TONG REN

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ TONG REN

 

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ TONG REN

Ποιες είναι  οι διαφορές του Tong Ren με άλλες ενεργειακές θεραπείες;

Κάθε μία ενεργειακή θεραπεία έχει τη δική της θεωρία η οποία υποστηρίζει την πρακτική της. Φυσικά το Tong Ren επίσης έχει το δικό του μοντέλο με στόχο την κατανόηση της ενέργειας. Η μεγάλη διαφορά του Tong Ren σε σχέση με άλλες ενεργειακές θεραπείες είναι η θεωρία του μπλοκαρίσματος.  Σύμφωνα με τη φιλοσοφία του Tong Ren είναι το μπλοκάρισμα αυτό το οποίο οδηγεί στην ασθένεια. Κάθε φυσικό ή ψυχολογικό πρόβλημα σχετίζεται με ένα μπλοκάρισμα. Δεν υπάρχει κανένα μυστήριο και καμία θρησκεία που να σχετίζεται με το Tong Ren. Κάθε μία οργανική ή ψυχολογική νόσος σχετίζεται με διαφορετικά μπλοκαρίσματα. Όταν μπορούμε να βρούμε το μπλοκάρισμα ο ρυθμός της θεραπείας αυξάνεται δραστικά και το εύρος της θεραπείας γίνεται ευρύτερο. Ξεμπλοκάροντας ένα σημείο διαφέρει από άλλες ενεργειακές θεραπείες δυτικής ή ανατολικής προελεύσεως.

Η μεθοδολογία το Tong Ren έχει σαν στόχο να αναζητήσει τις νευρολογικές ορμονικές χημικές αγγειακές  ρίζες των διαφόρων προβλημάτων με στόχο να διαχειριστεί το πρόβλημα όταν συμβαίνει δημιουργώντας μια ενδεδειγμένη και ισχυρή μέθοδο θεραπείας.

Είναι το Tong Ren ασφαλές;

Όταν κάνει κάποιος θεραπεία Tong Ren δεν έχει φυσική επαφή μεταξύ θεραπευόμενου και θεραπευτή. Δεν επεμβαίνει τίποτα το χημικό με αποτέλεσμα να μην υπάρχει καμία χημική αντίδραση με τη φαρμακευτική αγωγή που μπορεί ο θεραπευόμενος ήδη να ακολουθεί.

Το Tong Ren είναι καθαρά μία ενεργειακή θεραπεία Μερικοί ασθενείς μπορεί να πουν ότι νιώθουν λίγο κουρασμένοι. Στην πραγματικότητα αυτή η κούραση είναι αποτέλεσμα  της χαλάρωσης και της ανταπόκρισης του θεραπευμένου  στην ενεργειακή θεραπεία. Όταν ο θεραπευόμενος βρίσκεται σε μια κατάσταση ενεργειακής θεραπείας τα εγκεφαλικά κύματα  επιβραδύνονται ώστε να αφήσουν το σώμα να εστιάσει  στην ενέργεια ώστε να επέλθει η θεραπεία της νόσου. Στην Κίνα το τσι κονκ είναι επικίνδυνο μόνο για τον θεραπευτή όχι για τον θεραπευομένο.  Όταν ο θεραπευτής τσι κονκ κάνει κατάχρηση της ενέργειας του αυτό μπορεί να προκαλέσει αυτό που ονομάζουν κινούμενη φωτιά. Για να αποφύγουν οι θεραπευτές του τσι κονκ την κινούμενη φωτιά θα πρέπει να είναι καλά εκπαιδευμένοι.

Στο Tong Ren πιστεύεται  ότι η ενέργεια το τσι έρχεται από το συλλογικό ασυνείδητο. Όσο πιο πολλοί άνθρωποι κάνουν πρακτική του Tong Ren τόσο πιο δυνατή γίνεται η ενεργειακή δύναμη και οι θεραπευτές δεν είναι πλέον ευάλωτοι στην κινούμενοι φωτιά. Όσοι ασκούν το Tong Ren νιώθουν ότι όσο περισσότερο το ασκούν τόσο πιο δυνατοί γίνονται. Κατά τη διάρκεια της πρακτικής όλοι οι άνθρωποι  της μαζικής συλλογικής συνεδρίας γίνονται αυτόματα μέλη του συλλογικού ασυνείδητου και αυτό είναι κέρδος για την ενεργειακή θεραπεία.

Κάποιες περιπτώσεις δεν μπορούν να διαγνωσθούν από γιατρό. Θα μπορούσαν τα άτομα αυτά να κάνουν συνεδρία;

 Οποιοσδήποτε μπορεί να κάνει συνεδρία Tong Ren. Υπάρχουν πολλές φορές νόσοι που δεν μπορούν να διαγνωσθούν από τους γιατρούς. Αυτές οι περιπτώσεις ονομάζονται ιδιοπαθείς και χαρακτηρίζονται από το γεγονός ότι δεν υπάρχει κάποιος γνωστός λόγος για τα συμπτώματα του ασθενή. Σε κάποιες περιπτώσεις αυτό συμβαίνει γιατί η μοντέρνα ιατρική είναι ακόμα περιορισμένη όσον αφορά τις τεχνικές τη γνώση και την ικανότητα στο να διαγνώσει. Στο Tong Ren όμως τέτοιες περιπτώσεις δουλεύονται ώστε να ξεμπλοκάρουνε . Στις περιπτώσεις αυτές η θεραπεία του Tong Ren δουλεύουμε το μπλοκάρισμα ή στο μέρος του σώματος όπου υπάρχει το πρόβλημα  , η οποία απελευθερώνει τα συμπτώματα και ανοίγει το μπλοκάρισμα. Δουλεύοντας όμως τέτοιες περιπτώσεις δε σημαίνει όμως ότι ο θεραπευόμενος θα λάβει διάγνωση από τον θεραπευτή Tong Ren. Οι διαγνώσεις γίνονται μόνο απλό τους γιατρούς. Η μέθοδος Tong Ren είναι μόνο μια μέθοδος θεραπείας. Και όχι ένας τρόπος διάγνωσης.

Πολλοί εναλλακτικοί θεραπευτές συμπεριλαμβανομένου και της παραδοσιακής κινέζικης ιατρικής κάνουν διάγνωση χρησιμοποιώντας τις δικές τους τεχνικές και μετά προσαρμόζουν το Tong Ren στο δικό τους θεραπευτικό σύστημα. Άλλοι ενεργειακοί θεραπευτές επίσης ακολουθούν δικές τους τεχνικές διάγνωσης και χρησιμοποιούν επικουρικά, συμπληρωματικά το Tong Ren για τη  θεραπεία.

Η θεραπεία Tong Ren ακολουθεί τη δυτικής προελεύσεως διάγνωση. Υπάρχουν περιπτώσεις όπου ο ασθενής στη συνεδρία μας δεν έχουν επισκεφτεί ποτέ γιατρό για το πρόβλημά τους. Σε κάποιες περιπτώσεις ζητάμε από τον ασθενή να περιγράψει το σύμπτωμα ή το σύνδρομο και δουλεύουμε πάνω σε αυτό. Εντούτοις η διάγνωση από ένα γιατρό μπορεί να κάνει τη θεραπεία Tong Ren πιο αποτελεσματική.

Το Tong Ren ενδιαφέρεται να αποτελέσει μέρος εργαστηριακών επιστημονικών και ακαδημαϊκών μελετών;

Στο Tong Ren ενδιαφερόμαστε πάρα πολύ να συνεργαστούμε με ερευνητικά κέντρα ώστε να γίνουν μελέτες πάνω στο Tong Ren.  Παρόλα ταύτα πρέπει να σημειώσουμε ότι το Tong Ren είναι καινούργιο στον κόσμο των media και με δυσκολία γνωρίζουν την ύπαρξή του. Μια πιλοτική έρευνα έγινε πάνω στο Tong Ren από ερευνητές του πανεπιστημίου της Βιρτζίνια στο Dana Farber Ινστιτούτο καρκίνου της ιατρικής σχολής του Χάρβαρντ. Συλλέξανε  265 υποθέσεις με τη μέθοδο του Tong Ren και μελέτησαν τα αποτελέσματα. Η αναφορά της πρώτης έρευνας δημοσιεύτηκε σε  ιατρικό περιοδικό. Οι ειδήσεις στο κανάλι  Fox έκαναν εκτενή ρεπορτάζ πάνω σε ένα ερευνητικό πρόγραμμα τον Ιούλιο του 2007. Υπάρχει έντονη σκέψη για να γίνουν στο κοντινό μέλλον εξετάσεις πάνω στο κομμάτι του καρκίνου, της ηπατίτιδας του ειτζ, και διάφορων νευρολογικών προβλημάτων. Καλωσορίζουμε και προσκαλούμε οποιοδήποτε εν δυνάμει ερευνητικό κέντρο ή ερευνητή.

Δεν έχω κάποιο σοβαρό πρόβλημα υγείας, μπορώ παρόλα αυτά να κάνω συνεδρία;

 Οποιοσδήποτε θα μπορούσε να κάνει θεραπεία. Η θεωρία της  κινεζικής ιατρικής πιστεύει ότι η καλύτερη θεραπεία είναι αυτή που λαμβάνεται πριν το σύμπτωμα εμφανιστεί. Στη συνεδρία Tong Ren η βασική θεωρία είναι να σύρουμε τη θεραπευτική ενέργεια από το συλλογικό ασυνείδητο. Όταν οι άνθρωποι συμμετέχουν στη θεραπεία γίνονται μέρος  του ενεργειακού πεδίου του συλλογικού ασυνειδήτου της θεραπείας Tong Ren. Κατά τη διάρκεια της θεραπείας όλοι επωφελούνται της θεραπείας Tong Ren από την ενέργεια.

Όταν ο ασθενής έχει θεραπευτεί θα πρέπει να συνεχίσει να κάνει θεραπεία Tong Ren;

Σε κάποιες περιπτώσεις τα συμπτώματα υποχωρούν αλλά η ίδια η ασθένεια να μην έχει υποχωρήσει. Σε κάποιες άλλες περιπτώσεις όταν τα τεστ δείχνουν φυσιολογικά αυτό δε σημαίνει ότι η νόσος έχει φύγει. Για παράδειγμα με τον καρκίνο όταν μια εξέταση  MRI δε δείχνει τίποτα δε σημαίνει ότι ο ασθενής είναι απολύτως θεραπευμένος από τον καρκίνο. Ακόμα και αν το αποτέλεσμα του τεστ είναι άκρως φυσιολογικό ακόμα χρειάζονται περίπου 2 έτη ώστε ο ασθενής να γνωρίζει με σιγουριά. Για να αποφύγουμε την επιστροφή του καρκίνου συμβουλεύουμε ο ασθενής να συνεχίσει τις θεραπείες Tong Ren, ακόμα  και αν ο ασθενής έρχεται μια φορά στο τόσο. Πρώην ασθενείς πολλές φορές έρχονται πίσω στο Tong Ren για να το μάθουν και να συμμετέχουν σε ομαδικές θεραπείες αλλά και για να ασκούν τη θεραπεία γενικά ως θεραπευτές.

Πρέπει κάποιος να πιστεύει στο τσι ή στη θεραπευτική του δύναμη ώστε το Tong Ren να έχει αποτέλεσμα;

 Όχι, απλά πρέπει να είναι ανοιχτός στην εμπειρία. Τα αποτελέσματα αποτελούν και αποδείξεις .Νήπια και κατοικίδια έχουν λάβει θεραπείες με υπέροχα αποτελέσματα. Οι  ασθενείς δεν είναι απαραίτητο να πιστεύουν στην πρακτική. Παρόλα αυτά όταν ο ασθενής δεν πιστεύει στη θεραπευτική ενέργεια και απορρίπτει το Tong Ren δεν είναι κάτι ωφέλιμο γιατί και η ίδια η απόρριψη είναι ενέργεια. Λαμβάνουμε μόνο αυτό στο οποίο είμαστε  απλά ανοιχτοί.

Ωφελεί το Tong Ren τους τελευταίου σταδίου καρκίνου ασθενείς;

Στη θεραπεία του Tong Ren ποτέ δεν εγκαταλείπουμε τις προσπάθειές μας σε καμία ασθένεια. Αντιμετωπίζουμε όλες τις ασθένειες ανεξάρτητα του βαθμού ή της κατάστασης. Όπου υπάρχει ζωή υπάρχει ελπίδα. Στην πραγματικότητα στις συνεδρίες Tong Ren οι πιο πολλοί ασθενείς είναι στο στάδιο 3 ή 4. Όταν οι ασθενείς καρκίνου είναι στα πρώτα στάδια προσπαθούν να βρουν παραδοσιακές θεραπείες. Οι πιο πολλές περιπτώσεις ασθενών καρκίνου που είναι στα πρώιμα στάδια προσπαθούν να βρουν παραδοσιακές δυτικές θεραπείες. Όταν οι γιατροί παραδίδουν τα όπλα και λένε στους ασθενείς ότι δεν υπάρχει καμία ελπίδα τότε ο ασθενής είναι πιο πιθανό να προσπαθήσει να βρει μία όχι παραδοσιακή μέθοδο θεραπείας.

Κάθε νόσος που ανακαλύπτεται νωρίς είναι πιο εύκολο να θεραπευτεί. Ανεξάρτητα από το στάδιο μετά από μια συνεδρία Tong Ren ο ασθενής θα νιώσει πιο χαλαρός και με περισσότερη ενέργεια . Αυτό σημαίνει ότι η ποιότητα ζωής έχει αλλάξει προς το καλύτερο. Ακόμα και σε περιπτώσεις του τελικού σταδίου του καρκίνου πολλοί άνθρωποι στις συνεδρίες νιώθουν τον πόνο να μειώνεται ή να φεύγει και οι λειτουργίες του σώματος να βελτιώνονται κατά πολύ. Κατά τη διάρκεια των συνεδριών επίσης μερικοί ασθενείς δε νιώθουν καθόλου συμπτώματα. Έχουμε αντιμετωπίσει πολλές δύσκολες περιπτώσεις στο Tong Ren όπου οι ασθενείς δε βιώνουν κανένα σύμπτωμα ή νιώθουν ότι ο όγκος έχει φύγει.

Μοιάζει σαν ένα πραγματικό θαύμα στη σύγχρονη εποχή. Όταν κάποιοι ασθενείς απελευθερώνουν τα συμπτώματα και ο όγκος είναι ελεγχόμενος πλέον οι ίδιοι συνεχίζουν να λαμβάνουν θεραπείες για πιο διευρυμένη  θεραπεία. Μερικοί επιστρέφουν στο γιατρό τους για μια νέα χημική δοκιμή και βιώνουν τα δύσκολα αποτελέσματα της χημειοθεραπείας . Κατά τη διάρκεια του Tong Ren ποτέ δε συμβουλεύουμε τους ανθρώπους τι θα πρέπει να επιλέξουν για θεραπεία. Αυτό αποτελεί μια καθαρά προσωπική υπόθεση και μόνο ο θεραπευόμενος μπορεί να απαντήσει. Κάθε θεραπευόμενος στο Tong Ren κινείται με ελεύθερη τη βούληση.

Το Tong Ren παρεμβαίνει αρνητικά στη χημειοθεραπεία και σε τεχνικές ακτινοβολίας;

Όχι στην πραγματικότητα πολλές ενεργειακές θεραπείες συμπεριλαμβανομένου και του Tong Ren έχουν χρησιμοποιηθεί για να ελαφρύνουν  τις αρνητικές επιπτώσεις της χημειοθεραπείας και των ακτινοβολιών. Δεν υπάρχει κανένας λόγος κάποιος να φοβάται ότι το Tong Ren θα παρέμβει με άλλες θεραπείες. Μια έρευνα της ιατρικής σχολής του Χάρβαρντ έδειξε ότι ο βελονισμός μειώνει τις παρενέργειες της χημειοθεραπείας και των ακτινοβολιών. Ερευνητές του πανεπιστημίου του Τεξας , Anderson Cancer Center, και  το αντικαρκινικό νοσοκομείο  Πανεπιστήμιο Fudan στη Σαγκάη έλαβαν 263.000 $ επιχορήγηση από το εθνικό ινστιτούτο καταπολέμησης του καρκίνου ώστε να δημιουργήσουν ένα διεθνές κέντρο  έρευνας για τα οφέλη μερικών μεθόδων παραδοσιακής κινέζικης ιατρικής. Αυτό δημοσιεύτηκε στο newsletter στο Anderson Cancer Center στις 3/08/04. Στην Κίνα ο πιο γνωστός τρόπος αντιμετώπισης του καρκίνου είναι μέσω κινέζικων βοτάνων και μέσω του τσι γκονκ και όχι μέσω της χημειοθεραπείας και των ακτινοβολιών.

Πολλοί Κινέζοι στην Αμερική θεραπεύουν τον καρκίνο τους χρησιμοποιώντας έναν συνδυασμό κινέζικων και δυτικών μεθόδων. Στην Αμερική μερικά νοσοκομεία έχουν ξεκινήσει  να εφαρμόζουν σε τάξεις το τσι κονγκ για ασθενείς με καρκίνο. Πολλοί ασθενείς με καρκίνο χρησιμοποιούν διαφορετικά βότανα, ειδική διατροφή, προσευχές ή ενεργειακές θεραπείες για να θεραπεύσουν τον καρκίνο. Κανείς δε φοβάται για αρνητικό αντίκτυπο αυτών των μεθόδων στη νόσο.

Τα αποτελέσματα του Tong Ren είναι θέμα αυθυποβολής;

Το Tong Ren σε καμιά περίπτωση δε βασίζεται στη δύναμη της θέλησης. Όπως δείχνουν θεραπείες που έχουν γίνει σε μωρά αυτιστικά παιδιά και ασθενείς που βρίσκονταν σε κώμα .Επίσης έχουμε κάνει θεραπείες σε ζώα επιτυχημένα. Συνηθίζεται σε περιπτώσεις θεραπειών όπου οι άνθρωποι δεν μπορούν να κατανοήσουν να το αποδίδουν στη δύναμη της θέλησης. Επίσης το Tong Ren έχει αποδειχθεί ότι αποδίδει πολύ περισσότερο από τη δύναμη της θέλησης μόνο.

Όταν ένας θεραπευτής Tong Ren δουλεύει με την κούκλα αυτό σημαίνει ότι επιτρέπει τη να συνδεθεί με το συλλογικό ασυνείδητο. Όπως και στην κατάσταση της Παυλώφ όταν το σήμα διαφαίνεται στη μνήμη τότε το ασυνείδητο κομμάτι του εγκεφάλου αρχίζει και λειτουργεί. Χτυπώντας την κούκλα με ένα σφυρί και τοποθετώντας το λέιζερ στο σημείο του μεσημβρινού όπου αφορά το μπλοκάρισμα ο θεραπευτής του Tong Ren συνδέεται με τη θεραπευτική ενέργεια του συλλογικού ασυνειδήτου.

Κάποιοι ασθενείς δε θέλουν να δοκιμάσουν το Tong Ren γιατί υποθέτουν ότι απλά αφορά τη δύναμη της θέλησης. Πολλοί όμως από αυτούς θέλουν να δοκιμάσουν αυτή τη θεραπεία όταν έχουν χάσει κάθε ελπίδα, έχοντας χρησιμοποιήσει οποιαδήποτε άλλη θεραπευτική τεχνική.

 Μπορεί κάποιος που δεν πιστεύει να κάνει συνεδρία;

Στο Tong Ren δε χρησιμοποιούμε πλύση εγκεφάλου. Το μυαλό είναι ελεύθερο. Οι πεποιθήσεις είναι καθαρά προσωπικό θέμα και προσωπική επιλογή. Σεβόμαστε τα πιστεύω όλων. Παροτρύνουμε οποιονδήποτε ενδιαφέρεται σε αυτά που κάνουμε να έρθουν να δουν και να αποκτήσουν γνώση. Την πρώτη φορά που οι άνθρωποι έρχονται στις συνεδρίες πολλές φορές δεν πιστεύουν γιατί δεν ξέρουν τι ακριβώς συμβαίνει επειδή δεν είχαν ποτέ καμιά πληροφόρηση από κανέναν. Αλλά μετά από το μάθημα πολλοί άνθρωποι αρχίζουν να κάνουν ερωτήσεις. Ο καλύτερος τρόπος για να καταλάβεις αυτή τη μέθοδο είναι να ρωτήσεις τους ίδιους τους θεραπευόμενους. Αυτοί μπορούν από τη δική τους προσωπική εμπειρία να πουν πόσο επωφελήθηκαν από το Tong Ren.

Εκτός από τον καρκίνο ποιες άλλες ασθένειες μπορεί το Tong Ren να θεραπεύσει;

Πολλοί άνθρωποι  επιλέγουν το Tong Ren ώστε να αντιμετωπίσουν πολλές δύσκολες ασθένειες. Φυσικά δε χρειάζεται κάποιος να υποφέρει από κάποια ασθένεια ώστε να λάβει θεραπεία. Απορρίπτουμε καμία περίπτωση ασθένειας. Πολλοί ασθενείς που επιλέγουν το Tong Ren έχουν Πάρκινσον, HIV/AIDS, νόσο του Lyme, σκλήρυνση κατά πλάκας, ρευματοειδή αρθρίτιδα,  μελαγχρωστική αμφιβληστροειδοπάθεια, διαβήτη, εμφύσημα, έιτζ, ταχυπαλμίες και πολλά άλλα.

Tong Ren και επιστήμη

Το Tong Ren χρειάζεται να μελετηθεί από επιστήμονες ώστε να επιβεβαιώσουν τη θεραπευτική του δράση.  Η θεωρία του Tong Ren βασίζεται σε ιατρικές και επιστημονικές πληροφορίες. Η μελέτη μιας επιστήμης ή μεθόδου απαιτεί μεγάλη οικονομική υποστήριξη. Με βάση τη μοντέρνα ιατρική κάθε όργανο έχει τρεις λειτουργίες : τη μηχανική , τη χημική  και την ηλεκτρική του λειτουργία. Με βάση τη θεραπεία οι άνθρωποι προσέχουν ιδιαίτερα τη μηχανική και χημική  λειτουργία του σώματος. Πολύ συχνά δεν προσέχουν τις  ηλεκτρικές λειτουργίες του σώματος.

Είναι εύκολο να καταλάβουμε τη μηχανική λειτουργία ενός οργάνου. Χειρουργείο, μαλάξεις και φυσικοθεραπεία είναι συνηθισμένοι τρόποι. Αυτοί οι τρόποι έρχονται σε δεύτερη μοίρα όσον αφορά τη χημική λειτουργία η οποία μάλιστα αποτελεί και ένα αντικείμενο αυξημένης επιχειρηματικότητας από πλευρά βιομηχανιών. Η ισορροπία της χημικής λειτουργίας περιλαμβάνει χρήση βοτάνων, φαρμάκων , ή συγκεκριμένη διατροφή. Στην πραγματικότητα σε όλη την ιστορία της δυτικο-ανατολικής προσέγγισης οι άνθρωποι προσέγγιζαν τη θεραπεία μέσα από τη χημική λειτουργία. Καμία προσοχή δε δίνονταν στη βιοηλεκτρική ισορροπία .

Η ανισορροπία του βιοηλεκτρισμού είναι ένας από τους βασικούς λόγους για να οδηγήσουν σε ασθένεια. Για να θεραπεύσουμε την αρρώστια χρειάζεται να ανοίξουμε το μπλοκάρισμα το οποία οδηγεί στην ανισορροπία του βιοηλεκτρισμού.

Το περιβάλλον (θερμοκρασία, βαρύτητα, ατμοσφαιρική πίεση και καιρικές συνθήκες), μπορεί να επηρεάσουν τους εγκεφαλικούς παλμούς. Με βάση την κινέζικη προσέγγιση αυτή η πλευρά της υγείας σχετίζεται άμεσα με την αρμονία του ανθρώπου με τη φύση. Στο Tong Ren πιστεύουμε ότι η θεραπεία μας μπορεί να δημιουργήσει αυτή την ενέργεια η οποία θα επηρεάσει τους εγκεφαλικούς παλμούς. Επίσης η ενέργεια μπορεί να ανοίξει το μπλοκάρισμα το οποίο οδηγεί στην ανισορροπία. Όταν ισορροπούμε τους παλμούς του εγκεφάλου ή τον βιοηλεκτρισμό του σώματος τότε η αρρώστια μπορεί να θεραπευτεί .

Αυτή η υποσυνείδητη σύνδεση  επιτρέπει ώστε το ασθενές όργανο να επιστρέψει στα υγιή του βιοηλεκτρικά σήματα αλλά και να αφεθεί στη θεραπευτική ενάργεια του μεγαλύτερου συλλογικού ασυνειδήτου. Αυτή η μέθοδος προσφέρει θεραπεία χωρίς φυσική επαφή και λειτουργεί το ίδιο αποτελεσματικά ακόμα και σε απόσταση. Η υγεία συνήθως αποκαθίσταται όταν ο συνειδητός νους δεν παρεμποδίζει. Η ταυτότητα των θεραπευτών  του Tong Ren  είναι επουσιώδης γιατί η θεραπευτική δύναμη δεν προκύπτει από τον θεραπευτή αλλά από το συλλογικά εξελισσόμενο περιβάλλον.

 

Δήμητρα Μακρυγιάννη – Γαβριήλ Φωτόπουλος

 

Σχετικά με τον Αρθρογράφο

ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ – ΓΑΒΡΙΗΛ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ – ΓΑΒΡΙΗΛ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ

Ονομάζομαι Δήμητρα Μακρυγιάννη γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα.Είμαι παντρεμένη με τον Γαβριήλ Φωτόπουλο και έχουμε δύο παιδιά, το γιο μας και την κόρη μας.

Σπούδασα δημοσιογραφία αλλά οι εσωτερικές μου αναζητήσεις από μικρή με έβρισκαν να ξεφυλλίζω βιβλία ψυχολογίας . Καθώς αντίκριζα τον πόνο, τη δυστυχία, την αδικία γύρω μου αναρωτιόμουν γιατί οι άνθρωποι συμπεριλαμβανομένου και μένα δεν ψάχνουμε να βρούμε νέους τρόπους σκέψης ώστε ο κόσμος να αλλάξει. Πάντα πίστευα ότι κάτι βαθύτερο φταίει στο εκδηλωμένο αποτέλεσμα.

Αυτό το κάτι βαθύτερο προσπάθησα να βιώσω με την πρώτη εμπειρία του reiki usui ερχόμενη σε επαφή με την ενέργεια που διέπει τα πάντα και για πρώτη φορά ένιωσα το άνοιγμα σε ναι μεν νέους άγνωστους κόσμους αλλά και σε συνάμα τόσο γνώριμους. Στη διαδρομή της επιστροφής εκεί όπου το σπίτι μου βρίσκεται , εκεί όπου ψυχή μου ενώνεται με τα πάντα…στην απόλυτη αγάπη ….όπου όλα καθίστανται δυνατά, οι άγγελοι ήταν δίπλα μου προσφέροντάς μου τη βοήθειά τους με την παρουσία τους. To angelic reiki μου επέτρεψε να αφεθώ στα φτερά των αγγέλων και μαζί να προσφέρουμε θεραπείες μέσα από την αίσθηση της γαλήνης, της εμπιστοσύνης, της μαγείας.

Σπούδασα στη συνέχεια ηλεκτροβελονισμό και η μελέτη των μεσημβρινών του σώματος με έκαναν να ανακαλύψω νέες οδούς θεραπείας και επαναφοράς της ισορροπίας και της ζωτικότητας στο σώμα. Στη συνέχεια το pranic healing με βοήθησε να μπορώ να αποκρυπτογραφώ τα συμπτώματα που το σώμα παρουσιάζει ώστε να ακολουθώ θεραπευτικές τεχνικές προς την αποκατάστασή του. Το SRT (Spiritual Response Therapy) μου αποκάλυψε έναν καινούργιο κόσμο, παρουσιάζοντας μου την ύπαρξη του ανθρώπου, της ψυχής του και του πνεύματός του, στην ιστορία του χρόνου και του απείρου. Μου έκανε σαφές ότι αφού τα πάντα είναι ενέργεια, όλα όσα βιώσαμε από όλες μας τις ενσαρκώσεις, από όλα μας τα περάσματα σε όλες τις διαστάσεις , παίζουν κάποιο ρόλο στον τρόπο που σήμερα σκεπτόμαστε και νιώθουμε και στις αντίστοιχες καταστάσεις και ανθρώπους που έλκουμε.

Στη συνέχεια το EFT (Emotional Freedom Techniques) και η υπνοθεραπεία με δίδαξαν υπέροχες, γρήγορες και αποτελεσματικές τεχνικές που μπορούν να ξεγελάσουν τα παιχνίδια του μυαλού μας και να μας λυτρώσουν από πεποιθήσεις του υποσυνειδήτου που εμποδίζουν την εξέλιξή μας σε διάφορους τομείς της ζωής μας. Συνοδοιπόροι σε όλες τις προαναφερθείσες θεραπείες πάντα λάμβαναν χώρα οι ενέργειες των κρυστάλλων είτε παίζοντας το ρόλο του θεραπευτή είτε με τη σιωπηλή τους παρουσία στο χώρο, να παίζουν το δικό τους διακριτικό αλλά υποστηρικτικό ρόλο. Άλλες θεραπείες που εφαρμόζονται στο Έσωφως είναι το ηχομασάζ όπου οι ήχοι των ηχογαβαθών προσφέρουν δονήσεις απόλυτης εναρμόνισης στο σώμα κάνοντας την βίωμα της θεραπείας μοναδική εμπειρία. Το Theta Healing έκανε το αδύνατο δυνατό, προσφέροντας θεραπείες άμεσες , θα τολμούσα να πω θαυματουργές σε σωματικά, ψυχικά θέματα με τη δύναμη του Δημιουργού.

Η πεποίθηση ότι η πίστη κάνει θαύματα αγκυροβολήθηκε μέσα μου αντικρίζοντας ραγδαίες αλλαγές σε συναισθήματα και τρόπους σκέψης. Παρατηρώντας την έξαρση των αυτοάνοσων νοσημάτων σε πολλούς θεραπευόμενους που επισκέπτονταν το Έσωφως, άρχισα τις αναζητήσεις μου ερευνώντας για τεχνικές που ίσως δεν είχαν ακόμα πέσει στην αντίληψή μου και ίσως να μπορούσαν να δώσουν νέα ελπίδα και οπτική. Όταν διάβασα για το Tong Ren ενθουσιάστηκα με την ευκολία του, τη φιλοσοφία του αλλά πάνω από όλα με την αποτελεσματικότητά του. Το εύρος των εφαρμογών του είναι τεράστιο και Βλέποντας σε πολλές περιπτώσεις ασθενειών σημαντικά θετικά αποτελέσματα, αποφασίσαμε με το σύζυγό μου να το διαδώσουμε στην Ελλάδα. Εύχομαι να το αγαπήσετε όσο εμείς ώστε το μήνυμα, ότι η θεραπεία δεν έχει όρια, να διαδοθεί παντού.

Γαβριήλ Φωτόπουλος

Ονομάζομαι Γαβριήλ Φωτόπουλος. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα. Είμαι παντρεμένος με τη Δήμητρα Μακρυγιάννη και έχουμε μαζί δύο υπέροχα παιδιά. Σπούδασα διοίκηση επιχειρήσεων ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου με μεταπτυχιακό στον ίδιο τομέα. Επί σειρά ετών εργάστηκα σε διάφορες εταιρίες στα πεδία της επικοινωνίας, του marketing και του εμπορίου. Κατά τη διάρκεια της πορείας αυτής ανακάλυψα ότι ήθελα να ασχοληθώ με αντικείμενα που θα είχαν επίκεντρο τον άνθρωπο και ταυτόχρονα θα είχα την ευκαιρία μέσα από αυτή η διαδρομή να γνωρίσω πραγματικά τον εαυτό μου, την ψυχή μου ανοίγοντας όλα τα παράθυρα της εσωτερικής μου ύπαρξης.

Ξεκίνησα τη διαδρομή αυτή με το αγγελικό ρέικι που με τη βοήθεια της αγγελικής ενέργειας άρχισε η οπτική μου να διευρύνεται, τα διαισθητικά μου κέντρα να ανοίγουν και θέματα που είχα να δουλέψω στον εαυτό μου να αποκαλύπτονται. Για πρώτη φορά ως άνθρωπος της λογικής επέτρεψα στον εαυτό μου να αφεθώ στη μυστηριακή σχέση με το Θεό, τη σοφία και τη δύναμη της δημιουργίας. Άρχισα να μελετώ το ανθρώπινο σώμα , τα ενεργειακά του κέντρα και τη σημασία τους στο επίπεδο της καλής σωματικής, ψυχικής υγείας. Μέσα από τη γνώση του pranic healing έμαθα τρόπους αντιμετώπισης μπλοκαρισμάτων στο ανθρώπινο σώμα με εύκολες και αποτελεσματικές τεχνικές. Η κατανόηση όμως του ανθρώπινου τρόπου σκέψης πάντα αποτελούσε ένα μυστήριο για μένα για αυτό και η γνώση της υπνοθεραπείας άνοιξε σε μένα ένα δρόμο μαγικό για τον τρόπο που ο ανθρώπινος εγκέφαλος λειτουργεί καθώς και για τις δυνατότητες που έχει.

Ερευνώντας λόγους και αιτίες κατά τις οποίες οι άνθρωποι νοσούν με τη σύζυγό μου, ανακαλύψαμε άρθρα για τη θεραπεία Tong Ren για την οποία πρώην ασθενείς εκφράζονταν με λόγια ενθουσιασμού και ευγνωμοσύνης για το αποτέλεσμα που είχαν μέσω αυτής. Όντας πάντα ανοιχτοί σε νέες ιδέες και προσεγγίσεις αλλά και συνάμα ερευνητικοί, ανακαλύψαμε ότι η προσέγγιση του Tong Ren όπως και οι μαρτυρίες θεραπευμένων ανθρώπων έχουν διεγείρει το ενδιαφέρον της επιστημονικής κοινότητας. Ασκώντας οι ίδιοι τη θεραπεία στους εαυτούς μας και στους άλλους και μελετώντας παγκοσμίως τα ευεργετικά της οφέλη αποφασίσαμε τη γνώση αυτή να τη μοιραστούμε μαζί σας και να βοηθήσουμε όλο και περισσότερους ανθρώπους να επέλθουν σε κατάσταση ευεξίας χαράς και αρμονίας.

Προσθήκη σχολίου

Γράψτε ένα σχόλιο


CAPTCHA Image
Reload Image

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.