ΟΜΑΔΑ

DR ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΜΠΙΤΖΑΝΑΚΗ

lifehub-mpitzanaki

 

DR ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΜΠΙΤΖΑΝΑΚΗ

 

Η  οδοντίατρος  Dr Χριστίνα Μπιτζανάκη  γεννημένη το 1966 στα Χανιά της Κρήτης τέλειωσε  το 1991  το Στοματολογικό Ινστιτούτο της Ιατρικής Ακαδημίας του Plovdiv Bulgaria με βαθμό πολύ καλά .

Από το 1991 ασκεί κλινική οδοντιατρική στο ιατρείο της στα Χανιά  από το 2005 ασχολείται παράλληλα με τον micro βελονισμό Su Jok όποτε και εκδίδει στα ελληνικά το βιβλίο του PL. IVANOV  SU JOK και MOXA

Μέσα από την ανάγκη της για εξειδίκευση και την παρατηρητικότητα της κατά τις οδοντοστωματικές  θεραπείες ότι……..

<<όχι όλα τα δόντια έχουν πραγματικούς οδοντικούς πόνους>> οδηγείται αρχικά στο μικροβελονισμό Su Jok Prof.του Park Jae Woo (στο οποίο σύστημα είναι και εκπαιδεύτρια 1ου επίπεδου εξουσιοδοτημένη από την τότε διευθύντρια της Διεθνούς ακαδημίας Su Jok Μόσχας Dr Τατιάνα Σοκόλοβα )

Μαθήτευσε την μέθοδο από το 2005-2008 με εξαιρετικούς δασκάλους της Ακαδημίας  SU JOK  όπως τον ίδιο τον ιδρυτή αείμνηστο Prof. Park , την Dr Tataina Sokolova, Dr V. Nikolaeva, Dr  Anatolii Tkachuk.

Οργάνωσε μεγάλα σεμινάρια με τον Dr  Tkachuk Anatolii για την μέθοδο 6 ΚΙ και THRIORIGIN THEORY του Su Jok κατ’επανάληψη στην Κρήτη με την διαβαλκανική εκπρόσωπο Su Jok Lora Maliova .

Το ενδιαφέρον της αρχικά για εγκυκλοπαιδικές γνώσεις την οδηγεί στον σωματικό βελονισμό με επίσης εξαιρετικούς δασκάλους όπως την Dr Radha Thambirajah(Academy of Chinnese Acupanture), Dr Tomas Lundeberg( Σουηδία),Dr Ηλία Κωνσταντινίδη( Greece) και τον ωτοβελονισμό όπως Dr G. Bazzoni,(Italy) Τatiana Socolova(Moscow), Dr R.Nogier(France) (παγκόσμιος ηγέτης τεχνικής ωτοβελονισμού στη Δύση).

Με τον Dr Nogier έρχεται να απαντηθεί –ολοκληρωθεί ένα από τα πρώτα οδοντιατρικά της ερωτήματα …<<ναι!!! με οδοντική αιτία μπορεί και να εμφανιστεί πόνος στην ωμοβραχιόνιο περιοχή>> !. Από τον ίδιο διδάχτηκε τον 2ο από τους δυο καλύτερους  τρόπους στον κόσμο αυτή την στιγμή Διαχείρισης Μετά-τραυματικού στρες που χρησιμοποιούν πλέον  στην NASA .

Η εκπαίδευση της στο αισθητικό τμήμα με τις αρχές του βελονισμού δεν άργησε να έρθει από την Dr . Radha Thambirajah

Κατέχει δίπλωμα αισθητικής τεχνικής COSMETIC GUA SHA MASSAGE (botox χωρίς χειρουργείο )ενώ συνεχίζει να διδάσκει Su Jok και βεζουντοθεραπεία σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Κρήτη.

Έχει αρθρογραφήσει σε περιοδικά Holistic Life ,Bioknews και πολλά άλλα .

H Σωματό ενεργειακή Αυτογνωσία -Flowiodity, η διατροφή και τα ανθοϊάματα του Dr Bach εκπαίδευση που έλαβε με τον οστεοπαθητικό και σωματικό  φυσικοπαθητικό και  σωματικό ψυχοθεραπευτή Ε. Λαζάρου συμπληρώνουν την σφαιρικότητα αντίληψης της για την υγεία.

Ασκεί τις τεχνικές  της στα Χανιά Κρήτης στο ιδιωτικό της ιατρείο μονό με ραντεβού με ενδιαφέρουσες,  δυνατές και σπάνιες τεχνικές antistress και CHRONO ACCUPANTURE  (αποφόρτισης για πάντα από τις αναμνήσεις που μας κρατούν πίσω στην ζωή από ατυχήματα ή απώλειες αγαπημένων προσώπων)

Ομιλεί αγγλικά, γαλλικά, βουλγαρικά και λίγα ρώσικα.

 

 

 

Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Lifehub

Το LifeHub είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα ενημέρωσης, πληροφόρησης, δικτύωσης και συνεργασίας με ανθρώπους που ενδιαφέρονται και αγαπούν το χώρο της ολιστικής θεραπευτικής. Μέσα από το LifeHub μπορείτε να επικοινωνήσετε τις ιδέες σας, να αντλήσετε πληροφόρηση από καταξιωμένους συνεργάτες στο χώρο, να βρείτε καλές πρακτικές για την καθημερινή σας ζωή, να εμπνευστείτε από ιστορίες επιτυχίας ή αποτυχίας, να γνωρίσετε ανθρώπους από την Ελλάδα και το εξωτερικό, να παρευρεθείτε σε διάφορες εκδηλώσεις και σεμινάρια. Απολαύστε μια πηγή πλούσια σε πληροφορίες και άρθρα!

Προσθήκη σχολίου

Γράψτε ένα σχόλιο


CAPTCHA Image
Reload Image

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Τα καλύτερα της Κατηγορίας!