ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

Self Face Shiatsu

 

Self Face Shiatsu Workshop

Το σιάτσου είναι μια εξελιγμένη θεραπευτική τεχνική. Στόχος του είναι η ισορροπία του οργανισμού και η καλή λειτουργία του. Παρόλο που θεωρείται συμπληρωματική θεραπευτική, τα αποτελέσματά του είναι ξεκάθαρα στις περισσότερες παθήσεις-ανισορροπίες.

Το σιάτσου στο πρόσωπο αποτελεί τεχνική, όχι μόνο με αισθητικά, ορατά αποτελέσματα (πρησμένα μάτια, μαύροι κύκλοι, ρυτίδες) αλλά και θεραπευτικά. Μια συνεδρία μπορεί να ανακουφίσει τον δεχόμενο αποτελεσματικά από θέματα που σχετίζονται με πονοκεφάλους, ημικρανίες, ασθένειες ματιών, άγχος, σφίξιμο δοντιών, κ.ά. Η τόνωση της κυκλοφορίας του αίματος επέρχεται άμεσα και σας αποτέλεσμα, το δέρμα γίνεται πιο σφριγηλό, λαμπερό και υγιές.

Στο μικρό αυτό εργαστήριο θα διδαχθούμε:
• Πώς μπορούμε να κάνουμε μια μικρή συνεδρία στον εαυτό μας, αποκομίζοντας τα περισσότερα αποτελέσματα μιας κανονικής συνεδρίας στο πρόσωπο.
• Τα σημαντικότερα σημεία πίεσης του προσώπου και τη λειτουργία που έχει το κάθε ένα στον οργανισμό μας.

Η καθημερινή εφαρμογή των τεχνικών αυτών θα μας εξασφαλίσει ένα υγιές και ήρεμο πρόσωπο αλλά και ένα μέσο να αντιμετωπίσουμε μικρά συνηθισμένα θέματα, που όμως μπορούν να μας χαλάσουν τη διάθεση.

Ο εαυτός μας αξίζει την καλύτερη φροντίδα και ακόμα καλύτερα όταν αυτή προσφέρεται από ανθρώπους που εμπιστεύομαστε και μας γνωρίζουν καλά τους εαυτούς μας!

Διδάσκει η Κωνσταντίνα Μπαρλά
ArtMatter CENTER – Δέφνερ 18, Μετς
ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ LifeHub

Ημέρα διεξαγωγής: 3 Νοεμβρίου 2018
Ώρες: 17:30 – 19:30
Τηλέφωνα επικοινωνίας 6981710817 – 6937003306
Email: kbarla@otenet.gr – lh@lifehub.gr

ΚΟΣΤΟΣ : 20€
Περιορισμένος αριθμός θέσεων

 

Σχετικά με τον Αρθρογράφο

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΜΠΑΡΛΑ

Γεννήθηκα στην Αθήνα και σπούδασα Διοίκηση και Οικονομία στα ΤΕΙ Πειραιά.

Η αναζήτησή μου στον ολιστικό χώρο θεραπειών άρχισε από πολύ μικρή ηλικία.

Το 2003 ξεκίνησα την επαγγελματική μου εκπαίδευση στο Shiatsu, στην Ευρωπαϊκή Σχολή Σιάτσου (EIOM). Παράλληλα με τη φοίτησή μου, υπήρξα βοηθός εκπαίδευσης και στη συνέχεια παρακολούθησα την εκπαίδευση διδασκάλων στην ίδια σχολή.

Έχω παρακολουθήσει σεμινάρια Shiatsu με αξιόλογους θεραπευτές όπως οι Wataru Ohashi, Clifford Andrews, George Dellar, κ.ά.

Έχω ολοκληρώσει την εκπαίδευσή μου σε: Rejuvance (φυσικό λίφτινγκ προσώπου), Αγιουρβεδικό μασάζ σώματος, προσώπου και κεφαλής, Vasti, Mόξα, Kινέζικη ιατρική, Ωτοβελονισμό, Βεντούζες σώματος και προσώπου, Οn Site massage, Sotai, Yoga (200 ώρες anusara yoga), Aura Soma Beamer (1ο επίπεδο), Aura Soma practitioner (2ο επίπεδο), Shamanic healing (Medicine Wheel).

Το 2010 ολοκλήρωσα την επαγγελματική μου εκπαίδευση ως Rebirther με την Fanny Van Laere στην Om (πρώην ΕΙΟΜ).

Η αναζήτησή μου συνεχίζεται με εκπαίδευση Watsu (σιάτσου στο νερό), όπου έχω ολοκληρώσει το 2ο επίπεδο, καθώς επίσης συνεχίζω να παρακολουθώ σεμινάρια Shiatsu, μέσω ίντερνετ, με τον Clifford Andrews

Προσθήκη σχολίου

Γράψτε ένα σχόλιο


CAPTCHA Image
Reload Image

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.