TONG REN ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΙ

THE HEALING CODE

 

THE HEALING CODE

 

Το Healing Code, είναι μια θεραπευτική μέθοδος που ανακάλυψε ο Alexander Loyd, διδάκτωρ στην ψυχολογία και τη Φυσικοπαθητική Ιατρική.
lifehub-therapeutikes-methodoi-25Μετά από 12 χρόνια αναζήτησης θεραπείας για την κατάθλιψη της συζύγου του το 2001 ανακάλυψε την τεχνική που ονομάζουμε “The Healing Codes”, Κώδικες Θεραπείας. Μια τεχνική που μπορεί να θεραπεύσει την πηγή οποιουδήποτε προβλήματος που σχετίζεται με σωματικές παθήσεις, συναισθηματικές διαταραχές ή ζητήματα επιδόσεων και σχέσεων. Βοηθά  να απελευθερώσετε από την κυτταρική σας μνήμη   μπλοκαρίσματα, συναισθήματα, τραύματα  που  οι ενέργειες τους σας εμποδίζουν να   εκπληρώσετε κάθε σας στόχο και να μη βιώνετε ψυχική ισορροπία, γαλήνη, επιτυχία σε όλους τους τομείς της ζωής σας και αίσθημα πληρότητας. Από τον πρώτο κιόλας καιρό ….  βιώνετε τις αλλαγές να συμβαίνουν μέσα σας, στη ζωή σας.

 

 

lifehub-therapeutikes-methodoi-26Ο Ben Johnson MD.DO.NMD, υπήρξε κλινικός διευθυντής στην κλινική Ανοσοποιητικής Αποκατάστασης, στην Ατλάντα. Το 2004 θεραπεύτηκε από τη νόσο του Λου Γκέριγκ χρησιμοποιώντας τους θεραπευτικούς Κώδικες. Από τότε ταξιδεύει για τη διάδοση της συγκεκριμένης θεραπευτικής μεθόδου. Είναι ο μοναδικός γιατρός που συμμετείχε στο διάσημο βιβλίο και ντοκιμαντέρ με τίτλο “Το Μυστικό”.

 

 

Προσωπικές Συνεδρίες

Οι προσωπικές συνεδρίες είναι ένας τρόπος για να βιώσετε τις θετικές αλλαγές που μπορεί να φέρουν  οι Κώδικες Θεραπείας στη ζωή σας. Σε μια συνεδρία σας προσφέρεται κατόπιν αιτήματος ο προσωπικός σας κώδικας  που αφορά οτιδήποτε σας απασχολεί. Κάποιο από τα αιτήματα μπορεί να είναι μία κατάσταση, προσωπική ή επαγγελματική, τραυματική εμπειρία, ασθένεια,  μια συγκεκριμένη συναισθηματική κατάσταση στην οποία βρίσκεστε τη δεδομένη χρονική περίοδο.

Παραδείγματα για τομείς που μπορεί να βοηθήσει μια συνεδρία:

 • Αντιμετώπιση πνευματικών και συναισθηματικών καταστάσεων που μπορεί να επιδρούν αρνητικά στην σωματική σας υγεία
 • Το Εσωτερικό Παιδί
 • Αντιμετώπιση του στρες και έντασης στις σχέσεις σας στη δουλειά αλλά και στο σπίτι
 • Ψυχικά Τραύματα
 • Αρνητικά συναισθήματα που μπορεί να οδηγούν σε κατάθλιψη ή σε άλλες διαταραχές
 • Οραματιστείτε και βοηθήστε να πραγματοποιηθεί η επιθυμία σας για τον ιδανικό σύντροφο, εργασία, οικογενειακή κατάσταση ή ιδανικές συνθήκες ζωής
 • Δημιουργία θετικής ενέργειας στην επιχείρηση σας, την καριέρα αλλά και το σπίτι σας
 • Πώς να υλοποιείτε αυτά που θέλετε στη ζωή σας
 • Απελευθέρωση από φόβους

Kαι πολλά ακόμη…

Προσωπικές συνεδρίες μπορούν να πραγματοποιηθούν μέσω τηλεφώνου ή Skype ή  με προσωπική συνάντηση.

 

Ομάδες Θεραπείας

Για όσους θέλουν να απελευθερώσουν ακόμη περισσότερο τους εαυτούς τους από περιοριστικές πεποιθήσεις και τραύματα που εμποδίζουν την πρόοδο τους, οργανώνονται ομάδες θεραπείες όπου κάθε συνάντηση ασχολείται με κάποιο συγκεκριμένο θέμα. Η ομάδα έχει τη δική της δυναμική και η θεραπεία που εφαρμόζεται και αφορά το συγκεκριμένο θέμα βιώνεται πολύ έντονα από όλα τα μέλη που τη συνθέτουν. Τα εργαστήρια είναι μονοήμερα και η διεξαγωγή τους θα ανακοινώνονται.

Μερικά από τα θέματα των εργαστηρίων:

 • Βελτίωση σχέσεων
 • Πώς να ελκύσετε τον ιδανικό σύντροφο
 • Πώς να ελκύσετε χρήματα και επιτυχία στη ζωή σας
 • Πώς να επιτρέψετε να έχετε αφθονία σε όλους τους τομείς της ζωής σας
 • Αναδρομή σε προηγούμενες ζωές και απελευθέρωση
 • Πώς να υλοποιείτε εύκολα και γρήγορα
 • Απελευθέρωση από υποχρεώσεις
 • Απελευθέρωση βάρους
 • Απελευθέρωση από τις ομαδικές συνειδητότητες
 • Επίλυση προβλημάτων επικοινωνίας

Και πολλά άλλα ζητήματα

 

ESOFOS

www.esofosos.gr

 

 

Σχετικά με τον Αρθρογράφο

ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ – ΓΑΒΡΙΗΛ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ – ΓΑΒΡΙΗΛ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ

Ονομάζομαι Δήμητρα Μακρυγιάννη γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα.Είμαι παντρεμένη με τον Γαβριήλ Φωτόπουλο και έχουμε δύο παιδιά, το γιο μας και την κόρη μας.

Σπούδασα δημοσιογραφία αλλά οι εσωτερικές μου αναζητήσεις από μικρή με έβρισκαν να ξεφυλλίζω βιβλία ψυχολογίας . Καθώς αντίκριζα τον πόνο, τη δυστυχία, την αδικία γύρω μου αναρωτιόμουν γιατί οι άνθρωποι συμπεριλαμβανομένου και μένα δεν ψάχνουμε να βρούμε νέους τρόπους σκέψης ώστε ο κόσμος να αλλάξει. Πάντα πίστευα ότι κάτι βαθύτερο φταίει στο εκδηλωμένο αποτέλεσμα.

Αυτό το κάτι βαθύτερο προσπάθησα να βιώσω με την πρώτη εμπειρία του reiki usui ερχόμενη σε επαφή με την ενέργεια που διέπει τα πάντα και για πρώτη φορά ένιωσα το άνοιγμα σε ναι μεν νέους άγνωστους κόσμους αλλά και σε συνάμα τόσο γνώριμους. Στη διαδρομή της επιστροφής εκεί όπου το σπίτι μου βρίσκεται , εκεί όπου ψυχή μου ενώνεται με τα πάντα…στην απόλυτη αγάπη ….όπου όλα καθίστανται δυνατά, οι άγγελοι ήταν δίπλα μου προσφέροντάς μου τη βοήθειά τους με την παρουσία τους. To angelic reiki μου επέτρεψε να αφεθώ στα φτερά των αγγέλων και μαζί να προσφέρουμε θεραπείες μέσα από την αίσθηση της γαλήνης, της εμπιστοσύνης, της μαγείας.

Σπούδασα στη συνέχεια ηλεκτροβελονισμό και η μελέτη των μεσημβρινών του σώματος με έκαναν να ανακαλύψω νέες οδούς θεραπείας και επαναφοράς της ισορροπίας και της ζωτικότητας στο σώμα. Στη συνέχεια το pranic healing με βοήθησε να μπορώ να αποκρυπτογραφώ τα συμπτώματα που το σώμα παρουσιάζει ώστε να ακολουθώ θεραπευτικές τεχνικές προς την αποκατάστασή του. Το SRT (Spiritual Response Therapy) μου αποκάλυψε έναν καινούργιο κόσμο, παρουσιάζοντας μου την ύπαρξη του ανθρώπου, της ψυχής του και του πνεύματός του, στην ιστορία του χρόνου και του απείρου. Μου έκανε σαφές ότι αφού τα πάντα είναι ενέργεια, όλα όσα βιώσαμε από όλες μας τις ενσαρκώσεις, από όλα μας τα περάσματα σε όλες τις διαστάσεις , παίζουν κάποιο ρόλο στον τρόπο που σήμερα σκεπτόμαστε και νιώθουμε και στις αντίστοιχες καταστάσεις και ανθρώπους που έλκουμε.

Στη συνέχεια το EFT (Emotional Freedom Techniques) και η υπνοθεραπεία με δίδαξαν υπέροχες, γρήγορες και αποτελεσματικές τεχνικές που μπορούν να ξεγελάσουν τα παιχνίδια του μυαλού μας και να μας λυτρώσουν από πεποιθήσεις του υποσυνειδήτου που εμποδίζουν την εξέλιξή μας σε διάφορους τομείς της ζωής μας. Συνοδοιπόροι σε όλες τις προαναφερθείσες θεραπείες πάντα λάμβαναν χώρα οι ενέργειες των κρυστάλλων είτε παίζοντας το ρόλο του θεραπευτή είτε με τη σιωπηλή τους παρουσία στο χώρο, να παίζουν το δικό τους διακριτικό αλλά υποστηρικτικό ρόλο. Άλλες θεραπείες που εφαρμόζονται στο Έσωφως είναι το ηχομασάζ όπου οι ήχοι των ηχογαβαθών προσφέρουν δονήσεις απόλυτης εναρμόνισης στο σώμα κάνοντας την βίωμα της θεραπείας μοναδική εμπειρία. Το Theta Healing έκανε το αδύνατο δυνατό, προσφέροντας θεραπείες άμεσες , θα τολμούσα να πω θαυματουργές σε σωματικά, ψυχικά θέματα με τη δύναμη του Δημιουργού.

Η πεποίθηση ότι η πίστη κάνει θαύματα αγκυροβολήθηκε μέσα μου αντικρίζοντας ραγδαίες αλλαγές σε συναισθήματα και τρόπους σκέψης. Παρατηρώντας την έξαρση των αυτοάνοσων νοσημάτων σε πολλούς θεραπευόμενους που επισκέπτονταν το Έσωφως, άρχισα τις αναζητήσεις μου ερευνώντας για τεχνικές που ίσως δεν είχαν ακόμα πέσει στην αντίληψή μου και ίσως να μπορούσαν να δώσουν νέα ελπίδα και οπτική. Όταν διάβασα για το Tong Ren ενθουσιάστηκα με την ευκολία του, τη φιλοσοφία του αλλά πάνω από όλα με την αποτελεσματικότητά του. Το εύρος των εφαρμογών του είναι τεράστιο και Βλέποντας σε πολλές περιπτώσεις ασθενειών σημαντικά θετικά αποτελέσματα, αποφασίσαμε με το σύζυγό μου να το διαδώσουμε στην Ελλάδα. Εύχομαι να το αγαπήσετε όσο εμείς ώστε το μήνυμα, ότι η θεραπεία δεν έχει όρια, να διαδοθεί παντού.

Γαβριήλ Φωτόπουλος

Ονομάζομαι Γαβριήλ Φωτόπουλος. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα. Είμαι παντρεμένος με τη Δήμητρα Μακρυγιάννη και έχουμε μαζί δύο υπέροχα παιδιά. Σπούδασα διοίκηση επιχειρήσεων ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου με μεταπτυχιακό στον ίδιο τομέα. Επί σειρά ετών εργάστηκα σε διάφορες εταιρίες στα πεδία της επικοινωνίας, του marketing και του εμπορίου. Κατά τη διάρκεια της πορείας αυτής ανακάλυψα ότι ήθελα να ασχοληθώ με αντικείμενα που θα είχαν επίκεντρο τον άνθρωπο και ταυτόχρονα θα είχα την ευκαιρία μέσα από αυτή η διαδρομή να γνωρίσω πραγματικά τον εαυτό μου, την ψυχή μου ανοίγοντας όλα τα παράθυρα της εσωτερικής μου ύπαρξης.

Ξεκίνησα τη διαδρομή αυτή με το αγγελικό ρέικι που με τη βοήθεια της αγγελικής ενέργειας άρχισε η οπτική μου να διευρύνεται, τα διαισθητικά μου κέντρα να ανοίγουν και θέματα που είχα να δουλέψω στον εαυτό μου να αποκαλύπτονται. Για πρώτη φορά ως άνθρωπος της λογικής επέτρεψα στον εαυτό μου να αφεθώ στη μυστηριακή σχέση με το Θεό, τη σοφία και τη δύναμη της δημιουργίας. Άρχισα να μελετώ το ανθρώπινο σώμα , τα ενεργειακά του κέντρα και τη σημασία τους στο επίπεδο της καλής σωματικής, ψυχικής υγείας. Μέσα από τη γνώση του pranic healing έμαθα τρόπους αντιμετώπισης μπλοκαρισμάτων στο ανθρώπινο σώμα με εύκολες και αποτελεσματικές τεχνικές. Η κατανόηση όμως του ανθρώπινου τρόπου σκέψης πάντα αποτελούσε ένα μυστήριο για μένα για αυτό και η γνώση της υπνοθεραπείας άνοιξε σε μένα ένα δρόμο μαγικό για τον τρόπο που ο ανθρώπινος εγκέφαλος λειτουργεί καθώς και για τις δυνατότητες που έχει.

Ερευνώντας λόγους και αιτίες κατά τις οποίες οι άνθρωποι νοσούν με τη σύζυγό μου, ανακαλύψαμε άρθρα για τη θεραπεία Tong Ren για την οποία πρώην ασθενείς εκφράζονταν με λόγια ενθουσιασμού και ευγνωμοσύνης για το αποτέλεσμα που είχαν μέσω αυτής. Όντας πάντα ανοιχτοί σε νέες ιδέες και προσεγγίσεις αλλά και συνάμα ερευνητικοί, ανακαλύψαμε ότι η προσέγγιση του Tong Ren όπως και οι μαρτυρίες θεραπευμένων ανθρώπων έχουν διεγείρει το ενδιαφέρον της επιστημονικής κοινότητας. Ασκώντας οι ίδιοι τη θεραπεία στους εαυτούς μας και στους άλλους και μελετώντας παγκοσμίως τα ευεργετικά της οφέλη αποφασίσαμε τη γνώση αυτή να τη μοιραστούμε μαζί σας και να βοηθήσουμε όλο και περισσότερους ανθρώπους να επέλθουν σε κατάσταση ευεξίας χαράς και αρμονίας.

Προσθήκη σχολίου

Γράψτε ένα σχόλιο


CAPTCHA Image
Reload Image

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.