ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

Face Shiatsu Workshop

 

Εργαστήριο Σιάτσου στο πρόσωπο (Face Shiatsu Workshop)

Η τέχνη του Σιάτσου βρίσκει τις ρίζες του στην Ιαπωνία όπου απαντάται με την ονομασία Anma. Η λέξη Shiatsu, αποτελείται από τις λέξεις shi και atsu, που σημαίνουν δάκτυλο και πίεση, αντίστοιχα. Η εκμάθηση της τεχνικής αυτής απαιτεί αρκετό χρόνο μελέτης αλλά και καθημερινής πρακτικής.

Στο συγκεκριμένο σεμινάριο, θα απομονώσουμε ένα μικρό κομμάτι που αναφέρεται στο κεφάλι. Θα μάθουμε να εντοπίζουμε βασικά σημεία στο πρόσωπο και το κρανίο και θα δούμε χειρισμούς και τεχνικές που αναφέρονται στην περιοχή αυτή.

Τα οφέλη που μπορούμε να αποκομίσουμε είναι αρκετά, όπως, χαλάρωση, τόνωση της κυκλοφορίας του αίματος, τόνωση και ενεργοποίηση των μυών του προσώπου, αποβολή άγχους, τόνωση του τριχωτού της κεφαλής, βελτίωση της διάθεσης, βελτίωση της όψης του δέρματος.

Το σεμινάριο έχει καθαρά πρακτικό χαρακτήρα. Οι τεχνικές που θα μάθουμε δομούν μια κανονική συνεδρία για τους αγαπημένους σας, αλλά και αρκετές από αυτές, μπορείτε να τις εφαρμόσετε και σε εσάς τους ίδιους.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε όλους όσους έχουν διάθεση για μάθηση και δεν προϋποθέτει κάποια εξειδικευμένη γνώση.

Αυτό που απαιτείται είναι ο σεβασμός στον εαυτό μας και στους συνευρισκόμενους για να μπορέσουμε τις λίγες αυτές ώρες να αποκομίσουμε το μέγιστο δυνατό των γνώσεων και οφελιών που αρμόζει σε όλους μας.

Διδάσκει η Κωνσταντίνα Μπαρλά

ArtMatter CENTER – Δέφνερ 18, Μετς

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ LifeHub

Ημέρα διεξαγωγής: 4 Νοεμβίου 2017

Ώρες: 16:00 – 20:30

Τηλέφωνο επικοινωνίας 6981710817 – 6937003306

Email: kbarla@otenet.gr – lh@lifehub.gr

ΚΟΣΤΟΣ : 25€

Περιορισμένος αριθμός θέσεων

 

Κωνσταντίνα Μπαρλά

 

 

Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Lifehub

Το LifeHub είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα ενημέρωσης, πληροφόρησης, δικτύωσης και συνεργασίας με ανθρώπους που ενδιαφέρονται και αγαπούν το χώρο της ολιστικής θεραπευτικής. Μέσα από το LifeHub μπορείτε να επικοινωνήσετε τις ιδέες σας, να αντλήσετε πληροφόρηση από καταξιωμένους συνεργάτες στο χώρο, να βρείτε καλές πρακτικές για την καθημερινή σας ζωή, να εμπνευστείτε από ιστορίες επιτυχίας ή αποτυχίας, να γνωρίσετε ανθρώπους από την Ελλάδα και το εξωτερικό, να παρευρεθείτε σε διάφορες εκδηλώσεις και σεμινάρια. Απολαύστε μια πηγή πλούσια σε πληροφορίες και άρθρα!

Προσθήκη σχολίου

Γράψτε ένα σχόλιο


CAPTCHA Image
Reload Image

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.