ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ Tong Ren

Με τη Δήμητρα Μακρυγιάννη και τον Γαβριήλ Φωτόπουλο
Εκπροσώπους της θεραπευτικής μεθόδου στην Ελλάδα.

Με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνουμε ότι στις 6 και 7 Δεκεμβρίου 2014, θα πραγματοποιηθεί η εκπαίδευση της θεραπευτικής μεθόδου Tong Ren Level 1.

To Tong Ren  αποτελεί μια από τις θεραπευτικές μεθόδους του Tam Healing System.

Το Tam Healing System, συνδυάζει την κατανόηση της ανατομίας του φυσικού σώματος μέσω της δυτικής ιατρικής, τη γνώση της ανατολίτικης σοφίας μέσω της κινεζικής ιατρικής σε συνδυασμό με τη δύναμη του συλλογικού ασυνειδήτου για το οποίο μεγάλοι επιστήμονες έχουν τοποθετηθεί και στη συγκεκριμένη μέθοδο,  εκφράζεται μέσω της καθοδηγούμενης ενέργειας.

Αποκαθιστούμε την ομαλή ροή του βιοηλεκτρισμού στο σώμα μας,  ο οποίος είναι απαραίτητος για κάθε κύτταρο και όργανο μας. Η διακοπή της ομαλής ροής του βιοηλεκτρισμού επιφέρει  δυσλειτουργίες (συμπτώματα, νόσους) σωματικές ή ψυχικές.

Το Tong Ren προκάλεσε το ενδιαφέρον της επιστημονικής κοινότητας και των media καθώς παρουσίασε πάρα πολύ μεγάλη βελτίωση  ή θεραπεία, σε ένα τεράστιο εύρος νόσων ή συμπτωμάτων,  ακόμα και όταν αυτές ήταν εκφυλιστικές ή φαινομενικά ανίατες.

 

Με το πέρας του σεμιναρίου οι εκπαιδευόμενοι θα μπορούν να εφαρμόζουν θεραπεία σε :

 

 • Όλες τις παθήσεις , δυσλειτουργίες, αυτοάνοσα  νοσήματα
 • Όλα τα ζωτικά όργανα
 • Όλα τα Συστήματα του οργανισμού :
 • Νοητικές και Ψυχικές διαταραxές
 • Διακοπή καπνίσματος
 • Μεταβολισμό και  απώλεια βάρους
 • Ορμονική εξισορρόπηση
 • Στρατηγικές που δρουν στα κύτταρα :
 • Τοξικότητα, απώλεια βιοηλεκτρισμού από φτωχή θρέψη και οξυγόνο, ιοί που έχουν προκληθεί από επιθέσεις στο DNA όπως  παθογόνα  βακτήρια, δημιουργία όγκων (καρκίνο)

Στο σεμινάριο οι εκπαιδευόμενοι θα διδαχθούν 

 • Ανατομία – Παρουσίαση slide show: Βασική ανατομία και Φυσιολογία όπως εφαρμόζεται στο Tam Healing System
 • Θεωρεία Tong Ren
 • Φιλοσοφία : Θεωρεία και Φιλοσοφία του Tam Healing System – Αντιμετώπιση μπλοκαρισμάτων
 • Την κατανόηση του χάρτη των οδών των μεσημβρινών και τον ανατομικό εντοπισμό των βελονιστικών σημείων που χρησιμοποιούμε στο Tong Ren.
 • Τρόπο εφαρμογής της θεραπείας και πρακτική εξάσκηση.

Δεν απαιτείται  προηγούμενη γνώση ή εμπειρία πάνω στο αντικείμενο εκπαίδευσης.

 

Πληροφορίες που αφορούν το Σεμινάριο

Ώρες Σεμιναρίου
10:00 – 18:00
Τόπος Διεξαγωγής
Βιβλιοπωλείο “Πύρινος Κόσμος”, Ιπποκράτους 16 & Σόλωνος, Αθήνα.
Στο κόστος του σεμιναρίου συμπεριλαμβάνονται τα εξής:
  • Μεταφρασμένο το βιβλίο Tam Healing System του Joseph Lucier του στα ελληνικά
  • Μεταφρασμένο  το βιβλίο του Tom Tam  A Lazy Bum’s Healing με όλα τα πρωτόκολλα θεραπειών στα ελληνικά.
  • Το κουκλάκι  πάνω στο οποίο εφαρμόζεται η θεραπεία με τα βελονιστικά σημεία και μεσημβρινούς.
  • Το μαγνητικό σφυράκι με το οποίο εφαρμόζουμε τη θεραπεία
  • Τα μεταφορικά των παραπάνω από το Tong Ren Academy της Αμερικής.
  • Χάρτες με τις οδούς των μεσημβρινών προς διευκόλυνση εύρεσης των βελονιστικών σημείων


To πρωτότυπο βιβλίο Tam Healing System του Joseph Lucier στα αγγλικά καθώς επίσης και το πρωτότυπο βιβλίο A Lazy Bum’s Healing με τα πρωτόκολλα θεραπειών στα αγγλικά δεν συμπεριλαμβάνονται στο κόστος του σεμιναρίου και δίδονται κατόπιν παραγγελίας.

  Οι εκπαιδευόμενοι θα λάβουν βεβαίωση παρακολούθησης από το Tong Ren Academy της Αμερικής.
Για πληροφορίες που αφορούν το κόστος του σεμιναρίου μπορείτε να καλέσετε στο
6972944137
Οι συμμετοχές θα πρέπει να δηλώνονται τουλάχιστον 10 μέρες πριν τη διεξαγωγή του σεμιναρίου καθώς τα εργαλεία εφαρμογής της θεραπείας αλλά και τα τα πιστοποιητικά παρακολούθησης των εκπαιδευόμενων θα αποστέλλονται από το Tong Ren Academy Αμερικής.
Σε περίπτωση που  δεν δηλωθούν  εγκαίρως  οι συμμετοχές, οι εκπαιδευόμενοι θα λάβουν τις πιστοποιήσεις  τα εργαλεία εφαρμογής της θεραπείας μετά το πέρας του σεμιναρίου ταχυδρομικώς.
Webinar Εκπαίδευσης Tong Ren Level 
Για όσους είναι κάτοικοι εκτός Αττικής και δυσκολεύονται στην παρακολούθηση του σεμιναρίου, κατόπιν συνεννόησης, πραγματοποιούνται Webinar στην εκπαίδευση του θεραπευτικού συστήματος Tong Ren. 
Σε περίπτωση ενδιαφέροντος στείλτε μήνυμα στο tongren.greece@gmail.com

Δηλώστε συμμετοχή στο 6972944137.

 

 

Σχετικά με τον Αρθρογράφο

ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ – ΓΑΒΡΙΗΛ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ – ΓΑΒΡΙΗΛ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ

Ονομάζομαι Δήμητρα Μακρυγιάννη γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα.Είμαι παντρεμένη με τον Γαβριήλ Φωτόπουλο και έχουμε δύο παιδιά, το γιο μας και την κόρη μας.

Σπούδασα δημοσιογραφία αλλά οι εσωτερικές μου αναζητήσεις από μικρή με έβρισκαν να ξεφυλλίζω βιβλία ψυχολογίας . Καθώς αντίκριζα τον πόνο, τη δυστυχία, την αδικία γύρω μου αναρωτιόμουν γιατί οι άνθρωποι συμπεριλαμβανομένου και μένα δεν ψάχνουμε να βρούμε νέους τρόπους σκέψης ώστε ο κόσμος να αλλάξει. Πάντα πίστευα ότι κάτι βαθύτερο φταίει στο εκδηλωμένο αποτέλεσμα.

Αυτό το κάτι βαθύτερο προσπάθησα να βιώσω με την πρώτη εμπειρία του reiki usui ερχόμενη σε επαφή με την ενέργεια που διέπει τα πάντα και για πρώτη φορά ένιωσα το άνοιγμα σε ναι μεν νέους άγνωστους κόσμους αλλά και σε συνάμα τόσο γνώριμους. Στη διαδρομή της επιστροφής εκεί όπου το σπίτι μου βρίσκεται , εκεί όπου ψυχή μου ενώνεται με τα πάντα…στην απόλυτη αγάπη ….όπου όλα καθίστανται δυνατά, οι άγγελοι ήταν δίπλα μου προσφέροντάς μου τη βοήθειά τους με την παρουσία τους. To angelic reiki μου επέτρεψε να αφεθώ στα φτερά των αγγέλων και μαζί να προσφέρουμε θεραπείες μέσα από την αίσθηση της γαλήνης, της εμπιστοσύνης, της μαγείας.

Σπούδασα στη συνέχεια ηλεκτροβελονισμό και η μελέτη των μεσημβρινών του σώματος με έκαναν να ανακαλύψω νέες οδούς θεραπείας και επαναφοράς της ισορροπίας και της ζωτικότητας στο σώμα. Στη συνέχεια το pranic healing με βοήθησε να μπορώ να αποκρυπτογραφώ τα συμπτώματα που το σώμα παρουσιάζει ώστε να ακολουθώ θεραπευτικές τεχνικές προς την αποκατάστασή του. Το SRT (Spiritual Response Therapy) μου αποκάλυψε έναν καινούργιο κόσμο, παρουσιάζοντας μου την ύπαρξη του ανθρώπου, της ψυχής του και του πνεύματός του, στην ιστορία του χρόνου και του απείρου. Μου έκανε σαφές ότι αφού τα πάντα είναι ενέργεια, όλα όσα βιώσαμε από όλες μας τις ενσαρκώσεις, από όλα μας τα περάσματα σε όλες τις διαστάσεις , παίζουν κάποιο ρόλο στον τρόπο που σήμερα σκεπτόμαστε και νιώθουμε και στις αντίστοιχες καταστάσεις και ανθρώπους που έλκουμε.

Στη συνέχεια το EFT (Emotional Freedom Techniques) και η υπνοθεραπεία με δίδαξαν υπέροχες, γρήγορες και αποτελεσματικές τεχνικές που μπορούν να ξεγελάσουν τα παιχνίδια του μυαλού μας και να μας λυτρώσουν από πεποιθήσεις του υποσυνειδήτου που εμποδίζουν την εξέλιξή μας σε διάφορους τομείς της ζωής μας. Συνοδοιπόροι σε όλες τις προαναφερθείσες θεραπείες πάντα λάμβαναν χώρα οι ενέργειες των κρυστάλλων είτε παίζοντας το ρόλο του θεραπευτή είτε με τη σιωπηλή τους παρουσία στο χώρο, να παίζουν το δικό τους διακριτικό αλλά υποστηρικτικό ρόλο. Άλλες θεραπείες που εφαρμόζονται στο Έσωφως είναι το ηχομασάζ όπου οι ήχοι των ηχογαβαθών προσφέρουν δονήσεις απόλυτης εναρμόνισης στο σώμα κάνοντας την βίωμα της θεραπείας μοναδική εμπειρία. Το Theta Healing έκανε το αδύνατο δυνατό, προσφέροντας θεραπείες άμεσες , θα τολμούσα να πω θαυματουργές σε σωματικά, ψυχικά θέματα με τη δύναμη του Δημιουργού.

Η πεποίθηση ότι η πίστη κάνει θαύματα αγκυροβολήθηκε μέσα μου αντικρίζοντας ραγδαίες αλλαγές σε συναισθήματα και τρόπους σκέψης. Παρατηρώντας την έξαρση των αυτοάνοσων νοσημάτων σε πολλούς θεραπευόμενους που επισκέπτονταν το Έσωφως, άρχισα τις αναζητήσεις μου ερευνώντας για τεχνικές που ίσως δεν είχαν ακόμα πέσει στην αντίληψή μου και ίσως να μπορούσαν να δώσουν νέα ελπίδα και οπτική. Όταν διάβασα για το Tong Ren ενθουσιάστηκα με την ευκολία του, τη φιλοσοφία του αλλά πάνω από όλα με την αποτελεσματικότητά του. Το εύρος των εφαρμογών του είναι τεράστιο και Βλέποντας σε πολλές περιπτώσεις ασθενειών σημαντικά θετικά αποτελέσματα, αποφασίσαμε με το σύζυγό μου να το διαδώσουμε στην Ελλάδα. Εύχομαι να το αγαπήσετε όσο εμείς ώστε το μήνυμα, ότι η θεραπεία δεν έχει όρια, να διαδοθεί παντού.

Γαβριήλ Φωτόπουλος

Ονομάζομαι Γαβριήλ Φωτόπουλος. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα. Είμαι παντρεμένος με τη Δήμητρα Μακρυγιάννη και έχουμε μαζί δύο υπέροχα παιδιά. Σπούδασα διοίκηση επιχειρήσεων ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου με μεταπτυχιακό στον ίδιο τομέα. Επί σειρά ετών εργάστηκα σε διάφορες εταιρίες στα πεδία της επικοινωνίας, του marketing και του εμπορίου. Κατά τη διάρκεια της πορείας αυτής ανακάλυψα ότι ήθελα να ασχοληθώ με αντικείμενα που θα είχαν επίκεντρο τον άνθρωπο και ταυτόχρονα θα είχα την ευκαιρία μέσα από αυτή η διαδρομή να γνωρίσω πραγματικά τον εαυτό μου, την ψυχή μου ανοίγοντας όλα τα παράθυρα της εσωτερικής μου ύπαρξης.

Ξεκίνησα τη διαδρομή αυτή με το αγγελικό ρέικι που με τη βοήθεια της αγγελικής ενέργειας άρχισε η οπτική μου να διευρύνεται, τα διαισθητικά μου κέντρα να ανοίγουν και θέματα που είχα να δουλέψω στον εαυτό μου να αποκαλύπτονται. Για πρώτη φορά ως άνθρωπος της λογικής επέτρεψα στον εαυτό μου να αφεθώ στη μυστηριακή σχέση με το Θεό, τη σοφία και τη δύναμη της δημιουργίας. Άρχισα να μελετώ το ανθρώπινο σώμα , τα ενεργειακά του κέντρα και τη σημασία τους στο επίπεδο της καλής σωματικής, ψυχικής υγείας. Μέσα από τη γνώση του pranic healing έμαθα τρόπους αντιμετώπισης μπλοκαρισμάτων στο ανθρώπινο σώμα με εύκολες και αποτελεσματικές τεχνικές. Η κατανόηση όμως του ανθρώπινου τρόπου σκέψης πάντα αποτελούσε ένα μυστήριο για μένα για αυτό και η γνώση της υπνοθεραπείας άνοιξε σε μένα ένα δρόμο μαγικό για τον τρόπο που ο ανθρώπινος εγκέφαλος λειτουργεί καθώς και για τις δυνατότητες που έχει.

Ερευνώντας λόγους και αιτίες κατά τις οποίες οι άνθρωποι νοσούν με τη σύζυγό μου, ανακαλύψαμε άρθρα για τη θεραπεία Tong Ren για την οποία πρώην ασθενείς εκφράζονταν με λόγια ενθουσιασμού και ευγνωμοσύνης για το αποτέλεσμα που είχαν μέσω αυτής. Όντας πάντα ανοιχτοί σε νέες ιδέες και προσεγγίσεις αλλά και συνάμα ερευνητικοί, ανακαλύψαμε ότι η προσέγγιση του Tong Ren όπως και οι μαρτυρίες θεραπευμένων ανθρώπων έχουν διεγείρει το ενδιαφέρον της επιστημονικής κοινότητας. Ασκώντας οι ίδιοι τη θεραπεία στους εαυτούς μας και στους άλλους και μελετώντας παγκοσμίως τα ευεργετικά της οφέλη αποφασίσαμε τη γνώση αυτή να τη μοιραστούμε μαζί σας και να βοηθήσουμε όλο και περισσότερους ανθρώπους να επέλθουν σε κατάσταση ευεξίας χαράς και αρμονίας.

Προσθήκη σχολίου

Γράψτε ένα σχόλιο


CAPTCHA Image
Reload Image

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.