ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

DNA3

 

DNA3

 

Το DNA3 είναι μέχρι στιγμής το ανώτερο επίπεδο στην εκπαίδευση του ThetaHealing. Απευθύνεται σε όσους είναι έτοιμοι να προχωρήσουν πέρα από το στάδιο της απλής θεραπείας, αρχίζοντας να κατανοούν και να εργάζονται με εντελώς διαφορετικό τρόπο με την ενέργεια του Δημιουργού. Η εκπαίδευση αυτή μας επιτρέπει να αποδείξουμε στην πράξη τη γνώση της ενότητας και της ικανότητάς μας να συν-δημιουργούμε άμεσα με τη Δημιουργική Ενέργεια Όλων Όσων Υπάρχουν.
Στην εκπαίδευση του DNA3 θα μάθετε να εργάζεστε με την ενέργεια σε ατομικό και μοριακό επίπεδο. Η διαίσθησή σας θα ενισχυθεί και θα αναπτύξετε ικανότητες όπως:

να αλλάζετε τη μοριακή δομή του νερού,
να μετακινείτε αντικείμενα με τη χρήση της τηλεκίνησης,
να διευρύνετε τη συνειδητότητά σας και να βρίσκεστε συνειδητά σε 2 μέρα ταυτόχρονα,
να θεραπεύετε μέσα από τα μιτοχόνδρια του DNA,
να αλλάζετε τον καιρό,
να έλθετε σε επαφή με το στοιχείο σας και να το εξισορροπήσετε.

Θα λάβετε ασκήσεις, στις οποίες αν εξασκείστε καθημερινά, θα αναπτυχθούν σημαντικά οι θεραπευτικές σας ικανότητες, αυξάνοντας τη συνειδητή κατανόησή σας με τη σχέση που έχετε με την ενέργεια και τη σύνδεση με όλα όσα υπάρχουν. Όσο περισσότερο έχετε εργαστεί με τις πεποιθήσεις σας, τόσο μεγαλύτερα αποτελέσματα θα απολαμβάνετε μέσα από τις ασκήσεις του DNA3.

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η ολοκλήρωση της Διαισθητικής Ανατομίας της τεχνικής ThetaHealing®.
Διάρκεια: 5 ημέρες
Στο σεμινάριο θα λάβετε το εγχειρίδιο σπουδαστών στα ελληνικά και την αντίστοιχη πιστοποίηση από τη Vianna Stibal και το Ίδρυμα THInK.

Για εγγραφές καλέστε μας στο 210 66 41 211 ή δηλώστε συμμετοχή στο info@thetahealinghellas.com.

 

WHEN

20 Ιουνίου – 24 Ιουνίου

 

WHERE

ThetaHealing Hellas Meditation Center
Paiania
Greece

 

 

Σχετικά με τον Αρθρογράφο

ΙΩΑΝΝΑ ΜΠΑΚΡΑΤΣΑ

ΙΩΑΝΝΑ ΜΠΑΚΡΑΤΣΑ
Πιστοποιημένη Σύμβουλος και Εκπαιδεύτρια ThetaHealing®
Σπούδασα μετάφραση και διερμηνεία στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο. Όμως, το πάθος μου για την αυτογνωσία, την αυτοβελτίωση και την ενδυνάμωση με οδήγησαν σε μια τεχνική, με την οποία ασχολούμαι αποκλειστικά από το 2012 κι έπειτα. Έχω λάβει τον τίτλο της ThetaHealing Master & Certificate of Science, ο οποίος αποτελεί τον ανώτερο τίτλο εκπαίδευσης της τεχνικής.
Το εσωτερικό μου ταξίδι ξεκίνησε πριν από πολλά χρόνια και από τότε ασχολήθηκα με διάφορες μορφές φυσικών και εναλλακτικών θεραπειών. Ξεκίνησα με το Ρέικι, το Tai Chi, το Qi Gong, στη συνέχεια εκπαιδεύτηκα στο EFT και στο Chi Nei Chang Abdominal Massage.
Tο ThetaHealing, ήταν η τεχνική εκείνη που με βοήθησε να εισχωρήσω σε θέματα που ούτε υποψιαζόμουν ότι υπήρχαν, αφού βρισκόταν στον υποσυνείδητο νου, ο οποίος είναι εκείνος που διαμορφώνει τη ζωή μας. Διαπίστωσα ότι αλλάζοντας το συναίσθημα, απομακρύνονται οι αρνητικές σκέψεις και το σύστημά μας αποτοξινώνεται κυριολεκτικά από οτιδήποτε το επιβαρύνει.
Κατά τη διάρκεια των συνεδριών και των σεμιναρίων, στόχος μου είναι να καθοδηγώ άλλους ανθρώπους, προκειμένου να συνδεθούν με τον πυρήνα τους. Πιστεύω ότι η μεταμόρφωση του συναισθήματος και του τρόπου σκέψης, μπορεί να μας βοηθήσει να δημιουργήσουμε αρμονία και ευημερία στη ζωή μας. Νιώθω μεγάλη χαρά όταν βλέπω ανθρώπους να φεύγουν πιο δυνατοί, με νέα εφόδια και υπεύθυνοι για τη ζωή τους.
E-mail: ioanna@thetahealinghellas.gr
Γραφείο: 210 66 41 211, κινητό: 6937 067 936
Skype: ioanna.bakratsa2

Προσθήκη σχολίου

Γράψτε ένα σχόλιο


CAPTCHA Image
Reload Image

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.