THETA HEALING ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

GAME OF LIFE

 

GAME OF LIFE

 

ThetaHealing® Παιχνίδι της Ζωής (Game of Life)

Θέλεις να μεταμορφώσεις τη ζωή σου τώρα και να ανακαλύψεις τα μυστικά που χρησιμοποιούν επιτυχημένοι άνθρωποι;

Εάν έχεις αποφασίσει σοβαρά να οδηγήσεις τη ζωή σου στην επιτυχία, τότε αυτή η εκπαίδευση είναι για σένα. Θα σου προσφέρει εργαλεία και βιωματικές εμπειρίες για να βγεις από τη θέση του επιβάτη και να μπεις στη θέση του οδηγού της ζωής σου. Το «Παιχνίδι της Ζωής» είναι μια ακριβής, σε βάθος εκπαίδευση, που δίνει τη γνώση του «πώς να…» με ολοκαίνουργιες τεχνικές που θα ενισχύσουν σε μεγάλο βαθμό την αυτοπεποίθηση, την ώθηση και την αποφασιστικότητά σου.

Έλα μαζί μας σε μια πραγματικά εμπνευσμένη εκπαίδευση που θα αλλάξει τη ζωή σου. Κουράστηκες να είσαι απλά επιβάτης στη δική σου ζωή; Μπες στη θέση του οδηγού και ανάλαβε εσύ να υλοποιήσεις τα όνειρά σου. Ανακάλυψε πως να κάνεις ένα άλμα πίστης από τη ζώνη άνεσης σου μέσα στη ζωή των ονείρων σου!!! Αυτή η εκπαίδευση θα σε βοηθήσει να αλλάξεις τομείς όπως η εργασία, η αγάπη, οι διαπροσωπικές σχέσεις, τα οικογενειακά συμβόλαια, η υγεία, η αφθονία και η αυτοεκτίμηση.

Η δημιουργία αυτού του σε βάθος εντατικού σεμιναρίου στηρίχθηκε σε πραγματικές περιπτώσεις επιτυχίας στη ζωή. Δίνει την ευκαιρία να αφαιρεθούν συγκεκριμένες περιοριστικές πεποιθήσεις και προγράμματα καθώς και ενσταλάξεις εκατοντάδων συναισθημάτων και γνώσης για μεγαλύτερη επιτυχία στη ζωή και την εργασία. Στόχος αυτού του τριημέρου είναι η ένωση πνευματικότητας και εργασίας. Θα μάθεις πώς να γίνεις οδηγός στο όχημα της ζωής σου, χωρίς να παραμένεις απλά ένας επιβάτης οδηγούμενος από άλλους σε κατευθύνσεις που δεν σε εξυπηρετούν.

Αυτή η εκπαίδευση σου διδάσκει πώς να παίξεις με μεγάλη επιτυχία το Παιχνίδι της Ζωής μέσα από:

Εργασία με τις Πεποιθήσεις – Πρακτική Προσέγγιση
Απελευθέρωση από τις υποχρεώσεις που σχετίζονται με τους γονείς
Απελευθέρωση από τραύματα
Προσέλκυση αποδοχής από την κοινωνία
Χειρισμό της πίεσης που ασκούν οι συνεργάτες – συνάδελφοί σου
Απελευθέρωση από τον ανταγωνισμό
Αποδοχή απεριόριστης αφθονίας
Προετοιμασία για την επιτυχία
Οραματισμό και Θεϊκή συγχρονικότητα
Ομαδική υλοποίηση για να δεις και να νιώσεις το καινούριο σου μέλλον

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η ολοκλήρωση του Προχωρημένου Επιπέδου.
Διάρκεια: 3 ημέρες

Θα λάβετε εγχειρίδιο σπουδαστών στα ελληνικά και πιστοποίηση θεραπευτή στο Παιχνίδι της Ζωής από τη Vianna Stibal και του Ιδρύματος THiNK.

Για εγγραφές καλέστε μας στο 210 66 41 211 ή δηλώστε συμμετοχή στο info@thetahealinghellas.com .

 

WHEN

15 Μαΐου – 17 Μαΐου

 

WHERE

ThetaHealing Hellas Meditation Center
Paiania
Greece

 

 

 

 

Σχετικά με τον Αρθρογράφο

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΟΝΑΧΟΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΟΝΑΧΟΣ
Πιστοποιημένος Σύμβουλος και Εκπαιδευτής ThetaHealing®
Σπούδασα Ιστορία στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο. Παράλληλα, από πολύ νωρίς, οι ανησυχίες μου, με οδήγησαν στη πολύχρονη μελέτη των αρχών της μεταφυσικής. Με το πέρασμα των χρόνων, στράφηκα στη μελέτη και στην εφαρμογή εναλλακτικών θεραπειών. Ξεκίνησα με το Ρέικι, εκπαιδεύτηκα στο Pranic Healing του Grand Master Choa Kok Sui και στο EFT.
Θεωρώντας ότι ο άνθρωπος πρέπει να προσεγγίζεται στην ολότητά του ως σώμα, νους και πνεύμα, αποφάσισα να ασχοληθώ με το θεραπευτικό μασάζ των εσωτερικών οργάνων γνωστό ως Chi Nei Tsang, αλλά και με τεχνικές απελευθέρωσης των εντάσεων της πλάτης και των μπλοκαρισμάτων που συνήθως συσσωρεύονται σε αυτήν.
Η ανάγκη μου για διαρκή ενημέρωση στις νέες θεραπευτικές μεθόδους και το όνειρό μου για γρήγορες και αποτελεσματικές θεραπείες, με οδήγησαν στο ΤhetaHealing, στο οποίο έχω λάβει τον τίτλο του ThetaHealing Master & Certificate of Science, ο οποίος αποτελεί τον ανώτερο τίτλο εκπαίδευσης της τεχνικής.
Η εκπαίδευσή μου ως εκπαιδευτή στο ThetaHealing, μου επιτρέπει να μεταδώσω με αγάπη, τη γνώση της υπέροχης αυτής τεχνικής σε όσο γίνεται περισσότερους ανθρώπους, ώστε να μπορούν μόνοι τους, να διευρύνουν τη συνειδητότητά τους και να μπορούν οι ίδιοι να βοηθήσουν τον εαυτό τους να απαλλαγεί από τους περιορισμούς, που τους κρατούν μακριά από την ανακάλυψη και αξιοποίηση του πλήρους δυναμικού τους.
Η μεγαλύτερη ικανοποίησή μου είναι το χαμόγελο χαράς των ανθρώπων μετά τη θεραπευτική συνεδρία, καθώς και η παρατήρηση των θεαματικών θετικών αλλαγών που συμβαίνουν στη ζωή των ανθρώπων, με τους οποίους εργάζομαι.

E-mail: panagiotis@thetahealinghellas.gr
Γραφείο: 210 66 41 211, κινητό: 6956 548 398
Skype: panagiotis.monaxos

Προσθήκη σχολίου

Γράψτε ένα σχόλιο


CAPTCHA Image
Reload Image

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.