image
Reload Image

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.