ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

writersgang

Η “συμμορία” αποτελείται από ταλαντούχους, καταρτισμένους αρθρογράφους με υπέροχες και φρέσκες ιδέες, απίστευτη όρεξη και πάθος για δημιουργία. Ορκιστήκαμε να γράφουμε πάντα με την καρδιά και ποτέ με το μυαλό.

Το writersgang είναι μια γέφυρα, η οποία θα συνδέει την ελληνική ομογένεια των ΗΠΑ με την Ελλάδα και γι’αυτό το λόγο τα άρθρα θα είναι τόσο στην ελληνική όσο και στην αγγλική γλώσσα. Η λογοτεχνία, ο πολιτισμός, η κλινική ψυχολογία, η παιδοψυχολογία, η αστρολογία (με μια ιδιαίτερη προσέγγιση που δεν έχετε συνηθίσει), το life coaching, τα εκπαιδευτικά θέματα και τα άρθρα γνώμης και άποψης, θα είναι ο κύριος άξονας πάνω στον οποίο θα περιστρέφεται η θεματολογία μας. Στόχος της συμμορίας μας; Η ψυχαγωγία και η ενημέρωση σας, Βίτσιο μας; Η επικοινωνία μαζί σας.

Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Lifehub

Το LifeHub είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα ενημέρωσης, πληροφόρησης, δικτύωσης και συνεργασίας με ανθρώπους που ενδιαφέρονται και αγαπούν το χώρο της ολιστικής θεραπευτικής. Μέσα από το LifeHub μπορείτε να επικοινωνήσετε τις ιδέες σας, να αντλήσετε πληροφόρηση από καταξιωμένους συνεργάτες στο χώρο, να βρείτε καλές πρακτικές για την καθημερινή σας ζωή, να εμπνευστείτε από ιστορίες επιτυχίας ή αποτυχίας, να γνωρίσετε ανθρώπους από την Ελλάδα και το εξωτερικό, να παρευρεθείτε σε διάφορες εκδηλώσεις και σεμινάρια. Απολαύστε μια πηγή πλούσια σε πληροφορίες και άρθρα!

Προσθήκη σχολίου

Γράψτε ένα σχόλιο


CAPTCHA Image
Reload Image

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Τα καλύτερα της Κατηγορίας!