ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

THE PAINTBOX

 

THE PAINTBOX

Το THE PAINTBOX είναι  το εργαστήρι μου, η νέα μου δραστηριότητα, μετά από 20  χρόνια στον κλάδο  της τεχνολογίας και των τηλεπικοινωνιών.  Εν μέσω κρίσης (οικονομικής, υπαρξιακής ….) αποφάσισα να αλλάξω εντελώς προσανατολισμό, και να αφήσω πίσω μου το οικείο, αν και πραγματικά ανταγωνιστικό περιβάλλον των επιχειρήσεων, και την δουλειά μου ως Εμπορική Διευθύντρια, και να κάνω κάτι διαφορετικό.

Όλα ξεκίνησαν ψάχνοντας στο internet διακοσμητικές βαφές για να αλλάξω τα έπιπλα του σπιτιού μου και ανακάλυψα αυτήν την πραγματικά μοναδική σειρά προϊόντων και χρωμάτωνMiss Mustard Seeds Milk Paint, που δυστυχώς όμως δεν υπήρχε στην Ελλάδα.  Αποφάσισα να στείλω ένα email ζητώντας συνεργασία !  Και το σύμπαν συνωμότησε!!

Άψογοι επαγγελματίες απάντησαν την ίδια ημέρα και σε λιγότερο από ένα μήνα ήμουν στην Σουηδία για το  1ο συνέδριο των retailers της Ευρώπης !!! Καταπληκτική εμπειρία, υπέροχοι άνθρωποι και ένα στοίχημα για την Ελληνική αγορά μιας και έπρεπε να γίνει γνωστό το brand αλλά και να εκπαιδευθεί η ελληνική αγορά στην φιλοσοφία του do-it-yourself.

Το εργαστήρι μου βρίσκεται στη Νέα Σμύρνη, στην Ομήρου 1, όπου τα πρωινά  κάθε Σαββάτου γίνονται σεμινάρια.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: +30 211 2165082

Email: info@thepaintbox.gr

Ιστοσελίδα: http://www.thepaintbox.gr/

Facebook: https://www.facebook.com/thepaintboxgr

 

lifehub-paintbox

 

 

 

 

Νατάσσα Κατσάνου

 

 

Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Lifehub

Το LifeHub είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα ενημέρωσης, πληροφόρησης, δικτύωσης και συνεργασίας με ανθρώπους που ενδιαφέρονται και αγαπούν το χώρο της ολιστικής θεραπευτικής. Μέσα από το LifeHub μπορείτε να επικοινωνήσετε τις ιδέες σας, να αντλήσετε πληροφόρηση από καταξιωμένους συνεργάτες στο χώρο, να βρείτε καλές πρακτικές για την καθημερινή σας ζωή, να εμπνευστείτε από ιστορίες επιτυχίας ή αποτυχίας, να γνωρίσετε ανθρώπους από την Ελλάδα και το εξωτερικό, να παρευρεθείτε σε διάφορες εκδηλώσεις και σεμινάρια. Απολαύστε μια πηγή πλούσια σε πληροφορίες και άρθρα!

Προσθήκη σχολίου

Γράψτε ένα σχόλιο


CAPTCHA Image
Reload Image

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Τα καλύτερα της Κατηγορίας!