ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

FACE SHIATSU

 

FACE SHIATSU

 

Σας προσκαλούμε σε ένα εντατικό σεμινάριο σιάτσου που αναφέρεται στο πρόσωπο.

Το σιάτσου αποτελεί μια τεχνική βαθιά ριζωμένη στο χρόνο. Η παραδοσιακή τεχνική για το πρόσωπο απαιτούσε τη χρήση μεταξωτού μαντηλιού έτσι ώστε να μην υπάρχει καθόλου επαφή με το δέρμα του δεχόμενου.

Μερικά από τα βασικά οφέλη του σιάτσου στο πρόσωπο είναι η βελτίωση της όψης του δέρματος, τόνωση των μυών του προσώπου, τόνωση της κυκλοφορίας του αίματος, τόνωση του τριχωτού της κεφαλής, χαλάρωση, βελτίωση της διάθεσης.

Στο σεμινάριο αυτό θα επικεντρωθούμε σε βασικά σημεία πίεσης στο κεφάλι και θα μάθουμε εύκολα και αποτελεσματικά να ανακουφίζουμε τον εαυτό μας αλλά και τους αγαπημένους μας από την πίεση της ημέρας.

Το δέρμα θα αποκτήσει διαφορετική λάμψη, το κεφάλι μια ευχάριστη ελαφρότητα.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε όλους όσους έχουν διάθεση για μάθηση και δεν προϋποθέτει κάποια ιδιαίτερη γνώση.

Αυτό που απαιτείται είναι ο σεβασμός στον εαυτό μας και στους συνευρισκόμενους για να μπορέσουμε τις λίγες αυτές ώρες να αποκομίσουμε το μέγιστο δυνατό των γνώσεων και οφελιών που αρμόζει σε όλους μας.

Διδάσκει η Κωνσταντίνα Μπαρλά

ArtMatter CENTER – Δέφνερ 18, Μετς

 

Ημέρα διεξαγωγής: 27 Μαΐου 2017

Ώρες: 16:00 – 20:30

Τηλέφωνο επικοινωνίας 6981710817 – 6937003306

Email: kbarla@otenet.gr – lh@lifehub.gr

ΚΟΣΤΟΣ : 25€

 

Περιορισμένος αριθμός θέσεων

 

 

Σχετικά με τον Αρθρογράφο

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΜΠΑΡΛΑ

Γεννήθηκα στην Αθήνα και σπούδασα Διοίκηση και Οικονομία στα ΤΕΙ Πειραιά.

Η αναζήτησή μου στον ολιστικό χώρο θεραπειών άρχισε από πολύ μικρή ηλικία.

Το 2003 ξεκίνησα την επαγγελματική μου εκπαίδευση στο Shiatsu, στην Ευρωπαϊκή Σχολή Σιάτσου (EIOM). Παράλληλα με τη φοίτησή μου, υπήρξα βοηθός εκπαίδευσης και στη συνέχεια παρακολούθησα την εκπαίδευση διδασκάλων στην ίδια σχολή.

Έχω παρακολουθήσει σεμινάρια Shiatsu με αξιόλογους θεραπευτές όπως οι Wataru Ohashi, Clifford Andrews, George Dellar, κ.ά.

Έχω ολοκληρώσει την εκπαίδευσή μου σε: Rejuvance (φυσικό λίφτινγκ προσώπου), Αγιουρβεδικό μασάζ σώματος, προσώπου και κεφαλής, Vasti, Mόξα, Kινέζικη ιατρική, Ωτοβελονισμό, Βεντούζες σώματος και προσώπου, Οn Site massage, Sotai, Yoga (200 ώρες anusara yoga), Aura Soma Beamer (1ο επίπεδο), Aura Soma practitioner (2ο επίπεδο), Shamanic healing (Medicine Wheel).

Το 2010 ολοκλήρωσα την επαγγελματική μου εκπαίδευση ως Rebirther με την Fanny Van Laere στην Om (πρώην ΕΙΟΜ).

Η αναζήτησή μου συνεχίζεται με εκπαίδευση Watsu (σιάτσου στο νερό), όπου έχω ολοκληρώσει το 2ο επίπεδο, καθώς επίσης συνεχίζω να παρακολουθώ σεμινάρια Shiatsu, μέσω ίντερνετ, με τον Clifford Andrews

Προσθήκη σχολίου

Γράψτε ένα σχόλιο


CAPTCHA Image
Reload Image

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.