ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

Face Shiatsu

 

Face Shiatsu

 

Η πρόθεση αυτού του εργαστηρίου είναι να γνωρίσουμε αυτή την αρχαία τεχνική και να πάρουμε μια πρώτη γεύση από τα οφέλη που προσφέρει.
Μελετώντας τις βασικές αρχές και τεχνικές του Σιάτσου, θα επικεντρωθούμε στην περιοχή της κεφαλής. Θα εντοπίσουμε τα βασικά σημεία πίεσης στο πρόσωπο και το κρανίο και θα δούμε τεχνικές που χαλαρώνουν και απελευθερώνουν τον αυχένα.

Βελτίωση της όψης του δέρματος και τόνωση των μυών του προσώπου, τόνωση της κυκλοφορίας τους αίματος, τόνωση του τριχωτού της κεφαλής, χαλάρωση από πονοκεφάλους, ημικρανίες, πόνους στα μάτια, πόνους στον αυχένα, βελτίωση της διάθεσης, μείωση του άγχους, είναι μερικά από τα πλεονεκτήματα που θα αποκομίσουμε.

Σας προσκαλούμε να προσφέρετε ένα πολύτιμο εργαλείο στον εαυτό σας και στους αγαπημένους σας, που θα μπορέσετε να βάλετε σε εφαρμογή άμεσα στην καθημερινότητά σας, προσφέροντας ανακούφιση και ηρεμία μέσα σε λίγα λεπτά.
Γνωρίστε το σώμα σας και φροντίστε το, με το καλύτερο τρόπο.

Δεν απαιτείται κάποια ιδιαίτερη γνώση πάνω στο Σιάτσου.

Απευθύνεται σε όλους όσους ασχολούνται με το ανθρώπινο σώμα, θεραπευτές, δασκάλους και ασκούμενους και σε όλους όσους επιθυμούν να χρησιμοποιούν άλλο ένα σημαντικό εργαλείο αυτογνωσίας και θεραπείας.

Διδάσκει η Κωνσταντίνα Μπαρλά.

Sukha Yoga Kifisia – Ιλισίων 11 – 14564 Κηφισιά

Σάββατο 26 Νοεμβρίου 14:30-19:30
Κυριακή 27 Νοεμβρίου 10:00-16:30

Κόστος συμμετοχής 100 ευρώ.

Όσοι δηλώσουν συμμετοχή μέχρι και 30/10 , 85 ευρώ.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων, επικοινωνήστε μαζί μας στο 2112163049 ή στο e-mail info@sukhayogakifisia.gr.

 

 

Σχετικά με τον Αρθρογράφο

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΜΠΑΡΛΑ

Γεννήθηκα στην Αθήνα και σπούδασα Διοίκηση και Οικονομία στα ΤΕΙ Πειραιά.

Η αναζήτησή μου στον ολιστικό χώρο θεραπειών άρχισε από πολύ μικρή ηλικία.

Το 2003 ξεκίνησα την επαγγελματική μου εκπαίδευση στο Shiatsu, στην Ευρωπαϊκή Σχολή Σιάτσου (EIOM). Παράλληλα με τη φοίτησή μου, υπήρξα βοηθός εκπαίδευσης και στη συνέχεια παρακολούθησα την εκπαίδευση διδασκάλων στην ίδια σχολή.

Έχω παρακολουθήσει σεμινάρια Shiatsu με αξιόλογους θεραπευτές όπως οι Wataru Ohashi, Clifford Andrews, George Dellar, κ.ά.

Έχω ολοκληρώσει την εκπαίδευσή μου σε: Rejuvance (φυσικό λίφτινγκ προσώπου), Αγιουρβεδικό μασάζ σώματος, προσώπου και κεφαλής, Vasti, Mόξα, Kινέζικη ιατρική, Ωτοβελονισμό, Βεντούζες σώματος και προσώπου, Οn Site massage, Sotai, Yoga (200 ώρες anusara yoga), Aura Soma Beamer (1ο επίπεδο), Aura Soma practitioner (2ο επίπεδο), Shamanic healing (Medicine Wheel).

Το 2010 ολοκλήρωσα την επαγγελματική μου εκπαίδευση ως Rebirther με την Fanny Van Laere στην Om (πρώην ΕΙΟΜ).

Η αναζήτησή μου συνεχίζεται με εκπαίδευση Watsu (σιάτσου στο νερό), όπου έχω ολοκληρώσει το 2ο επίπεδο, καθώς επίσης συνεχίζω να παρακολουθώ σεμινάρια Shiatsu, μέσω ίντερνετ, με τον Clifford Andrews

Προσθήκη σχολίου

Γράψτε ένα σχόλιο


CAPTCHA Image
Reload Image

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.