ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

Rejuvance & Gua Sha & ΒΕΛΟΝΙΣΜΟΣ

 

Παρουσίαση Γνωριμίας Τεχνικών Αισθητικής Προσώπου: Rejuvance και Gua Sha και αισθητικός βελονισμός

Οι τεχνικές που θα αναλυθούν και θα έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε μέρος από μια εκάστοτε συνεδρία, είναι το Rejuvance (φυσικό λίφτινγκ προσώπου), το Gua Sha και ο αισθητικός βελονισμός.

Το Rejuvance, είναι μια φυσική τεχνική που εφαρμόζεται μόνο με τα ακροδάχτυλα των χεριών, στο πρόσωπο, κεφάλι, αυχένα, λαιμό και μπούστο. Δουλεύει πολύ με την απελευθέρωση του συνδετικού ιστού και ως αποτέλεσμα έχει την καλύτερη αιμάτωση του δέρματος, τη μείωση των ρυτίδων, μείωση των μαύρων κύκλων, αντιμετώπιση πονοκεφάλων κ.ά.

Ο αισθητικός βελονισμός εφαρμόζεται τοποθετώντας βελόνες σε σημεία που χρήζουν αντιμετώπιση, όπως ρυτίδες, καθώς και σε βελονιστικά σημεία αναλόγως τι θέλουμε να πετύχουμε κάθε φορά. Έχει πολύ καλά αποτελέσματα στη μείωση των ρυτίδων, ανόρθωση και τόνωση των μυών του προσώπου, παραγωγή φυσικού κολλαγόνου, επανάκτηση της ελαστικότητας του δέρματος κ.ά.

Το Gua Sha είναι μια τεχνική που εφαρμόζεται με τη χρήση εργαλείων φτιαγμένων συνήθως από νεφρίτη. Προκαλεί πολύ καλή αιμάτωση του δέρματος, κινεί τη λέμφο με αποτέλεσμα την αποτοξίνωση και την βελτίωση της υφής του δέρματος, προκαλεί σύσφιξη, ανόρθωση και τόνωση των μυών του προσώπου, λάμψη και ξεκούραση.

Περισσότερα για την κ. Μπαρλά:
https://www.facebook.com/Shiatsu-and-Beyond-1116568355069237/

Ημέρα και ώρα διεξαγωγής:
20 Ιουλίου 2018, 18:30 – 20:30μ.μ.

Κόστος συμμετοχής: €5

Για όσους επιλέξουν να δεχτούν προσωπική συνεδρία (με ραντεβού στο τηλ. 95711801) τεχνικής της αρεσκείας τους, το κόστος συμμετοχής θα αφαιρεθεί από το κόστος της συνεδρίας.

***Although seminar will be in Greek, the presenter and co-host will provide English translation for those who don’t inderstand Greek and wish to attend***

Χώρος 

Tree of Life Marcou Dracou 9 – Λάρνακα, Κύπρος

Κρατήσεις Θέσεων 

 

Κωνσταντίνα Μπαρλά

Περισσότερες πληροφορίες στο 95711801

 

Σχετικά με τον Αρθρογράφο

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΜΠΑΡΛΑ

Γεννήθηκα στην Αθήνα και σπούδασα Διοίκηση και Οικονομία στα ΤΕΙ Πειραιά.

Η αναζήτησή μου στον ολιστικό χώρο θεραπειών άρχισε από πολύ μικρή ηλικία.

Το 2003 ξεκίνησα την επαγγελματική μου εκπαίδευση στο Shiatsu, στην Ευρωπαϊκή Σχολή Σιάτσου (EIOM). Παράλληλα με τη φοίτησή μου, υπήρξα βοηθός εκπαίδευσης και στη συνέχεια παρακολούθησα την εκπαίδευση διδασκάλων στην ίδια σχολή.

Έχω παρακολουθήσει σεμινάρια Shiatsu με αξιόλογους θεραπευτές όπως οι Wataru Ohashi, Clifford Andrews, George Dellar, κ.ά.

Έχω ολοκληρώσει την εκπαίδευσή μου σε: Rejuvance (φυσικό λίφτινγκ προσώπου), Αγιουρβεδικό μασάζ σώματος, προσώπου και κεφαλής, Vasti, Mόξα, Kινέζικη ιατρική, Ωτοβελονισμό, Βεντούζες σώματος και προσώπου, Οn Site massage, Sotai, Yoga (200 ώρες anusara yoga), Aura Soma Beamer (1ο επίπεδο), Aura Soma practitioner (2ο επίπεδο), Shamanic healing (Medicine Wheel).

Το 2010 ολοκλήρωσα την επαγγελματική μου εκπαίδευση ως Rebirther με την Fanny Van Laere στην Om (πρώην ΕΙΟΜ).

Η αναζήτησή μου συνεχίζεται με εκπαίδευση Watsu (σιάτσου στο νερό), όπου έχω ολοκληρώσει το 2ο επίπεδο, καθώς επίσης συνεχίζω να παρακολουθώ σεμινάρια Shiatsu, μέσω ίντερνετ, με τον Clifford Andrews

Προσθήκη σχολίου

Γράψτε ένα σχόλιο


CAPTCHA Image
Reload Image

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.